zekon7302 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 S lunetou nebo bez,Si nebo průhled,naco spěchat,snad nechceme mít hotovo za dva týdny,Můžeme o tom diskutovat,upravovat,tvořit(dík Marceli) aj 3-4 měsíce,klidně i víc,výsledek bude myslím ve finále to na čem se shodnem a vo tom toje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 o vypuštění lunety tady sice něco padlo, ale určitě ne definitivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Nechte to na mě, model je vždy pouzdro, a to má damasko jen jedno, s lunetou a bez. Nemůžeme se pro nic rozhodnout, když nevíme, co stojí Si , pak bude hlasování, protože už je jasné, že Si s lunetou nezaplatíme. Vzhledem k tomu, že vše souvisí s tímto rozhodnutím a na druhý jazyk dne v týdnu hlasování už probíhá, hlasuji o dýnku. Až se odhlasuje, jaké chceme, začneme hlasovat o tom, jaké bude označení serie. Až dokončíme i to, doufám, že už budeme mít informace o cenách. To musím tento zjevně jediný možný postup porád obhajovat ?? Nevěděl jsem, že prosklenné lze pouze s Si, ano o dýnku taky nemůžeme hlasovat. Ale můžeme se bavit o tom, co si něj necháme vyrýt, to lze na obě. Jde mi jen o název a označení serie, o nic jiného:: 1. nic, bude standartní, serie nebude označena2. chronomag XX/XX3. jen XX/XX4. limited edition 2013 XX/XX.... S tím můžou souviset i nápady na třeba jméno serie, věnování serie atd ..... Upraveno 1. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Tak ještě k tomu taky zkusím něco napsat..... Pokud víme, že lunetu a Si dohromady nechceme, není jednodušší zjistit kolik lidí je pro lunetu a kolik pro Si? Když z toho vyjde jasně jedná verze, někteří jistě odstoupí a pak se nechá nacenit jen to, co vyhraje. Tím pádem nebudeme Damasko otravovat s naceňováním něčeho, co tady třeba většina ani nechce. Takže bych nejdříve udělal hlasování: Je pro mně důležitá luneta, nebo Si? Z toho vypadne model a s tím se už pak dá dále pracovat. Nápisy na dynku neutečou a myslím, že to je to poslední, když nevíme co bude vepředu........ Ale je to jenom můj názor a už Ti do toho Cigi nebudu kecat. Edit: nápis na dýnku č. 4 Upraveno 1. října 2013 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Taky jsem pro 4.nebo sloučit s 2.,ale kam to nacpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Ano, ale tak daleko už jsme sekt včera byli - alda to rozdělil, dělal si Si, a já dělal den a datum a vešla by se iluneta - už jsem měl napsaný post s hlasováním o ní.. Na nátlak, že co to jako vyvádíme, proč se dělíme, sem to spojil s tím argumentem, že český den/datum jde u obojího, což je myslím pravda a nejčko to zase chtějí ti samí lidé rozdělit :D NE !! Počkáme, až budeme mít relevantní informace a pak můžeme kvalifikovaně hlasovat. Odmítám dohady. Která varianta se ukáže životaschopná, zvítězí, druhá možná odumře , ale zatím porád jsme jedna limitka, na to nezapomínejte. Já jsem na dýnku jen pro XX/XX úplně doprostřed, pokud možno velké a neumětelné, jak to dělá VDB, nebo jak je MVS :D - to je děsně tool look a bude to fajnový kontrast v perfekcionalistickému zbytku mých budoucích Damasko !! Upraveno 1. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Nechme dýnko nakonec, odhlasujme si přední stranu, pokud bude datumka CZ/DE, nebude k tomu sedět dýnko Limited edition...Za mě luneta ANO Upraveno 1. října 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Taky jsem pro 4.nebo sloučit s 2.,ale kam to nacpat DSCN8233.jpg proto jsem se o X stran výše ptal jestli tam tento text musí celý zůstat nebo se s tím dá něco dělat Ještě by šlo použít třeba Edit 1:L.E. 2013 XX/XXL.E. XX/XX Edit 2: LUNETA!!!!!!! Upraveno 1. října 2013 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 pokud bude datumka CZ/DE, nebude k tomu sedět dýnko Limited edition...To je pravda, takže varianta 3 bude stačit. Varianty 1 a 2 ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Za mně XX/XX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Ano, ale tak daleko už jsme sekt včera byli - alda to rozdělil, dělal si Si, a já dělal den a datum a vešla by se iluneta - už jsem měl napsaný post s hlasováním o ní.. Na nátlak, že co to jako vyvádíme, proč se dělíme, sem to spojil s tím argumentem, že český den/datum jde u obojího, což je myslím pravda a nejčko to zase chtějí ti samí lidé rozdělit :DNo to není tak úplně pravda, včera šlo o to, jestli dát všechny peníze dovnitř a venku to nechat téměř beze změn, navíc i za případnou ztrátu lunety. Dneska už je rozhodnuto, že buď jedno, nebo druhé. A pokud bude zájem třeba 25/5 proč dále řešit druhou variantu? Podle vyjádření dost lidí odstoupí, pokud luneta nebude, to samé zřejmě platí obráceně, tak ať se tady půl roku nebavíme o něčem, co je třeba už předem odsouzeno k zániku........a už fakt k tomu nebudu nic dalšího psát, slibuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Víte , co je nefér a proč nechci hlasovat, když chce někdo lunetu, tak je mu jedno, kolik stojí Si, ale když někdo chce Si tak neví, o čem bude hlasovat, to prostě, dokud budu tohle mít na starosti, nemůžu připustit. Až to budeme vědět, dám hlasovat o třech možnostech : Si bez lunety dnes bratru za 1860 - 2000bez si, s lunetou dnes bratru za 1270 - 1500bez Si, bez lunety dnes bratru za 1000 - 1200 Až odpadne to bratru, bude to fér hlasování, připravujte se na něj. Ale zatím jednánme o dýnku, názvu séerie atd .... to můžeme férově a otevřeně, tak se snažte, nápadům se nikdo nebrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 díky moc za tohle vlákno.pro nezaujatého je to děsná prča - utíkám se sem pobavit z kancelářské šedi pracovního dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 za mě LUNETA ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Jak to tam vidím na tom dýnku, tak asi budu za vola, ale pod D - není to výrobní číslo ?? Takže tam taky můžeme třeba : DA36.LE.XX/XX snad se to tam vejde. A pak nemá smysl psát cokoli jiného, když se to nevejde, tak třeba DA36.LE- konzultace s damaskem nutná a doprostřed velké XX/XX - myslím, že není třeba nic jiného. myslím, že lovecK právě bohužel neprošel sýtem IQ umožňujícím smysluplnou účast v této serii :D Upraveno 1. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 za mě LUNETA anoJééé - doufam, že Cigi má dost čokolády, aby si mohl posilovat nervy. Vemu to za něj - jsou dva směry - s a nebo bez. Až budeme znát přibližné ceny, tak budeme rozhodovat. Stačí tahle odpověď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Jak to tam vidím na tom dýnku, tak asi budu za vola, ale pod D - není to výrobní číslo ?? Takže tam taky můžeme třeba : DA36.LE.XX/XX snad se to tam vejde. A pak nemá smysl psát cokoli jiného, když se to nevejde, tak třeba DA36.LE- konzultace s damaskem nutná a doprostřed velké XX/XX - myslím, že není třeba nic jiného. myslím, že lovecK právě bohužel neprošel sýtem IQ umožňujícím smysluplnou účast v této serii :D ano je a k tomuto řešení bych se taky přiklonil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) Myslím, že je zde spousta lidí, kteří jako já nejsou na seznamu a čekají, co z toho vyleze - tedy jak to bude vypadadat a kolik to bude stát. Je jasné, že GMT je odpískaná a zdá se, že většina by nedala absenci lunety. Možná by ještě stálo za to přemýšlet nad tím Zmizíkovým CZ/CZ a nemuselo by se řešit jestli se Damasko urazí nad angličtinou. K nacenění do Damaska by měly jít dvě konkrétní specifikace a na základě sdělené ceny to samo dostane směr. Jinak cigi a MarcelG dělají dobrou práci, tak jim to ulehčeme co nejvíce, protože čas jsou ... taky hodinky :-) Edit: Honza.manta +1 Upraveno 1. října 2013 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 chctel bych za neco hlasova, cigi, snad se trefim...dynko XX/XX (vse ostatni ponechat jak to tam damasko prca normalne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 myslím, že lovecK právě bohužel neprošel sýtem IQ umožňujícím smysluplnou účast v této serii :D ...a tym padom sa pridal ku mne a zaciname byt nezanedbatelna skupinka ktorej nazory bude treba brat vazne...hned ako sa nam podari ich zrozumitelne a hlavne v spravny cas zverejnit Reku nech sa atmosfera ukludni a sefom tohto vlakna nervy vydrzia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se