Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jaký máš pocity? To je jiný kafe než nějaký Doxa Sub, co? :D

Jj,super plechařina :D

Nejlepší je ta korunka a lovení aktuálního času.Jinak příjemné překvapení,už se těším až je hodím na mesh.I lumi svítí :)

Jen me trošku štve prach pod sklíčkem a ještě raději zkusím jestli je dotáhlé dýnko-pro jistotu :D

Odesláno

tzv. křížová transplantace střev

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Jak na ně koukám, musím si je taky pořídit  :clap:

Upraveno uživatelem guca
Odesláno

Amfibky do winderu nemá smysl dávat, podle mě. Když na ně dostaneš chuť, prostě je seřídíš a šup na ruku. Pokud budou ve winderu několik dní, stejně nepůjdou přesně, leda bys měl štěstí na kus. A navíc bys přišel o radost zaviklat si s korunkou :D

Odesláno

Amfibky do winderu nemá smysl dávat, podle mě. Když na ně dostaneš chuť, prostě je seřídíš a šup na ruku. Pokud budou ve winderu několik dní, stejně nepůjdou přesně, leda bys měl štěstí na kus. A navíc bys přišel o radost zaviklat si s korunkou :D

To je sice pravda a naprosto s tebo souhlasím,ale přece jen bych rád věděl na kterou stranu se to má otáčet :D?
Odesláno

Taky mám nějaký starší Vostoky a taky odhaduji že mají oboustranný samonátah podle starého patentu firmy Girard-Perregaux jehož princip se mi zdá zřejmý podle obrázků přiložených dole.

Odesláno

Nerad to přiznávám,ale začínám pokukovat po dalším modelu :D

Hrozně se mi líbí ty viz foto(šlohnuto z netu),strašně mě přitahuje ten sendvičový cifr :) Pouzdro už jsem si ověřil a na meshi si myslím budou vypadat dobře.

Nemá je náhodou někdo?

Ještě se mi strašně líbí řada 150- http://meranom.com/amphibian-se/150se/vostok-watch-amphibian-se-150521b.html ,ale nikde už nemůžu najít volný kus :(

Odesláno

Ještě dotaz,kde se dají koupit jiný ručky,cifr,atd?

Něco málo je k mání přímo na Meranomu, klíčová slova hands / arrows / dial, dají se ovšem objednat jenom díly k řadě Classic, nemýlím-li se.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...