MarcelG Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Nějaké varianty DA44 a DA46 s různými DAY/DATE, ručkami i cifry a přidanou "12" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Nejako nie som komfortny s tym ze secko (logo, day, date) su nacpane na seba a zvysok cifru je prazdny...Alebo naopak v realite to bude podla vas praveze takto pekne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Tak a udělám Vám v tom ještě větší bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ty 46.4 ke mě promlouvají - mi něčím připomínají Omegy Dynamic, což by nemuselo být úplně blblé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 to jo, ta 46.4 nevypadá špatně, 3 dny sem v Italii, tak sem zvědavej kam se to tu posune Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 (upraveno) Tak jo, Marcel to prásknul :D Je chlapec šikovnej a pilnej , Díky , Marceli !! Varianty 46.4 a 46.4.12 jsou ty svítící Damasko, jak jsem vám je ve srandě namachrovaně sliboval onehdá - počítám, že bílá vnější minutová stupnice, která podle mne odděluje ciferník a lunetu, jak záhodno, by byla podložena svítící barvou a černé indexy na ní natištěny - jako u bííých Damasko :D Dobrý ne ???? Kdyby ručky byly třeba zelený, šlo by to i u 46.3 a 46.3.12 Ještě - ta 12 na 46.4.12 má symbolizovat české MVS letecké hodinky ( longíny především) , které nikdy neměly šipku - to měli Němci, Angláni .... Obojí vypadá stejně dobře, je to na nás. Ještě - čísla na ciferníku asi vypadají líp s minutovou lunetou. Upraveno 11. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Vypada to dobre!! :-) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 No ta varianta 46.4 12 mně přijde přijatelná i s číselnými indexy. Díky Marceli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ty 46.4 ke mě promlouvají - mi něčím připomínají Omegy Dynamic, což by nemuselo být úplně blblé Ty Omegy vypadají Kubo super a průměr do 40mm ideál.dají se někde ještě splašit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Ty Omegy vypadají Kubo super a průměr do 40mm ideál.dají se někde ještě splašit?já je dneska viděl u hodinářů, tak mi se mi to spojilo? bývá jich vždy dostatek na chrono24 ceny 20-30, chrono 30-40 - chrona bych chtěl? k limitce - se mi začínají libit i trikolóry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Ivan_989Hlasovanie c.1 o lunete S LUNETOUHlasovanie c.2 typ lunety STANDARTNI SVOBODNA VOLBAHlasovanie c.x ktore mi asi uslo, cisla alebo indexy INDEXY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Už do toho nemam co kafrat, ale sleduju to tu pořád.Kdyby se prosadila nějaká varianta trikolóry, asi bych se navrátil... Na podobnou variantu už jsem myslel delší dobu... Mě se to líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Jak pořád čumím na tu zelenou a přemýšlím, jak hodinky ještě zatraktivnit ...., tak mi ta "pepsi" verze přijde jako příjemné osvěžení ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Anebo decentnější COKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 já bych dal ještě vybarvil 6 a 8 jakože jarda jágr.... to už si s tou trikolórou děláte srandu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Ta trikolora tomu dava gule. A ani ma vobec ako slovaka ma neserie je podklad je vlastne cesky. a dalo by sa to nosit na vsetkych nato strapoch (cierna, biela, modra, cervena, zelena) vysoko univerzalne hodinky vydrzia najdlhsie. Aj ked si myslim, ze tento navrh cez miestnu staresinu neprejde, mne sa paci. Modely 46.4 su tiez velmi pekne ozivenie. Dobry smer. Konecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Marceli všechno nejlepší k svátku. <br /><br />Za mně vyhrávají poslední dvě varianty. ČR bych případně dal až na dýnko třeba nápisem, nebo reliéf české mapy, nebo jenom tím CZ. <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 já chci na dýnku podpis Zemana ty Damasko mašinky to zvládnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Aby to pochopili všichni, tím jsem myslel: hlavně nic z toho nedávat na cifr a když už to bude nutné , tak na dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se