deafslap Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak buď jste protiruští trollové, anebo je to prostě jenom důkaz, že amfibie jsou hodinky, které mají duši.mají duši, to je jasné
malbur Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Už chápu to hromadění Amphibií "notoriky" v tomto vlákně. Je potřeba mít dostatek hodinek a aby každý den člověk našel nějaké se správným datem.
Mr. Igelit Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Ti ortodoxnější jistě čekají i na správný čas, aby nemuseli vůbec sahat na korunku :-)
mikymik Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 A mechanizmus samonátahu mají zajištěný kouskem pirohu.
morbo Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak to já už sem asi v další fázi, čas a datum jsem přestal řešit a amfibie nosím už jen jako šperk.
Mr. Igelit Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak můžu z toho rovnou vykuchat strojek a zbavím se tím i toho chrastění... Taky možnost.
ultrawatch Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak můžu z toho rovnou vykuchat strojek a zbavím se tím i toho chrastění... Taky možnost. Chrastění se zbavis jedině když sundas plechový tah.Pak si můžeš pověsit hodinky na kůži a na krk.
malbur Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Do lepší společnosti doporučuji obohatit ještě o vkusné manžetové knoflíčky.
Mr. Igelit Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 A do prkenný vohrady! Teď jsem si chtěl objednat 420306, který jsem měl už dlouho vyhlídnutý a zjistil jsem, že maj taky datumovku! To mi předtím nedošlo! A co teď?
Mr. Igelit Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 No nic, tak jsem je objednal - mám v tomhle slabou vůli. Budu praktikovat nošení podle datumu, to mi hodně usnadní život.
roza Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Zdar všem,tak jsem ve stesku po letních dnech zase vytáhl potápěče,už ani nepamatuju kdy jsem ho naposledy smočil.Pořídil jsem vytoužené meshe ,710ky,přehodil pár lunet a tak....už to chtělo nějakou změnu.....Froté potahy odolávají,obavy nebyly opodstatněné.R Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Zdar všem,tak jsem ve stesku po letních dnech zase vytáhl potápěče,už ani nepamatuju kdy jsem ho naposledy smočil.Pořídil jsem vytoužené meshe ,710ky,přehodil pár lunet a tak....už to chtělo nějakou změnu.....Froté potahy odolávají,obavy nebyly opodstatněné.RNa tomhle cifru asi nejvíc oceňuju ty aplikované indexy, ale pro ty já mám dlouhodobě slabost. A jsem rád i za ty hodinkový fotky, při prvním čtení jsem byl, no řekněme, mírně znejistěn ...
travex Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Na fotkách je půl šesté a to bude asi důvod, proč to prostěradla ustála.
xxmikexx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Už delší dobu mám ve sbírce Amfibie I.gen ktere sem koupil v Ua za dobře,ale vadilo mě že nemaj puvodni cif tak sem furt patral až se zadařilo a sehnal jsem obě verze,jistý člověk v si je necha dělat na zakázku.Dnes sem očekaval a zásilka byla doma z Ua,tak sem se to teho vrhl a mam hotovo,druhe kousky až zítra,tak mam z teho radost.Kdyby náhodou někdo věděl kde sehnat origo ručičky,tak zato budu moc rád.chybí už jen ty.Jinak ten hnus co leži vedle byl ten s kteryma sem je koupil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2018 uživatelem xxmikexx
malbur Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Už delší dobu mám ve sbírce Amfibie I.gen ktere sem koupil v Ua za dobře,ale vadilo mě že nemaj puvodni cif tak sem furt patral až se zadařilo a sehnal jsem obě verze,jistý člověk v si je necha dělat na zakázku.Dnes sem očekaval a zásilka byla doma z Ua,tak sem se to teho vrhl a mam hotovo,druhe kousky až zítra,tak mam z teho radost.Kdyby náhodou někdo věděl kde sehnat origo ručičky,tak zato budu moc rád.chybí už jen ty.Jinak ten hnus co leži vedle byl ten s kteryma sem je koupil Zkusil bych tady. https://www.etsy.com/listing/548569095/watch-hands-sword-style-for-vostok Případně vybrakovat nějaké SE od Meranoma s tímto typem ručiček A nebo důkladně procházet Ebay a podobně. Občas se tam objeví tyhle ručičky i na novějších skládačkách. Možná by tam pasovaly podobné ručičky i jiných hodinek. např: Což nevypadá jako původní vostok ručičky, ale hodně podobně. Vypadají trochu jako ručičky do kapesních hodinek molnija.
xxmikexx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Dík za nabídku schopu,o těchto ručkách vim,jen sem se nedopidil zatim toho zda ma kalibr 24xx stejnej střed jak 22xx protože tyhle ručky všechny jsou na 24xx.Pokuď mě to někdo potvrdí tak to bude super a koupim tyto.
malbur Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Trochu to řešili tady http://forums.watchuseek.com/f10/vostok-2209-paddle-hands-3602018.html
xxmikexx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Něják to tam nedořešili,ale dle rozměru by podle mě ty 2setiny neměla být překažka,hodinová je stejná :-)Takže je nejspíš objednám,tak díky za snahu ;-)
Svatoslav Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Já jsem spokojený tak jak jsou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Tak, naskladněno Co sem tak pochopil, tak u 020SE sou s malým cenovým rozdílem 2 verze, s normální, nebo klikací lunetou. Co se mi ale kurňa fakt líbí sou ty 090tky, navíc mají antiamgnetickou ochranu..! Tak co, půjde někdo do něčeho ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se