nicename Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 dalsi chrobak do hlavy, nemam, ale ako citam toto vlakno tak sa mi tento napad cim dalej tym viac paci a vyzera, ze ak sa nieco objavi zo 76 tak urcite do toho pojdem vramci moznosti..
organic Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Jsem ročník '74. Vždycky jsem chtěl hodinky cca stejně starý, jako já, nejlépe stejně starý na den Ale když dám do vyhledávače tenhle ročník, na ebayi nebo chronu vyskočí zběsilé designy té doby, které se mi nelíbí. Jsou ale výjimky, jako třeba Suby, Royal Oaky, Moony. Kdysi jsem měl splněno Moonwatchema 1974, ale poté, co jsem měl asi šestery z různých období se mi přejedly. Měl jsem i Autávie z té doby. Pořád si držím zelené Amfibije ze sedmdesátek a mám je rád. Dneska mi přišly Buler Astromaster. Ty jsou taky někde kolem 70-75 a jsem nadšen. Jsou o 15 starší než ty Suby, radost mi udělaly srovnatelnou. Jen to chce vyčistit, přeblejsknout plastový sklo a budou eňo ňůňo. Na leštění pouzdra a náramku prdím.
organic Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Parada. Kdyby te to neobtezovalo, ukaz tah a sponu, prosim.
Mikefux Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Pánové, nějaký tip na rok 1995? Nejlépe do 10k. Zdá se mi, že to není příliš vydařené období... Moje tipy jsou až za hranicí 30k a já nevydržím tak dlouho abstinovat edit: Nejlépe potápky, ale je to celkem jedno. Jde o to, aby to byly zajímavé mechaniky. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Mikefux
stosi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 To budeš mít těžké. Já hledám rok 90 a na výběr prostě moc není, musíme si ještě pár let počkat.
Povidláček Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Ahoj chlapi, ten Chronomag je fakt hroznej, takže mě napadlo, že i já bych celkem rád měl ve sbírce nějaký kousek ze svého roku narození (1988). Problém je, že nemám úplně financí nazbyt, takže to bude muset být něco relativně lowcost.... nemáte někdo tip na něco zajímavého mechanického? Myslím, že jsem v inzerci zahlédl nějaká Seika z 1988 ale byly to baterkáče a já bych přeci jen radší mechanický. Docela by se mi líbily nějaký jetý pepsi divery a kdybych chytl ještě správný měsíc (červenec) byla by to úplná pecka.... chápu to tak správně, že abych měl červencový z osmdesátosmého musím koukat po seriovém čísle začínajícím 87xxxx ? Další problém co jsem tak vygooglil je, že v roce 1988 se to akorát nějak lámalo a řadu 6309 nahradily 7002...takže jestli spíš koukat po posledních 6309 nebo prvních 7002.... 7002 se přestaly dělat v roce 96 takže tam by ta osmička na začátku asi měla být jistota, že jsou právě z roku 1988, že? Nevíte někdo o něčem nebo nemáte někdo něco v šupleti?Díky
leebauer Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Tak to se taky teda podívám jestli seženu něco z roku 66.Škoda že jsem se nenarodil v sedmdesátkách.Tam už na výběr bylo.
Tittus Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Taky furt hledám něco zajímavého z roku 68.
Harwey Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 (upraveno) zopar nametov tu https://www.birthyearwatches.com/ alebo tu https://www.timeline.watch/ druhy odkaz jaksi nechce naskocit Upraveno 17. července 2018 uživatelem Harwey
leebauer Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 V 17. 7. 2018 v 11:06, Harwey napsal: zopar nametov tuhttps://www.birthyearwatches.com/alebo tuhttps://www.timeline.watch/druhy odkaz jaksi nechce naskocitNo,mít bokem dvěstě-třista tisíc(korun)tak to asi problém nebude.
Effe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 V 17. 7. 2018 v 10:55, Tittus napsal: Taky furt hledám něco zajímavého z roku 68.Nápodobně , tak alespoň takhle , od Accutróna.....
Xenomorfus Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Rok a mesic "narozeni" mame shodny...
PetrCB Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Neměl by někdo náhodou tip na něco z roku 1985? Už jsem před časem přemýšlel, pak dal k ledu a teď si zase začínám s touhle myšlenkou pohrávat. Seiko bych asi upřednostnil, ale není podmínkou. Předem díky za tipy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se