Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zase se to stalo. Už jsem si říkal, že to tu nebudu prolejzat, že už další hodinky nechci. Nejdřív mi přišly ohavný, pak už tolik ne... No a pak do mě uhodil blesk, znáte to:

710059

flH1NAc.jpg

Dneska dorazily z Meranomu, vyměnil jsem lunetu, svlíknul ten příšernej tah, nařídil datum a čas (zábava na dlouhé zimní večery, jelikož tam bylo 23) a nasadil NATO. Musím uznat, že to jsou jedny z mála hodinek, kde mi NATO nevadí, ba dokonce se mi líbí!

Už přemejšlim o dalších, to je děs!

Mimochodem nemáte někdo tip na nějaký rozumný slušivý (třeba oyster) tah, který se zužuje (ideálně 22-18)? Tady ta mezera nebude tak velká, takže rovné koncovky by měly vypadat v pohodě.. Asi by stačil neplný.

Koupil jsem k nim meranomovský mesh, ale nějak jsme se neskamarádili. Čistě teoreticky kdyby měl někdo zájem, tak za symbolickou cenu není problém...

Odesláno

Seš v pasti, kamaráde. Vítej.

Obecně mám taky raději zužující se tahy, nejen, že to dobře vypadá, ale taky se to dobře nosí. Ale zrovna amfibiím to podle mě slušet nebude. Já jsem zatím žádnej takovej nenašel. Nosím buď na originálu, na meshi (taková ta klasika z eBay, ten od Meranoma je hroznej) nebo na tahu, jaký nabízí favinov a levněji pak plno prodejců na eBay. Pár stránek spět se taky o něm diskutovalo. 

Amfibie mají výhodui, že se s nima dá experimentovat, tak směle do toho!

Odesláno

Děkuju :-)

Ještě uvidím, NATO na nich fakt vypadá docela dobře - k hranatému pouzdru to pasuje. Ten mesh působí širší než je (což není můj šálek kávy) a taky byl jak španělská bota (ten od meranoma)...

Zatím to nejspíš nechám - ať mám taky nějaký hodinky na NATU. A k dalším vyhlídnutým (420306) už mám přichystaný černý řemen...

Odesláno

Ještě mě napadlo, tak obecně - nemáte někdo vyzkoušenou nějakou levnou gumu (na hodinky) třeba z eBaye? Jde mi hlavně o to, aby bylo pokud možno tenká - ne robustní a především pohodlná, poddajná, měkká.

Taková modrá guma by taky nebyla marná.. A mohl bych jí šoupnout eventuálně i na SKX :-) Ale zase kvůli troše srandy nechci dávat milión za Isofrane apod...

Odesláno

Mám tuhle gumu, ale ještě jsem ji nevyzkoušel. Tento týden by mi měly přijít morbovky, tak ji zkusím a dám vědět.

První dojem je ten, že ve skutečnosti není tak modrá, jak vypadá na fotce. Pěknou modrou gumu má přímo morbo na svých echt originál morbovkách. Dokonce někde psal, kde ji přesně koupil. Zkus to najít, případně se potrefená husa jistě sama ozve.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, tak zkusíme ještě jednou: 

Mr. Igelit: taky já se připojuji ke gratulantům, sou parádní! Čoveče, tuhle kombinaci bych viděl výhradně s meshem. 710tkám prostě meshe sluší a získaj slušnej Machr Index. A ještě bych se,dokud sou takhle novounký, přimlouval za fóliečku  :rolleyes:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No tywoe, tak takhle natvrdo na mě,jo? Já se tak těším, až budete mít vy ty sklíčka prodřený tak, že vám skrz ně i poteče do hodinek jak do Titaniku, a zrovínka nebudou mít nikde náhradní sklíčko :P Takový pěkný hodinky máte, i tak hezky upravený, ale ty šmouhy, rýhy,škrábance, záseky a výseky na těch vašich sklíčkách-no pánové, no kdo se na to má dívat? Přitom by tak málo stačilo: jedna diskrétní jůeses fólijka ;)

Odesláno

Děkuju všem za hezké uvítání! Jednou jsem takhle objednával nějakou gumu z eBaye, hromada recenzí jak je super, a byla pohodlná asi jako prkno :-) Tak snad tyhle budou lepší.

morbo: Ten se mi docela líbí - i jak se hezky zužuje. A vypadá to i celkem pohodlně, možná to zkusím jako první možnost.

LONGINES: Tu fólii jsem nějak nepochopil :-) Nějakej místní žargon nebo se tím fakt myslí mít na sklíčku fólii? Na hodinky jsem docela opatrnej, takže moje vydržej jistě dlouho bez poskvrny...

Jinak na fotkách se mi s meshem docela líbí, ale na ruce mi to přišlo nějaký divný. Navíc mi připadal hrozně širokej.

Ale teda jsou to po čertech pěkný hodinky. Na fotkách vypadaly zajímavě, to jo, ale že z nich budu mít takovou radost, to jsem fakt nečekal!

Odesláno

Děkuju všem za hezké uvítání! Jednou jsem takhle objednával nějakou gumu z eBaye, hromada recenzí jak je super, a byla pohodlná asi jako prkno :-) Tak snad tyhle budou lepší.

morbo: Ten se mi docela líbí - i jak se hezky zužuje. A vypadá to i celkem pohodlně, možná to zkusím jako první možnost.

LONGINES: Tu fólii jsem nějak nepochopil :-) Nějakej místní žargon nebo se tím fakt myslí mít na sklíčku fólii? Na hodinky jsem docela opatrnej, takže moje vydržej jistě dlouho bez poskvrny...

Jinak na fotkách se mi s meshem docela líbí, ale na ruce mi to přišlo nějaký divný. Navíc mi připadal hrozně širokej.

Ale teda jsou to po čertech pěkný hodinky. Na fotkách vypadaly zajímavě, to jo, ale že z nich budu mít takovou radost, to jsem fakt nečekal!

Na tý fotce to vypadá jako když je to přelepený ochrannou folií,  to dělá takovej efekt umazanosti a jakoby bublin.  _Anebo si měl naprosto zaneřáděnou čočku u foťáku.  :photo:

Odesláno

Na tý fotce to vypadá jako když je to přelepený ochrannou folií,  to dělá takovej efekt umazanosti a jakoby bublin.  _Anebo si měl naprosto zaneřáděnou čočku u foťáku.  :photo:

Žádná fólie tam nebyla, to jenom neumím fotit (a mám levnej telefon) :-)

Abychom se tak nějak vrátili k původnímu tématu (modrá guma) tak pro lepší představu přikládám ještě jedno aktuální foto.

Teď mě napadá, že jsem ty hodinky vlastně vůbec nemusel rozbalovat. Když přišly, byly zafáčovaný docela dobře. Tak příště...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...