Roman-ZA Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 za tych par fufnov to stoji za vyskusanie
Daemonultimate Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 za tych par fufnov to stoji za vyskusanie Kdy Ti přijdou?
Roman-ZA Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 mesh uz mam a hodinky su na ceste
Daemonultimate Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Super, to už budeš mít doma takovýho tikotu, že ani neusneš
Roman-ZA Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Super, to už budeš mít doma takovýho tikotu, že ani neusneš +1
Juraj11 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Musel jsem je vyzkoušet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 A jaký máš pocity? To je jiný kafe než nějaký Doxa Sub, co?
Juraj11 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 A jaký máš pocity? To je jiný kafe než nějaký Doxa Sub, co? Jj,super plechařina Nejlepší je ta korunka a lovení aktuálního času.Jinak příjemné překvapení,už se těším až je hodím na mesh.I lumi svítí Jen me trošku štve prach pod sklíčkem a ještě raději zkusím jestli je dotáhlé dýnko-pro jistotu
lub Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 tzv. křížová transplantace střev Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guca Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Jak na ně koukám, musím si je taky pořídit Upraveno 11. června 2016 uživatelem guca
Juraj11 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Mám dotaz,na jakou stranu nastavit otáčky ve winderu? Upraveno 12. června 2016 uživatelem Juraj11
martar Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Amfibky do winderu nemá smysl dávat, podle mě. Když na ně dostaneš chuť, prostě je seřídíš a šup na ruku. Pokud budou ve winderu několik dní, stejně nepůjdou přesně, leda bys měl štěstí na kus. A navíc bys přišel o radost zaviklat si s korunkou
Roman-ZA Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Na to vyklanie sa teda budem tesit aj ja
Juraj11 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Amfibky do winderu nemá smysl dávat, podle mě. Když na ně dostaneš chuť, prostě je seřídíš a šup na ruku. Pokud budou ve winderu několik dní, stejně nepůjdou přesně, leda bys měl štěstí na kus. A navíc bys přišel o radost zaviklat si s korunkou To je sice pravda a naprosto s tebo souhlasím,ale přece jen bych rád věděl na kterou stranu se to má otáčet ?
Hardslimer Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Ja myslel, ze to ma oboustrany natah ?!V tom pripade by to bylo asi jedno, ne ?Nebo se pletu ???
Mipa Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Taky mám nějaký starší Vostoky a taky odhaduji že mají oboustranný samonátah podle starého patentu firmy Girard-Perregaux jehož princip se mi zdá zřejmý podle obrázků přiložených dole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Nerad to přiznávám,ale začínám pokukovat po dalším modelu Hrozně se mi líbí ty viz foto(šlohnuto z netu),strašně mě přitahuje ten sendvičový cifr Pouzdro už jsem si ověřil a na meshi si myslím budou vypadat dobře.Nemá je náhodou někdo? Ještě se mi strašně líbí řada 150- http://meranom.com/amphibian-se/150se/vostok-watch-amphibian-se-150521b.html ,ale nikde už nemůžu najít volný kus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
raskiscz Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 150 dolců, to už je ale celkem dost.
Juraj11 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Ještě dotaz,kde se dají koupit jiný ručky,cifr,atd?
morbo Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Ještě dotaz,kde se dají koupit jiný ručky,cifr,atd? Něco málo je k mání přímo na Meranomu, klíčová slova hands / arrows / dial, dají se ovšem objednat jenom díly k řadě Classic, nemýlím-li se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se