Návštěvník LONGINES Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Nejsou to fajnovky, ale hodinky do nepohody. Je spousty krásných hodinek, ale ruský mám fakt rád, protože prostě drží a vydrží. Už vlastně dloho ani jiný nenosím. Nemám potřebu.
E36 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Právě, pro mě mají takovou zvláštní slovanskou auru O to víc, jaká poslední dobou panuje napříč mojí generací protiruská nálada.
fcervenicky Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Tak aj 420 už doma :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
venc Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Že jsou ruský mi moc nevadí, protože základ je stejně v německé hodinářské výrobě, kterou "přestěhovali" po válce do Sovětského svazu i s hodinářema a dalšíma odborníkama a na tom to vlastně všechno vzniklo. A je to dobře, protože to byly technicky vyspělé výroby a konstrukce. Ale jak píšete, budu je nosit, dokud budou sloužit a uvidíme. Za ty peníze se stejně asi nic jiného nevyplatí a pokud bude výroba pokračovat, tak není problém je nahradit, opravit, cokoliv. A nejspíš si pořídím nějaké ručně natahované, jen tak pro radost z té manipulace
little_w Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) ??????? ???? ?????? = servisni interval (doporuceny) Edit: dodal jsem zavorku Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem little_w
venc Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 little_w - tím lépe, když vydrží těchto intervalů několik, tak je moje potomstvo zdědí a budou mít památku, jak promyšleně otec investoval
ultrawatch Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Že jsou ruský mi moc nevadí, protože základ je stejně v německé hodinářské výrobě, kterou "přestěhovali" po válce do Sovětského svazu i s hodinářema a dalšíma odborníkama a na tom to vlastně všechno vzniklo. A je to dobře, protože to byly technicky vyspělé výroby a konstrukce. Ale jak píšete, budu je nosit, dokud budou sloužit a uvidíme. Za ty peníze se stejně asi nic jiného nevyplatí a pokud bude výroba pokračovat, tak není problém je nahradit, opravit, cokoliv. A nejspíš si pořídím nějaké ručně natahované, jen tak pro radost z té manipulace Anechceš něco z vintážek co mám doma? Pardon za plevelení vlákna, jen jedna fotečka. Poněvadž ruské hodinky se mi taky moc líbí i ty s manuelním nátahem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Juuů signály! Pěkný!little_w: takže to sou servisní intervaly? Opravdu? No tak to potom není co řešit .venc:no, ale když ono Rusko mělo nakoupeno už před 2. světovou od Švýcarů a obchod by pokračoval dál, kdyby to 2. světová nepřekazila
venc Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Máš pěknou sbírečku budu přemýšlet o Poljotech s budíkem, tmavý ciferník (mají i lumi ).
E36 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Nemá někdo zkušenost s těmahle lunetama? U té klasické není v kompatibilních modelech 710 uvedená a ta s tím schodkem se mi vůbec nelíbí. Na netu jsem normálně viděl spoustu 710 s tou klasickou, ale nerad bych za ty prachy objednal něco, co nebude pasovat Dagaz nebo boris už mi přijde dost přes čáru, dát za lunetu stejný peníze, jak za hodinky. https://www.ebay.com/itm/NEW-BEZEL-to-VOSTOK-Vostok-Amphibian-watches-black-insert-1-Polished-steel/232535213193?hash=item36242dc489:g:UZgAAOSwhr1ZcIc4https://www.ebay.com/itm/NEW-BEZEL-to-VOSTOK-Vostok-Amphibian-watches-black-insert-2-Polished-steel/232535213088?hash=item36242dc420:g:UMgAAOSw5gxZcIc6
ultrawatch Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Nemá někdo zkušenost s těmahle lunetama? U té klasické není v kompatibilních modelech 710 uvedená a ta s tím schodkem se mi vůbec nelíbí. Na netu jsem normálně viděl spoustu 710 s tou klasickou, ale nerad bych za ty prachy objednal něco, co nebude pasovat Dagaz nebo boris už mi přijde dost přes čáru, dát za lunetu stejný peníze, jak za hodinky. https://www.ebay.com/itm/NEW-BEZEL-to-VOSTOK-Vostok-Amphibian-watches-black-insert-1-Polished-steel/232535213193?hash=item36242dc489:g:UZgAAOSwhr1ZcIc4https://www.ebay.com/itm/NEW-BEZEL-to-VOSTOK-Vostok-Amphibian-watches-black-insert-2-Polished-steel/232535213088?hash=item36242dc420:g:UMgAAOSw5gxZcIc6To budou lunety origo na Skx 007, které pasují i na naše Amfibie. Problém s nima není, jen musíš správně zahnout drátek, aby si sedly.
wizard-ov Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Tož hodinky dorazily...Soudruzi - nečekal jsem mnoho...ale imperialisté by se zaradovali, kdyby viděli, jakými hodinkami se synchronizuje hromadný útok ;o)Pár poznatků (možná je to standard, nevím), tak první negativa:luneta necvakákorunka se po vyšroubování z krčku viklá jaxviňanejde nastavit datum, resp. nejde najít poloha pro nastavení datumovkydatum musím překlápět, jak u starých Primek - tam a zpět přes půlnoccifr je tištěný na stejném cyklostylu jako ?????? za druhé světovéruční nátah je celkem porod, protože korunka má tendenci se zašroubovávat do krčku a když ji povytáhnu, tak jsou zase v modu změny časulumi shodná s posledním zábleskem v očích Pavky Morozova, jak mu kulaci dávali sodu A teď pozitiva:uvědomělý cifrhezká vteřinovkasolidní řemenz krabičky si můžu udělat rakvičku pro křečíka džungarského, až nějakého budu mítJestli se mi bude chtít, tak vytáhnu Lubiťel 2 a udělám nějaké fotky...
mikymik Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Trochu mi připomínáš Richarda Chladů, když si pořídil Maserati MC 12 a pak zjistil, že se mu tam nevejdou golfové hole Ale ta černá krabka mě taky zaujala, hehe. edit:1) Londži, díky chlácholení ohledně ciferníku 2) Ty 420 jsou super, nechápu, jak mi v prodejním vláknu mohly uniknout. Asi proto, že by to už bylo obžerství. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem mikymik
travex Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Wizarde, byl jsi dopředu málo teoreticky připraven. To je jako koupit o číslo menší RW farmářky a pak se divit, že ti slezla pata.
ultrawatch Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Wizard, díky, zasmál jsem se od srdce, což jak znám tvé příspěvky,se nedivím.Ale travex má pravdu.
E36 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 To budou lunety origo na Skx 007, které pasují i na naše Amfibie. Problém s nima není, jen musíš správně zahnout drátek, aby si sedly. Díky, měl jsem hlavně strach, jestli ta první bez té drážky nebude třeba drhnout o korunku, když jsem viděl to umístění, ale snad to bude v klidu, stejně tomu prodejci asi radši napíšu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Tož hodinky dorazily...Soudruzi - nečekal jsem mnoho...ale imperialisté by se zaradovali, kdyby viděli, jakými hodinkami se synchronizuje hromadný útok ;o)Pár poznatků (možná je to standard, nevím), tak první negativa:luneta necvakákorunka se po vyšroubování z krčku viklá jaxviňanejde nastavit datum, resp. nejde najít poloha pro nastavení datumovkydatum musím překlápět, jak u starých Primek - tam a zpět přes půlnoccifr je tištěný na stejném cyklostylu jako ?????? za druhé světovéruční nátah je celkem porod, protože korunka má tendenci se zašroubovávat do krčku a když ji povytáhnu, tak jsou zase v modu změny časulumi shodná s posledním zábleskem v očích Pavky Morozova, jak mu kulaci dávali sodu A teď pozitiva:uvědomělý cifrhezká vteřinovkasolidní řemenz krabičky si můžu udělat rakvičku pro křečíka džungarského, až nějakého budu mítJestli se mi bude chtít, tak vytáhnu Lubiťel 2 a udělám nějaké fotky...To muselo být hodně impulsivní rozhodnutí si ty hodinky pořídit, když jsi o nich dopředu nic nevěděl.Všechna negativa, která jsi zmínil jsou vlastnostmi, které tu jsou zmíněny nespočetněkrát, vyklající se korunka je způsobena technickým řešením a není to nešvar, rychlé nastavování data hodinky nemají, luneta je aretována drátkem a cvakat nemá jak.Jediné, co jako negativum vnímám také a čehož náprava by nestála mnoho je lumi.
E36 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 K te korunce je tahle vynikajici animace, co vyda za vsechny slova, snad to tu uz nekde neni. http://forums.watchuseek.com/f10/why-vostok-crown-feels-loose-anyone-who-curious-1130914.html
5etter Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Ta animace je perfektní a pokud se nepletu, tak tady nikde není. Přesně takhle jsem si to představoval
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) wizard-ov: tak takhle sem se teda ale už dlouho nenasmál Vtrhnout sem, koupit si hodinky, o kterých nic nevím, a nadávat nad jejich mínusem, který je vlastně plusem nikde jinde nevídaným, tak to je síla Jakože já taky popletu co můžu, ale na tebe teda nemám Dej jim šanci Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se