Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:speak_cool:

Souhlas. Lube, hodně dobrý. Formuješ můj vkus, asi nejvíc z téhle party (dlouhodobě).

ó děkuji pánové, to si snad ani nezasloužím :D, jsou tu jinačejší borci.

akorát mám momentálně poněkud delší amfiobdobí + ty šlupky stopadesátky mě překvapivě hrozně bavěj. asi tím, jak jsou naprosto..neutrální. mám je jako ruskou (a plnohodnotnou) alternativu k skx007 :). navíc mě u nich fascinuje přesnost chodu, po nedávném doladění mi teď za zhruba týden udělaly asi 2vt do plusu (ano, za celý týden :D), takže se mi je ani nechce dávat z ruky.

cestou na oběd

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a večer vyvětrat sebe a děcka..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

tyhle hodinky se mnou ušly dlouhou a trnitou cestu :D...když si vezmu, jak vypadaly původně:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Blejskávávaly se jak psí ... :D Krásně sis to poladil, a ta přesnost chodu - něco takovýho se opravdu z ruky nesundává ;) ! To by přece nemělo žádné logické vysvětlení

Odesláno

Fakt dobrý, líbí se mi to.

Obě lunety už mám pár měsíců v košíku.

Koukám že seš taky vyloženě impulzivní člověk, bro. Ne, dělám si prdel, mám to taky tak ... když sem začínal fotit todle, tak ta trubka byla v podstatě čerstvě natřená ...

Odesláno

Já už k vám trochu patřím s Vlkem, ale zanedlouho mi přijdou jedny na normální nošení, tak se chci zeptat - čím se v tom vrtáte? Originální nářadí ze země původu hodinek?

A také mě zajímá ten Amfi čundr - je to jen pro vybrané jedince na tajném místě nebo veřejnosti* přístupná akce?

*samozřejmě po předložení těch správných hodinek

Odesláno

Můžu tedy používat to stejné párátko, které je vhodné pro demontáž Glocka.. To je super :-D

Na tu fošnu se mikymika zeptám..

Smutné je, že ty vaše anály mají už skoro 500 stran a těžko se v nich hledá. :-D

Odesláno

Vybrane spisy Marxe a Engelse maji pres 3000 stran a hleda se v nich jeste hur....

Nejen sovetsky soudruh musi umet prekonavat prekazky  :cheers:

A az to budes mit nastudovane a v Amfibije v maliku, budes presvedcenim Amfibista, v jehoz nitru bije ocelove srdce z Cistopole, prijmeme Te mezi nas a treba i nejaky sjezd zazijes...

Amficundr je jen pro cleny s proverkami  :notworthy: .

A v komise je prisna a slozena jen z tech nejlepsich clenu a proveri kazdou oblast Tvych znalosti o Amfibijich  :clap:

Odesláno

Smutné je, že ty vaše anály mají už skoro 500 stran a těžko se v nich hledá. :-D

je to jedno z nejhodnotnějších vláken na tomto fóru

já se jich nějak furt nemůžu nabažit, to se mi už dlouho nestalo. a přitom tak obyčejný hodinky. takže ještě pár večerních..

bílý flek vlevo - to je měsíc. tmavý menší flíček vpravo je buď jeho planetka, nebo bordel na čipu.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

...já se jich nějak furt nemůžu nabažit, to se mi už dlouho nestalo. a přitom tak obyčejný hodinky...

Souhlas. No, a teď si zkus najít jinde to, co nabízejí Amfibie - bez šance! Zaručeně. Fakt to sou hajzlíci tyhlety Amfibie!

Právě tím jak sou "obyčejný" to je hozená laťka. Většina jinejch značek (samozřejmě tím nemyslím TOP, i když i tam bych měl sem tam výhrady :) ) si furt na něco hrajou a člověka se snaží přesvědčit, že sou něčím víc, než ve skutečnosti sou. Bohužel nejsou. Amfibie sou pěkně postaru postavený hodinky, jednoduchá konstrukce, robustní houževnatej strojek, jednoduchost, jednoduchost, jednoduchost a funkčnost. Ano, dneska už brutálně "demode" , dávno překonané, nebo že by.. ;)?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...