blam Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Dekuji moc za obchod. Vse probehlo dle domluvy. Velka spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 rychlovka na 1* - vrele doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Super obchod, bezva pokec, doporucuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Také nemohu jinak, než doporučit. Moc fajn domluva, sám se hlásil kolik má platit za poštovné, a co mám rád - zpětná vazba (informoval o tom, že zásilka dorazila a jak je spokojen). Bylo mi ctí a těším se, že zase někdy nějaký obchod uděláme. DÍKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Rychlá platba, super komunikace vše na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Skvělá domluva, příjemný obchod. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 super domluva, skvelej pokec, vse jak ma byt... co vic si prat? diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Vřelé díky za závoz hodinek až do domu, když jsem byl indisponovaný sednout do auta sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cairon Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 U mě maximální spokojenost s obchodem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Výborná domluva, obchod bez problémů. Dopuručuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 rychlá domluva, prima pokec, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Mohu jen potvrdit vše výše napsané, potřeboval jsem něco staršího a ač nehodinkového, Marek nabídl, poslal a měl důvěru, kterou jsem mu rád opětoval, takže prima komunikace, a ještě jednou díky. Zdravím, Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Obchod proběhl rychle a energicky, waranna každému doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Rychla domluva, jeste rychlejsi prevod, hodinky se mu libi, co vic si prat? So macht Chronomag Spaß Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Obchod nehodinkoveho charakteru, za ktery si vyslouzil zaznam do sekce "Gentlemani fora". Neskutecne vstricny a ferovy clovek.Dekuji a doporucuji vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Parádní hodinky, krásné prostředí, skvělé popovídání, co víc si ještě přát? Díky a přidávám doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Super jednání a ještě lepší dohoda.. po dlouhé době kousek, ze kterého mám radost.. díky za perfektní jednání a kdykoliv rad znovu. Doporučuji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Rýchla dohoda, super prístup. Staviam sa do rady spokojných členov a ďakujem za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Udělali jsme výměnu digitálek ke spokojenosti všech. Rychlá domluva a super jednání. Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se