cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Když chcete 43mm, tak proč tam nenarvat etu s věncem dnů na okraji 2834 - 2 ?? Písmo bude větší, že je přečte i Cyril a zvětšený průměr znamená víc místa pro 24 hodin !!!! Nebylo by to tak hezký a čistý - eta 2834-2 nemá průběžný nepřerušovaný datumový věnec, ale zas ta čitelnost, ten průměr 43mm v tomto rozvrstvení s věncem malého průměru ve středu by myslím nebylo proporční, proto to udělali 40mm. Já bych to tak určitě nechal. proporce jsou na hodinkách mám za to dlouhodobě nejdůležitější atribut - neokoukají se. Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Nebojím se velikosti, nosím i pilotky 47 mm, tyhle mi ale přijdou univerzálnější a lepší v té velikosti, v jaké jsou. Asi MS ví, proč to tak je, na velikosti záleží a neznamená, že čím větší, tím lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 mel jsem taky 43 a jsou idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Call me old fashioned conservative, if you will... Ale pro me zkratka 40mm je max. do 43mm fakt nejdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Nebojím se velikosti, nosím i pilotky 47 mm, tyhle mi ale přijdou univerzálnější a lepší v té velikosti, v jaké jsou. Asi MS ví, proč to tak je, na velikosti záleží a neznamená, že čím větší, tím lepší. Vidis, a pro me bylo 42mm i jednim z duvodu proc jsem chtel vymenit svoje JLC compressory za neco do 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Vidis, a pro me bylo 42mm i jednim z duvodu proc jsem chtel vymenit svoje JLC compressory za neco do 40mm Trochu jsem se mozna v te vete zamotal, tak aby to bylo jasne ? jsem taky pro 40 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Hm, 40 mm je pro mě nezajímavé, já nemám rád pidihodinky a pod 42 mm nejdu u žádných hodinek a už v žádném případě u jednoruček (a nejde o zbytnělé ego), takže děkuji, nemám zájem. 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 5 6 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero1011 - cigi1213 - Bert14 - bacil.35715 - gas Upraveno 3. října 2013 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 40 mm je u MS pro holky. Ty ma moje zena. 40mm u submarineru je v pohode. Ale tady je to alespon pro me spatne. To pouzdro je fakt jiny. Takze ze me pouze 43mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 40 mm je u MS pro holky. Ty ma moje zena. 40mm u submarineru je v pohode. Ale tady je to alespon pro me spatne. To pouzdro je fakt jiny. Takze ze me pouze 43mm. nejsem žena ... jsem muž ... 43 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) 43 Upraveno 3. října 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Já jsem sice radši pro 40 mm, ale 43 by asi pro mě neznamenalo nějakou zvláštní překážku. Mám ovšem pocit, že by to stejně bylo realizovatelné jen obtížně a draze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 nejsem žena ... jsem muž ... 43 mmpravda, 99% produkce PP je pro baby 40 mm je u MS pro holky. Ty ma moje zena. 40mm u submarineru je v pohode. Ale tady je to alespon pro me spatne. To pouzdro je fakt jiny. Takze ze me pouze 43mm.za me pouze 40mm, jinak si holt budu muset pockat az se zde bude delat limitka pro zensky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blender iPad Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 43mm ano!a co PVD pouzdro?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Já jsem pro 40, pvd určitě ne. Chci oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Já jsem pro 40, pvd určitě ne. Chci oblekovky. Tak jasneee, a jeste gumu a NATO strap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Tak jasneee, a jeste gumu a NATO strap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Já do většího pouzdra, než 40mm nejdu. Větší klasická pouzdra už jsou celkově nehezká, mají moc dlouhé a humpolácké nožky, řemen moc daleko od pouzdra, vypadají jako levná předělávka z kapesních. U tohoto modelu by navíc hrůzostrašně vynikl pračkový efekt. Navíc takové pouzdro už není pro každýho ( ten trapas, když nožky přesahují zápěstí :D) je pro tlusťochy, a za toho se ještě pořád nepovažuju. to radši za ženskou !!!edit: Navíc pánové, po zblízka očumování jejich stránek mi doteklo, proč jsou tak drahý - to pangea pouzdro 40mm je nějaký subtilnější, elegantnější , každopádně má probranější nožky. takže bohužel, Kubsone, tenhle zádrhel jsem vůbec nečekal, moje účast je podmíněná 40mm Upraveno 4. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 No konečně jsi napsal něco chytrého :-) Teď vážně: kdo chce 43 mm, ať si zkusí chvíli nosit klasické No 1. PVD k tomuto pouzdru je IMHO 3,14čovina. 24 hodin je nečitelných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 (upraveno) V tvým věku jsem přečetl 24 hodinovky na 300 metrů :D nečti tolik, kazí to zrak !!!! A ještě jednou - bylo by na nich 96 čárek kolem dokola, na těchto 12hodinovkách je 144 čárek - co je čitelnější ??? A jak chceš pak luštit ty dny v týdnu, to aby byl každý jinou barvou !! - ne nedarmo si chtějí udělat chronomag strap s duhou !! Upraveno 4. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se