Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

Hodne zhruba:

Clenove vaseho fora byli na veletrhu ve Vidni (Vienna TIme asi?) a dceri rikali, ze z toho nic nebude, ze se nedokazete dohodnout. Proto jsem nam nic neposilal. Mrz me to, myslel jsem, ze jste se takto dohodli. Kouknu na to jeste jednou a dam vedet...

Edit: tak nic, Cyril byl prvni.)

Upraveno uživatelem DaLo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak to jsi asi nebyl ty. 

...já! Já to byl, nevím, co je tam psáno v němčině, ale Nadji jsem povídal, že na fóru je hodně fanoušků Damaska, dokence že je v běhu limitka, ale že je to velmi těžké, protože 100 lidí má 100 názorů a v momntě, kdy padlo Si, jsem z limitky vystoupil, protože už Damaska mám a ty další chci s Si a nejlépe i s inhouse.

V němčině tam je napsáno tohle.........Takže pochybuju, že myslel tebe. Jestli jsi s ní teda nemluvil nohama a rukama, o čemž pochybuju. 

to jsem špatně rozuměl. Členové vašeho fóra byli na výstavě ve Vídni a řekli mé dceři, že z těch hodinek nic nebude, že se členové fóra nejsou schopni shodnout. Proto jsem se už dále nehlásil. Je mi líto, ale myslel jsem, že toto bylo s vámi prohovořeno. Tedy se na to podívám a brzy se ozvu.

Odkaz ke komentáři

:):):D. Prepacte vsetci. Ale na tomto sa neda nezasmiat. Kedze som vystupil z limitky dalej nekomentujem. Ale na takuto story based on jazykova bariera, Bedjasson, hodinky a forum sa nechyta ani mr. Bean s ceskou sodou, Sheldonom Cooperom a chrobakom truhlikom dokopy.
Odkaz ke komentáři

No, já myslím, že Bedjasson to pí. Damasko vysvětlil přesně a ona to přesně podala dál, mají pravdu. Díky Bedjassone. Nemůžeme se sjednotit, není zájem a na to limitka Damasko prozatím usnula. Je jen škoda, že se to do Damaska nedoneslo ofiko. Není na tom přeci nic divného. Já bych Damasko s toudle lapálií už dále neotravoval, dokud nebude alspoň nějaký zájem.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

A já si to neodpustim... I když jsem už před časem z limitky vystoupil, se zájmem sem to tu celou dobu sledoval.

Cigi proč si radši nepřiznáš, že máš prostě od začátku s Damaskem trochu problém, kterej dorost víc než si čekal... Prostě ti na Damasku vadí spousty věcí, to je v pořádku, ale pak těžko můžeš dovést takovou limitku ke zdárnýmu konci.

To že by chtěl limitku každej trošku jinou, je přeci naprosto normální, proto jí někdo musí vést a usměrňovat proud kterým půjde. To neni nic objevnýho. Ale na základě názorů většiny a ne svých vlastních priorit. Jak ses o to mnohdy snažil, někdy až podpásovkami viz. např. luneta. A ve finále prohlašuješ projekt za v podstatě neuskutečnitelnej...

Nespochybňuji tvoje organizační schopnosti, jen tím chci říct, že jestli že máš k tý značce blok, nemůžeš mít zdraví nadšení pro takovou limitku.

Takovej umírněnej Alda by byl ideál:-D

Zkrátka si myslím, že potenciál dovést to tu do konce je... Byla by škoda hodit flintu do žita... 

Odkaz ke komentáři

nejhorší možná doba na to vyrábět před Vánocema limitku, nebo jenom chtít po někom v hodinářské branži cokoli?

Moje řeč. Nechme to být, zazpívejme a po Vánocích shledáme, jestli nás to ještě baví. Osobně nevím, čím býval mohl p. Damasko k limitce ještě přispět, kromě toho, že by nám byl dal věci, které neumí udělat, zadarmo .......

Omlouvám se všem, jako Kristián.nov, co fanděj Damasku a nemají s ním nejmenší problém, jako já, ale museli  odstoupit kvůli mně a nyní tíží je svědomí ......   Takovej bavič já asi nikdy nebudu .....

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Omlouvám se všem, jako Kristián.nov, co fanděj Damasku a nemají s ním nejmenší problém, jako já, ale museli  odstoupit kvůli mně a nyní tíží je svědomí ......   Takovej bavič já asi nikdy nebudu .....

Chtel jsem neco napsat zhruba v tomhle smyslu, ale jses proste lepsi. Tak vtipne bych to nenapsal. (Y)

Odkaz ke komentáři

V klidu. O nic vlastne nejde. Jsou to jenom hodinky. Pokusim se vysvetlit Konradovi, ze par zhrzenejch diverzantu se marne pokusilo potopit projekt, kterej se prestal vyvyijet dle jejich predstav. A ze se do toho po novym roce zase zkusime obout. Anebo taky ne. Zalezi na vsech, kteri se jeste neodhlasili i na tech, kteri se treba prihlasi. Prejme si, aby se toho ujal nejakej fanda Damaska. To bych asi videl jako zakladni predpoklad.

Odkaz ke komentáři

Jsem v klídku, jako Cyril, to se silou neprotlačí, chce to čas a nadšení. Žluťáky jsme začínali třikrát, jestli si dobře pamatuju.

Moje pochybnost se týká ceny. 1500 Euro je na nás somotné neorganizavané příliš. Takto drahé série ( diplomat, orlík, eltonsport) se zde realizovali výhradně jako serie, které byly designem i materiálovou základnou dopředu dané (vesměs remaky) a vznikly by i bez nás iniciativou výrobce, zákazníci se také nerekrutovali zdaleka výhradně z chronomagu.  Dále byla výraznou pořizovací motivací sleva - vemte si jen, kolik kousků se tu od té doby reprodává prakticky nenošených. Děsil jsem se celou dobu situace, až budeme z třiceti lidí tahat po čtyřiceti papírech - to by skončilo spravedlivou hádkou. Ono totiž se úplně jinak hlasuje, když se vybírá pod nickem ve virtuální hospodě a když se platí vlastní tvrdou měnou ( viz tahle limitka).

Podle mne je jedinou cestou, jak realizovat takto drahou serii butiquedition Chronoshopu. Chronoshop by garantoval Damasku odběr udaného počtu kusů ve vlastní režii, stanovil cenu pro nás a možná o hodně nižší pro vlastní zákazníky mimo chronomag :) a nebetyčně vysokou zveřejnil na internetu, kasíroval zisk a nesl riziko a hlavně.by měl ve všem poslední slovo a hlasování jen orientační ( průzkum trhu, zdroj a přirozený výběr nápadů), Stejně, jako v případě výše zmíněných limitek. 

Největší problém realizace takové butikedice vidím v tom, že neznám logo Chronoshopu, které by šlo prdnout na dýnko, neřku-li na cifr :D :D. Asi bychom se museli držet vzoru JLC a udělat Damasko rouge :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Když jsem poprvé narazil na tohle fórum, tak to bylo kvůli limitce steinhart pilotky r. 2009,  které se mi velice líbily a litoval jsem, že jsem neměl možnost si je pořídit. Momentálně jsem to ale vyřešil bronzovýma steinhart 47 B-Uhr,  které jsou podle mne nejlepší věc v dané cenové kategorii a zjistil jsem že bronz vypadá perfektně a není tak všední jako ocel.

Nemám čas to číst od začátku a tak nevím proč to neděláte zase se Steinhart.

Četl jsem ale začátek fóra limitek z 2009 a tam byl zájem o cestovatelské hodinky s gmt a to mne zaujalo, protože velmi často cestuji po světě. Pro mne by byly například ideální bronzové "asi divery"  45 cm -  není to ani málo ani moc,  měly by mít GMT a min 100m. 

Takhle mně to vychází na pouzdro Steinhart Triton, který tohle všechno má, ale ne na jednom typu.

U tohodle typu se mi ale  líbí zase jen broz, který  byl již vydaný v limit. serii, ale již není a hlavně neměl gmt.

Bronz se mi začal líbit, až v ten moment, kdy jsem ho dal na ruku.   

No možná se snad dočkám i tak, protože  Steinhart má asi s bronzovýma B-uhr  úspěch.   

No a píšu to tady taky proto, že uvedený typ hodinek nemůžu nikde sehnat a asi ani nejsou. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Nevedel jsem kam to dat, nutne potrebuju  GMT hodinky ale na trhu neni snad nic co by splnovalo moje pozadavky na 100 %, bud jsou moc velky, nebo je tam jinej problem, atd.. Tak jsem si dneska hral chvili v gimpu. Jeste chci zkusit upravit Sinn EZM3 na GMT, ty hodim kdyztak do vedlejsiho Sinn GMT vlakna. 

Tyhle nove modely s vnitrni lunetou by se podle me na GMT uplne hodily, skoda ze Damasko nema jedine GMT v nabidce.

post-17375-0-98029800-1390789405_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

jo, to je super !! Takhle ta luneta fakt konečně smysl má, klidně bych na ní vypustil i ty indexy minut, když jsou už na cifru a doplnil liché hodiny. Problém zůstává day a date a logo, ale na to je spousta možností, jak to vyřešit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...