Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A už jsi s nimi zkoušel jebnout o stůl ze všech stran? :) Ne, vážně, Martine, tak to naštve. Komu je budeš dávat?

Odesláno

A už jsi s nimi zkoušel jebnout o stůl ze všech stran? :) Ne, vážně, Martine, tak to naštve. Komu je budeš dávat?

To nevím, klidně bych si nechal poradit- dle mých info se teď u opravdu dobrého hodináře čeká nekřesťansky dlouho. A špatnej hodinář mě za to nestojí.

Odesláno

:( a já doufal, že naopak dáš dobrej tip... je to přesně tak, jak říkáš. Večer je vem s sebou a kouknem dovnitř, vezmu vercajk, třeba to bude jen nějaká prkotina.

Odesláno

jo jo, to jsou amfibie, s nima si člověk pořídí nějakej ten vercajk a zabrouzdá do tajů ozubených koleček, takže si je užije naněkolikrát. Radost když si je koupím, pak radost když si je poprvé opravím, pak podruhé, potřetí a tak dále. :D

Odesláno
:) No, ale aby bylo úplně jasno, žádné mé amfibie nikdy opravu nepotřebovaly - vercajk mám, protože jsem aktivní primkař a do Amfíbií jsem lezl jen několikrát, abych 1) vyměnil ciferník, 2) vyměnil komplet strojek u hodinek, které jsem kupoval se splašenou vteřinovkou...od té doby jedou vzorně, a za 3) abych dal dohromady několik vraků z blešáku. Ale během mého nošení mi žádné nezazlobily.
Odesláno

Dnes dopoledne mi konečně telegrafovali z meranomu, že objednávka je ??????????. Podle všeho sice stráví ještě následující 2-4 týdny ve vzducholodi, ale to už se nedá nic dělat; důležité je, že "šaty jsou ve skříni".

A hlavně - dokud budou rotovat mé staré dobré akvalungy, nebudu muset chodit prostoruký.

post-35198-0-29092000-1437857385_thumb.jpg

Odesláno

A ať jenom nekecám - na origo gumě (zapnuté na předposlední dírku, a to mám konfekční velikost zápěstí.. rusové se silnějším zápěstím mají asi smůlu..)

post-30813-0-21598000-1437887967.jpg

Odesláno

Jo, tak to je možný, tohle je taky noname silikon z Amfíbií kupovaných na Meranomu. Já měl za to, že pokud hodinky mají ref. číslo jiné na variantu s tahem, jiné na variantu s řemenem a další na Nato i pro gumu, bude to origo, ale zjevně to tak být nutn? nemusí.

Odesláno

Jo, tak to je možný, tohle je taky noname silikon z Amfíbií kupovaných na Meranomu. Já měl za to, že pokud hodinky mají ref. číslo jiné na variantu s tahem, jiné na variantu s řemenem a další na Nato i pro gumu, bude to origo, ale zjevně to tak být nutn? nemusí.

Všechny řemeny co má Meranom na Amphibiích nejsou Vostok, ale noname. Ale třeba ten zulu je docela dobrý a výborné délky. Mám zelený a po těch letech má takový příjemně odrbaný nádech a působí na mě víc "canvas" než "nylon".

Ale ty silikony moc nechápu, muselo dát fušku sehnat takto krátké řemeny.

Odesláno

Díky za vysvětlení. Mimochodem (sorry za OT), zminuješ zulu strap, já jsem chybně psal o Nato strapu... nicméně, jaký je mezi tím rozdíl? Abych byl přesnější: právě jsem hledal na netu, našel popisy a videa, ale je v tom dost zmatek.

Existuje:

- Nato strap (relativně tenký strap s plochým kováním, kromě spony má tři další očka, pod hodinkami jsou dvě vrstvy textilu.

- ? strap (stejný jako Nato, ale bez druhé vrstvy pod hodinkami, tj jednoduchý jednovrstvý, kromě spony má dvě další očka.

- ? strap (stejný jako Nato, liší se jen typem kování, kromě spony má tři další zaoblená mohutná očka

- ? strap (stejný jako předchozí, ale bez druhé vrstvy pod hodinkami, kromě spony má dvě další mohutná zaoblená mohutná očka

- ? strap (stejný jako předchozí, ale v prodloužené délce, kromě spony má čtyři další mohutná zaoblená očka po dvou párech

Tak a co z toho je Zulu strap? Má také ten našitej krátkej kus strapu (vytvářející druhou vrstvu pod hodinkama a zamezující jejich cestování po strapu) jako Nato nebo ne? Je to ten prodlouženej se čtyřmi očky, kde se řemen vrací přes sponu ve dvou vrstvách k druhému páru oček? Nebo je rozdíl jen a pouze v typu hardware (tenké ploché vs tlusté zaoblené kování)?

Vtipné je, že i u instruktážních videí s obyčejným Natem různí autoři provlékají konec strapu třemi různými způsoby... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...