5etter Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Pokud pacient prospívá, tak je to cajk.Je fakt, že výše zmíněná metoda se hodí převážně na větší druhy plžů. Na toho tvýho prcka bych si vystačil s TIGem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Jako už sem si tak nějak zvykl, že od té doby co sem chodím, tak na mě v kontextové reklamě vyskakujou různý věci od hodinek po uherák (nedávno se mě Mrs. morbo ptala na co sháním samopal), ale jesi mi to začne nabízet eště svářečky, tak to už fakt nevim, jak to budu vysvětlovat ...
travex Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 To je ješte dobrý, až na ni vyskočí tříkolka, tak zavětří krizi středního věku.
malbur Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Návrat modrého, nikoliv zeleného potápěče... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 15. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 To se už dneska dělají takové mašinky?
5etter Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 (upraveno) Taky čumím. Nebejt tam GMT a ten ciferníček u devítky, tak řeknu, že jsou to celkem pěkný hodinky. Upraveno 15. ledna 2020 uživatelem 5etter
malbur Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Ta asymetrie motivu ciferníku mě, jako člověka s potřebou překládat vajíčka v platech do symetrický uskupení, pravda trochu dráždí, ale pro tu krásnou modrou tomu dám šanci. : -)
mikymik Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 První TGM povedená komplikace. Opravdu pěkná. A ty bublinky na sklíčku snad i Londžiho ze zimního spánku proberou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Já myslel, že bublinky na sklíčku jsou součástí potápěčské designu ;-) A kolega Londži stejně pokud se dobře pamatuji svůj návrat podmínil úspěšným vykonáním antikorozní poutě k Černýmu moři. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/page-530&do=findComment&comment=2377469
krutor Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Prisel novy tah sedi na nem super, ale nevim jestli si zvyknu. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Jako jestli neni mesh priteplaly? Take nevim
filltos Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 (upraveno) Nikdy bych neřek, že mě bude bavit bílej cifr.A teď babo raď, jakou vložku lunety Upraveno 18. ledna 2020 uživatelem filltos
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Za me ta druha. Prvni je vylozene PO styl a to nemaj amfibky zapotrebi...
5etter Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 No jo, ale oranžová na lunetě versus rudá hvězda, to se trochu bije. Věřím, že na potřetí to vyjde.
filltos Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Třetí už nemám, jen takový klasiky RLX style a SKX.Ale ta oranžová je spíš červená, zkusím foto venku.Ještě mám vlastně tuhle
Xenomorfus Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2020 Do hospody s Vlkem a Vlkovkama ;-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se