Roman-ZA Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2020 bicovyvolejbal, och, aky to burzoazny sport
Cukov Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2020 Když tady dáváte skoro pořád takřka tovární hodinky, tak to tady zase drobet rozvířím další velmi výraznou(jak tu někdo říkal) modifikací...
mikymik Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2020 před 4 hodinami, travex napsal: Kyrgyzstán, šéfe?
travex Odesláno 17. srpna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 Někdo vyplnil léto tuněním, někdo vyřezávaním medvěda a honěním kuličky, no a já čekáním na 670919. Původně jsem chtěl klasického potápeče ve 420 pouzdře, ale 5etter mě napomenul, že ty nosí morbo a prý to nejde. Pvní dojem: v Čistopoli začali šetřit na rakvích, žádná zlatá, jen obyčejná černá truhla. Jsou to moje první amfibie s 20mm pouzdrem a celkově je to díky lunetě taková trochu lesklejší záležitost. Taky mám radost z větších lumi bodů, tady mi bábuška při nanášení dopřála porci.
salámek Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 @travexPřesně tyhle mi asi před měsícem přišli taky.
Roman-ZA Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 zlate truhly sa uz davno, pradavno nedavaju ...
5etter Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 Vyměním 3 zlaté rakvičky za nějakou pánskou hračku. Nabídněte.
travex Odesláno 17. srpna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 Naštěstí mám všechny staré rakve schované, ale počkám, až se cena vyšponuje.
Mr. Igelit Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 Krásný dobrý den všem, tento týden mi snad pošťák doručí 710ky z Meranomu, snad už je tentokrát neprodám. Mám v plánu na nich spáchat "brush mod".. No a teď jsem se na jutubech dozvěděl, že prej u Amfibií může snadno zreznout (ale co hůř, údajně snad i zkorodovat!) závit u korunky. A že se to vysktuje zejména u nových modelů, které mají nerez lunety a korunky. Moc se v tom nevyznám, ale v komentářích lidi radili, že se tomu dá předejít tím, že se ten závit (či co) namaže nějakým silikonovým mazadlem a pak se to nestane. Jak říkám, vůbec tomu nerozumím, ale máte s tímto někdo zkušenosti? Případně co dělat, aby to nezrezlo? Měl jsem úmysl z nich udělat hodinky do vody, takže bych je potřeboval funkční/vodotěsné Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se