Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

post-32698-0-27540400-1556257386_thumb.jpg

Že já vůl je prodával :(.

Koukám na net s tím, že bych si zase nějaké pořídil. Dělají ještě 420, modrý cifr s dudákem bez data?

Odesláno (upraveno)

Konečně mám "Vlkovky" na denní nošení :-)

Až se trochu zaběhnou, tak je trochu pozměním..

post-4194-0-16143700-1556263885_thumb.jpg

Upraveno uživatelem j.e.n.i.k.82
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Vy nechcete vědět kolikátého že je dne v měsíci na dně Černého moře? Hm, divné věci se začínají dít...

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

A co by se na tom mělo podělat? Je to nejjednodušší datumovej systém v kovovém provedení. To není plastový Seiko :P

Upraveno uživatelem LONGINES
Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Ještě teda doplním, že když nebudeš dělat ten "rychloposuv" datumu 12 -

8- 12, ale pěkně si to teda jednosměrně odkroutíš :) . Bystří to vůli a najednou. ti přijde spousta do tý doby nepředstavitelnejch problémů malicherných :) Ten vychytanej " rychloposuv" už pár 2416b zdecimoval. Jinak za mě Amfibie jedině s datumem.

A ještě doplním, že koupí 2415 by ses ochudil o půlnoční salvu - je to dycky rána jak z děla :D

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Vy nechcete vědět kolikátého že je dne v měsíci na dně Černého moře? Hm, divné věci se začínají dít...

presne ten isty, ako na kostolnej vezi v Ziline :D

Odesláno

Longi, co se při tom ?pomaloposuvu? může pokazit? Byly tady zmínky o zastavování strojku (taky se mi občas stane), pokaženém odlučovači samonátahu, něco o reverzních kolech, ale žádnou závadu spojenou s přetáčením data nepamatuju.

P.S. Stejnou ránu dává i ETA 2824-2 :)

Odesláno

:)Souhlas, amfibie mám od roku 2013 a nosím je den-tři každý týden a jinak, než rychloposuvem datum neměním. Na funkci to nemá vliv. Možná Longines měl na mysli nezodpovědné vlastníky (rozuměj rychlopřetáčeče), kteří se neobtěžovali zanést amfibie jednou za deset let do servisu, jak úpěnlivě nabádá záručák.  

Adjustoval jsem dvakrát kolem roku 2016, promazal strojek olejem do sekačky a od té doby klid. S rychlopřetáčením bych tuto vlastnost nespojoval. :)

Odesláno

A co by se na tom mělo podělat? Je to nejjednodušší datumovej systém v kovovém provedení. To není plastový Seiko :P

Nevím, radši jsem se zeptal, díky za info :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...