Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dalsi chrobak do hlavy, nemam, ale ako citam toto vlakno tak sa mi tento napad cim dalej tym viac paci a vyzera, ze ak sa nieco objavi zo 76 tak urcite do toho pojdem vramci moznosti..

• po měsících...
Odesláno

Jsem ročník '74. Vždycky jsem chtěl hodinky cca stejně starý, jako já, nejlépe stejně starý na den :) Ale když dám do vyhledávače tenhle ročník, na ebayi nebo chronu vyskočí zběsilé designy té doby, které se mi nelíbí. Jsou ale výjimky, jako třeba Suby, Royal Oaky, Moony. Kdysi jsem měl splněno Moonwatchema 1974, ale poté, co jsem měl asi šestery z různých období se mi přejedly. Měl jsem i Autávie z té doby. Pořád si držím zelené Amfibije ze sedmdesátek a mám je rád. Dneska mi přišly Buler Astromaster. Ty jsou taky někde kolem 70-75 a jsem nadšen. Jsou o 15 starší než ty Suby, radost mi udělaly srovnatelnou. Jen to chce vyčistit, přeblejsknout plastový sklo a budou eňo ňůňo. Na leštění pouzdra a náramku prdím.

Odesláno (upraveno)

Pánové, nějaký tip na rok 1995? Nejlépe do 10k. Zdá se mi, že to není příliš vydařené období... Moje tipy jsou až za hranicí 30k a já nevydržím tak dlouho abstinovat :)

edit: Nejlépe potápky, ale je to celkem jedno. Jde o to, aby to byly zajímavé mechaniky.

Upraveno uživatelem Mikefux
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj chlapi, ten Chronomag je fakt hroznej, takže mě napadlo, že i já bych celkem rád měl ve sbírce nějaký kousek ze svého roku narození (1988). 

Problém je, že nemám úplně financí nazbyt, takže to bude muset být něco relativně lowcost.... nemáte někdo tip na něco zajímavého mechanického? Myslím, že jsem v inzerci zahlédl nějaká Seika z 1988 ale byly to baterkáče a já bych přeci jen radší mechanický. Docela by se mi líbily nějaký jetý pepsi divery a kdybych chytl ještě správný měsíc (červenec) byla by to úplná pecka.... chápu to tak správně, že abych měl červencový z osmdesátosmého musím koukat po seriovém čísle začínajícím 87xxxx ? 

Další problém co jsem tak vygooglil je, že v roce 1988 se to akorát nějak lámalo a řadu 6309 nahradily 7002...takže jestli spíš koukat po posledních 6309 nebo prvních 7002.... 7002 se přestaly dělat v roce 96 takže tam by ta osmička na začátku asi měla být jistota, že jsou právě z roku 1988, že? Nevíte někdo o něčem nebo nemáte někdo něco v šupleti?

Díky :)

• Po letech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Neměl by někdo náhodou tip na něco z roku 1985? Už jsem před časem přemýšlel, pak dal k ledu a teď si zase začínám s touhle myšlenkou pohrávat. Seiko bych asi upřednostnil, ale není podmínkou. Předem díky za tipy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...