Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mikymik: je to tak, mají prostě "duši" a právě proto jim ty přešlapy člověk rád odpustí.

LONGI: jsem spokojenej, hlavně má tahle nesrovnatelně lepší úchop a trochu redukuje ten celkovej lesk leštěné úpravy. Akorát lumibod je ještě horší než origo lumi na hodinkách, a to je co říct. Mám tu nějakou luminovu, ale zatím se mi do toho nechce vrtat. 

Svatoslav: dík, ty tvoje 100816 se stříbrnou lunetou na kůži jsou luxus. Kdyby pro mě 48 lug to lug nebyl za hranou, tak už je skoro mám objednaný :D 

Odesláno

co jsem nasadil tenhle náramek, tak jsem amfi přestal nosit. asi ho budu muset sundat. hadr je hadr, jak řiká přeceda.

podle je to je nějaká mikroporezní ocel, nebo jsou duté jednotlivé dílky.

Jestli to není obyčejný nerez a tah trochu neklame tělem. Navíc přezka i koncovky jsou lehká plechařina. Já si amfíbie na tahu docela užívám a klidně bych jim dopřál i něco lepšího, ale co? Limit pro tah jsem si stanovil jako polovinu ceny hodinek (i s tuningem ;)), dále kombinaci leštěných a broušených ploch a přiznanou přezku (myšleno tak, že je přezka normálně vidět). Žádná extravagance, žádný mesh. A nic.

Lumi silná není, ale výdrž má...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak já bych cenu tahu ani tak moc neřešil a ještě stále koketuju s myšlenkou dopřát jim hezkej shark mesh, byť bude stát třeba jak dvoje Amfibie. Proč ne? Hodinky to žádný šmejdy nejsou, tak proč vlastně ne. Jasně, nemaj zdobenej strojek, modřený šroubky atd., ale hodinky to sou fakt kvalitní. Navíc se mi líbí ta jejich univerzálnost, sou to jak divery, tak sporty, každodeňáci i ležérní i míň ležérní elegáni. O tý jejich duši, kterou prostě mají (a to sem nikde u jinejch prostě nezažil!) už ani nemluvě. Luneta a tah je jediný místo, kde Vostok šetří, jinak si Amfibie i ten dražší kovonáramek podle mě klidně zaslouží. Takže u mě je to spíš ve fázi vývoje výběru, abych nebyl zbrklej a dopřál jim něco opravdu kvalitního, vhodného a vkusného. Kandidáta už mám, jen nevím, jak se popasuju s tou výměnou azbuky za latinku na sponě, to je to, co mě přijde jako největší problém... A proto zatím nechávám origo tah, a tajně doufám, že mě třeba začne škubat, nebo jinak otravovat, aby mi dal záminku :) Lunetu mám celkem u 090tek jasnou: budu chtít tu od Meranoma jak má origo look, ale je z nerezu. 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2: no jo, ten hadr přece 

Ale mě to vůbec právě že nepřijde. Podívejte: kdyby byly Amfibie levný hodinky ve smyslu laciný šmejdy, tak to by bylo vážně zvrácený. Ale já sem opravdu přesvědčenej, že Amfibie sou levný kvalitní hodinky, sou to pracanti, co vydrží věky. Opět říkám: ano - nemají zdobení, modření, rychloposuv data, hacking, sou na technologické úrovni někde ze 60tých let. Jenže mě je tohleto všecko právě strašně sympatický. Pro mě je třeba zdobenej strojek s modrým šroubkem mnohem míň důležitej, než solidní počet rubínových ložisek. To mi, spolu s robustním strojkem z kvalitního hodinářskýho materiálu zaručuje opravdu maximální životnost. A proto sou pro mě osobně Amfibie cenné a klidně bych jim dopřál a nebál bych se toho.

Odesláno

Svatoslav: dík, ty tvoje 100816 se stříbrnou lunetou na kůži jsou luxus. Kdyby pro mě 48 lug to lug nebyl za hranou, tak už je skoro mám objednaný :D

Taky se mi hodně líbí a i když to měly být od Ježíška, tak jsem to nevydržel.

Odesláno

nezkoušel jsi jen tak ze zvědavosti, dát na ty 420 i tu černou lunetu? 

Zatím ne, vždycky si vyhraju s nastavením drátku, aby šla luneta hodně ztuha a pak se mi to nechce hned sundat. Ale ten den přijde.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Já říkám: Když hadr, tak jedině perlon! Výborně, sluší jim to a na nošení je to pohodlné ? praktické ;) !

Odesláno

Odpovím. Mrkni na kteroukoliv mpu fotku z poslední doby. V Soviet marketu mají i 710919. Odkaz z mobilu nezvládnu, ale je to v záložce 710, pátá stránka vpravo nahoře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...