Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jo, Marcel to prásknul   :D :D Je chlapec šikovnej a pilnej , Díky , Marceli !!

Varianty 46.4 a 46.4.12 jsou ty svítící Damasko, jak jsem vám je ve srandě namachrovaně sliboval onehdá :cheers: - počítám, že bílá vnější minutová stupnice, která podle mne odděluje ciferník a lunetu, jak záhodno,  by byla podložena svítící barvou a černé indexy na ní natištěny - jako u bííých Damasko :D :D  Dobrý ne ???? Kdyby ručky byly třeba zelený, šlo by to i u 46.3 a 46.3.12

Ještě - ta 12 na 46.4.12 má symbolizovat české MVS letecké hodinky ( longíny především) , které nikdy neměly šipku - to měli Němci, Angláni .... Obojí vypadá stejně dobře, je to na nás.

Ještě - čísla na ciferníku asi vypadají líp s minutovou lunetou.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Omegy vypadají Kubo super a průměr do 40mm ideál.dají se někde ještě splašit?

já je dneska viděl u hodinářů, tak mi se mi to spojilo? bývá jich vždy dostatek na chrono24 ceny 20-30, chrono 30-40 - chrona bych chtěl?

k limitce - se mi začínají libit i trikolóry?

Odkaz ke komentáři

Ta trikolora tomu dava gule. A ani ma vobec ako slovaka ma neserie je podklad je vlastne cesky. ;) a dalo by sa to nosit na vsetkych nato strapoch (cierna, biela, modra, cervena, zelena) vysoko univerzalne hodinky vydrzia najdlhsie. Aj ked si myslim, ze tento navrh cez miestnu staresinu neprejde, mne sa paci.

Modely 46.4 su tiez velmi pekne ozivenie. Dobry smer. Konecne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...