Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, 5etter napsal:

něco o prokluzující hřídeli čtvrťového pastorku nebo tak nějak. 

před 12 minutami, travex napsal:

nějakým větším odporem čehosi. 

konkrétněji chlapci, konkrétněji. budu dělat rozborku, ať vím, na co se zaměřit. ...noa až to zkurvím úplně, tak koupim novej strojek.

edit: máme na městě jen jednoho hodináře a tomu nevěřim..

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Mně se takové zaseky občas stávaly u vlastnoručně bastlených modelů. Většinou to souviselo s blbě nasazenýma ručičkama.

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

Odesláno
před 3 hodinami, DrSlamastika napsal:

Oranžový Ladoborec - moje prve Vostoky, no na ceste su uz ďalšie 😅

20210204_141127.jpg

20210204_141703.jpg

20210205_201733.jpg

Kurdecholera, to vypada dobre. To je matne 710kove pouzdro? A ten cifr s plastovyma indexama plus konecne trosku jine rucky, jako za me dobry! To je nejakej mod a nebo novinka z konfekce?

Odesláno (upraveno)

@AndyAaron To jsou ty, jak jsem se na ně onehdá ptal a bylo mi řečeno, že si můžu ten sunburst... no nechme to být.

V 29. 1. 2021 v 9:36, AndyAaron napsal:

Jinak teda co se tyka tech cifru, tak ja nejsem zastancem sunburstu na potapkach, takze me to nechava chladnym.

;)

E: LINK

Upraveno uživatelem morbo
Odesláno

:D zkousel jsem, jestli se chytis, je videt, ze jsi ve strehu! Presne jak popisoval xenomorfus par hodin zpet. 

Sunburst je samozrejme vymysl imperialisty, ja jsem dnes nejakej roztekanej a puvodne se chtel zeptat na ten remen, samozrejme... ;) 

Ted vazne, ja jsem posledni dobou nejakej uchylnej na matna pouzdra a oni meli pred tim hlavne lestena, tak to me zaujalo nejdriv. A priznam se, ze jak jsi postoval ten odkaz par dni zpet, tak jsem to tak do podrobna nestudoval, jen jsem potreboval poplivat ten sunburst cifr. Ze jsou tam plasticke indexy mi uniklo a ty rafiky na zivo taky vypadaji lip, nez na fotkach z meranomu. Tak se nezlob, jo? Timto se ti verejne a prede vsema omlouvam.

Odesláno
před 8 hodinami, lub napsal:

konkrétněji chlapci, konkrétněji. budu dělat rozborku, ať vím, na co se zaměřit. ...noa až to zkurvím úplně, tak koupim novej strojek.

edit: máme na městě jen jednoho hodináře a tomu nevěřim..

Lube, dal jsem si tu práci a hledal ve starých zprávách od 5ettera. Kromě toho, že jsem se zpětně zase dobře pobavil našimi rozhovory, mám pro tebe nález! To se ti bude hodit:

Máš slabý péro, voe!

Dostal jsem k tomu výklad, pak zavolej abych ti to přetlumočil, než to všechno zapomenu.
Odesláno

no teda..že by?? to by mohlo být ono! :eek: poslední dobou i ta rezerva stála za prd, co si tak zpětně vybavuju, jestli to souvisí - předpokládám, že jo. teď jsem je manuálně natáhl na max a zatim jdou. tak uvidím, jak dlouho. díky za objasnění možné příčiny!

Odesláno
V 8. 2. 2021 v 20:08, lub napsal:

...rozdělal jsem je, po drnknutí do setrvačky kmitá až se postupně zastaví. vteřinovka se přitom ani nehne. žádnej bordel nebo uvolněný šroubek, nic. vůbec nevim, co mám dělat, jsem z toho celej špatnej...

To asi tím pérem jenom nebude 🤔

Odesláno
před 19 hodinami, AndyAaron napsal:

Kurdecholera, to vypada dobre. To je matne 710kove pouzdro? A ten cifr s plastovyma indexama plus konecne trosku jine rucky, jako za me dobry! To je nejakej mod a nebo novinka z konfekce?

Presne ako píšeš, matne 710 puzdro, je SE-"special edition" z meranomu. Oronzove uz niesu, ale su tam zelene.

Tu je pekne videjko:

Odesláno
V 8. 2. 2021 v 20:08, lub napsal:

průser, soudruzi, průser. vůbec nechápu, co se děje, ale zastavily se mi moje milovaný 150 🥶.

Mně se stalo totéž, dal jsem je místnímu hodináři, ten mi je za litr rozebral a zase složil a od té doby s nima není problém (teda kromě toho, že se někdy předcházejí a někdy pozdí). Když jsem se ho ptal, co to bylo, tak se zatvářil tajemně a prohodil něco o suchým peru. Víc jsem se ho neodvážil vyptávat, vždycky mám v tom jeho kšeftě pocit, že se drze pokouším zasahovat do věcí, do kterých ještě žádný smrtelník nepronikl.

Když už jsem přihlášený, jaký tah/řemen se vám osvědčil k pouzdru 420? Mám jich už asi 10 a pořád to nějak není ono.

Odesláno
před 9 minutami, filltos napsal:

Nebo pokud by oprava stála 1000, tak to už jde levněji sehnat novej strojek.

.... se kterým Tě brzo čeká to samý 😅 

Já jsem spíš pro kompletní rozborku, vyčištění, namazání a zase sborku stávajícího strojku, pak to bude chodit jak Švýcar třeba tisíc let, do tý doby je to brak a aušus. Prostě to chce zásah někoho, komu to není zas tak u zádele, jako těm bábuškám, co to tam v daleké dáli montují... 🙂

Odesláno

jak jsem vcera natahl, tak furt jdou. ale 4 minuty dopredu. asi jsem je adjustoval o podlahu (nechci si nicit stul) nejak moc. njn, holt starnou, funkce slabnou, je to jako se mnou :(

Odesláno

Spoiler alert, travexi, tohle nečti, ale je to tak.

Amfibie prostě nejsou určený pro lidi, co potřebujou vědět, kolik je hodin.

Ale jinak sou to super hodinky a myslím to naprosto vážně.

IMG_4694.thumb.JPG.875a9f1627c33a0608ce01f304b850ab.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...