JR_2010 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Za sebe mohu jen říct, že mám teď přechodné bezamfibijní období. Začátkem března jsem odložil staré nuladevadesátky, z nichž jsem byl nadšen a nasadil monstra, která už jsem dlouho nenosil a stýskalo se mi po nich. Nyní je spokojeně nosím a zatím nemám potřebu měnit.Vlákno samozřejmě sleduju, jen k tomu momentálně nemám co říct a plkat za každou cenu nechci.S náčelníkem je to složitější, jeho absence mě taky zarazila a krátké vysvětlení po telefonu neuspokojilo, proto jsem si s ním na zítra domluvil osobní schůzku a jestli mi to nezakáže, důvod jeho absence zde nastíním.Spíš mi vrtá hlavou little_w... IMG_20190330_092551-02.pngHonza je v pořádku, jestli vás to uklidní, jen se potřebuje trochu nadechnout. On se vrátí v plné síle, nebojte...
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Uuufff - docela dost se mi ulevilo!! Ať sem náčelník a všichni dávají třeba fotky Casií ,to jedno, bez náčelníka a zdejší provařený party by to tu nebylo už prostě ono. Nic proti nováčkům (dyť koneckonců i já mezi ně patřím). Zkrátka, chci tím jen říct, že vás mám rád... A teď, abych tu jen (byť pravdivě) sentimentálně neplkal, takže úpadek a odklon od víry teď vládne na jižní Moravě ? Počkejte, až se vám na těch vašich šikmoručkách rozloží O - kroužky a strhnou závity - ještě budete prstíčkama hrabat po Amfibii
5etter Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Pamatujete, jak náčelník vždycky neúnavně propagoval tuhé zulu řemínky od Natostrapco? Teď má v pí<>i a nosí seika na tahu (!!!), tak to udělám za něho.Do zítřka mají jarní slevu. Kdo potřebuje kvalitní letní obutí na amfibie, tady neudělá chybu.
filltos Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Nebo tady sou s jarní slevou docela slušný řemeny https://www.cheapestnatostraps.com/?utm_campaign=smartrmail_manualcampaign_300319_5400182&utm_medium=email&utm_source=smartrmail
5etter Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Tak to jsi mě docela trumfl, musím říct. Teď sem dá někdo odkaz na slevu 75% a půjdu se zahrabat Jo, jinak ty filltosovky na kožce, co jsi dával na minulé stránce, to je paráda!
filltos Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 (upraveno) Tak o trumfování to není, jen si mi připomněl tvým postem, že mi tohle přistálo v mailu. Dík za pochvalu... Upraveno 1. dubna 2019 uživatelem filltos
Venceremos1 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Dnešná zostava :-) Krajina zrodenia rovnaká, rok rozdielny :-)))))
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 A hele - Neptuny v mý oblibeny 24h verzi. Vím, že 090 - tky mezi lidmi nejsou zdaleka nejoblíbenějším typem Amfibií, někteří dokonce tvrdí, že jsou nejošklivější, ale tenhle ciferník + indexy + ručky se Vostoku vážně poved, na živo je to neskutečná podívaná, člověk se až nemůže vynadívat...
travex Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Nazdar, přes měsíc bez chronomagu, to je parádní věc, fakt doporučuji. Nejvíc zajímavé na tom bylo, že mi vůbec nechyběl, to asi stojí za hlubší zamyšlení se. Tre Kronor A pro tyhle věci já nutně potřebuju dílnu. Tady to dělám na dvoře, jinak bych se nestěhoval.
Frostie Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Tou spodní korunkou se mění časová pásma a tou horní otáčí luneta?
Frostie Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Nene, to je teplá a studená.Velmi rafinované!
5etter Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Teda čekal jsem trochu triumfálnější návrat krále. A taky nějaké vysvětlení, čemu jsi věnoval ten ušetřený čas, když jsi měsíc nebyl na fóru. Můj tajný zdroj říká, že paní travexové nikoliv.
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Triumfálnější netriumfálnější - hlavně, že tu ste a oba !
lub Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Nazdar, přes měsíc bez chronomagu, to je parádní věc, fakt doporučuji. Nejvíc zajímavé na tom bylo, že mi vůbec nechyběl, to asi stojí za hlubší zamyšlení se.Ahoj přecedo. A že tady za tu dobu šla morálka do kopru, je ti asi jedno, žejo.
Xenomorfus Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Ahoj přecedo. A že tady za tu dobu šla morálka do kopru, je ti asi jedno, žejo.Je to rebel! :-).Edit smajlik Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Xenomorfus
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Tak co, kdo z vás si to rozdá s těmahle 090-tkama, co do krásy ciferníku ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se