lub Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 Souhlas. Lube, hodně dobrý. Formuješ můj vkus, asi nejvíc z téhle party (dlouhodobě). ó děkuji pánové, to si snad ani nezasloužím , jsou tu jinačejší borci.akorát mám momentálně poněkud delší amfiobdobí + ty šlupky stopadesátky mě překvapivě hrozně bavěj. asi tím, jak jsou naprosto..neutrální. mám je jako ruskou (a plnohodnotnou) alternativu k skx007 . navíc mě u nich fascinuje přesnost chodu, po nedávném doladění mi teď za zhruba týden udělaly asi 2vt do plusu (ano, za celý týden ), takže se mi je ani nechce dávat z ruky. cestou na oběd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a večer vyvětrat sebe a děcka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tyhle hodinky se mnou ušly dlouhou a trnitou cestu ...když si vezmu, jak vypadaly původně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 Blejskávávaly se jak psí ... Krásně sis to poladil, a ta přesnost chodu - něco takovýho se opravdu z ruky nesundává ! To by přece nemělo žádné logické vysvětlení
5etter Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 Fakt dobrý, líbí se mi to.Obě lunety už mám pár měsíců v košíku.
morbo Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 Fakt dobrý, líbí se mi to.Obě lunety už mám pár měsíců v košíku. Koukám že seš taky vyloženě impulzivní člověk, bro. Ne, dělám si prdel, mám to taky tak ... když sem začínal fotit todle, tak ta trubka byla v podstatě čerstvě natřená ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Amfičundr se blizi a ja mam dilema...Pjotrovky beru urcite, ale pribalit i "Vlka" ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 No jistě! Někteří z nás ho ještě naživo neviděli.
travex Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Vezmi Karla s Bedřichem, kniha je nejlepší přítel člověka.
Xenomorfus Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 OK, beru tedy i jedny "Vlky" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Já už k vám trochu patřím s Vlkem, ale zanedlouho mi přijdou jedny na normální nošení, tak se chci zeptat - čím se v tom vrtáte? Originální nářadí ze země původu hodinek? A také mě zajímá ten Amfi čundr - je to jen pro vybrané jedince na tajném místě nebo veřejnosti* přístupná akce? *samozřejmě po předložení těch správných hodinek
travex Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Normálně ti stačí šuplera a párátko, mikymik má k tomu i nějakou fošnu s hřebíkama a kolega 5etter navíc ještě zavařovačku od okurek. Vše je tu zapsáno do análů.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Můžu tedy používat to stejné párátko, které je vhodné pro demontáž Glocka.. To je super :-DNa tu fošnu se mikymika zeptám.. Smutné je, že ty vaše anály mají už skoro 500 stran a těžko se v nich hledá. :-D
Xenomorfus Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Vybrane spisy Marxe a Engelse maji pres 3000 stran a hleda se v nich jeste hur....Nejen sovetsky soudruh musi umet prekonavat prekazky A az to budes mit nastudovane a v Amfibije v maliku, budes presvedcenim Amfibista, v jehoz nitru bije ocelove srdce z Cistopole, prijmeme Te mezi nas a treba i nejaky sjezd zazijes...Amficundr je jen pro cleny s proverkami .A v komise je prisna a slozena jen z tech nejlepsich clenu a proveri kazdou oblast Tvych znalosti o Amfibijich
filltos Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Bergeon Profi. P.S. Speciálně pro mistra fólií.Tu máš ten nástroj.....
lub Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Smutné je, že ty vaše anály mají už skoro 500 stran a těžko se v nich hledá. :-Dje to jedno z nejhodnotnějších vláken na tomto fóru já se jich nějak furt nemůžu nabažit, to se mi už dlouho nestalo. a přitom tak obyčejný hodinky. takže ještě pár večerních.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. bílý flek vlevo - to je měsíc. tmavý menší flíček vpravo je buď jeho planetka, nebo bordel na čipu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Tato varianta s černou lunetou je fakt povedená. A fotky super.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Vybrane spisy Marxe a Engelse.... sovetsky soudruh.. ..ocelove srdce.. ..pro cleny s proverkami.. ..komise..Mám co dělat :-D
j.e.n.i.k.82 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Tu máš ten nástroj..... Na to se k němu objednám na školení. Snad má správný kádrový profil.
lub Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Tato varianta s černou lunetou je fakt povedená. A fotky super.díky, předsedo.
Návštěvník LONGINES Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 ...já se jich nějak furt nemůžu nabažit, to se mi už dlouho nestalo. a přitom tak obyčejný hodinky... Souhlas. No, a teď si zkus najít jinde to, co nabízejí Amfibie - bez šance! Zaručeně. Fakt to sou hajzlíci tyhlety Amfibie! Právě tím jak sou "obyčejný" to je hozená laťka. Většina jinejch značek (samozřejmě tím nemyslím TOP, i když i tam bych měl sem tam výhrady ) si furt na něco hrajou a člověka se snaží přesvědčit, že sou něčím víc, než ve skutečnosti sou. Bohužel nejsou. Amfibie sou pěkně postaru postavený hodinky, jednoduchá konstrukce, robustní houževnatej strojek, jednoduchost, jednoduchost, jednoduchost a funkčnost. Ano, dneska už brutálně "demode" , dávno překonané, nebo že by.. ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se