tombed Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Interpunkce, pičo. Psia krew! Cholera jasna! Polok Poloka bude učit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Tak jsem se taky osmělil, no.Sorry za fotoneumění, jsem jen nýmand proti fotoreportérům výpravy. Vlevo 0 Aldů, vpravo 10 Aldů. Norský kýč. Fotoreportér v akci. Salámek z velryby, cosik pro Grennpeace... Typisk norsk arkitektur. Vodováha? Zbytečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Krásná to země, fakt tam jednou z nás asi každý musí na výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 (upraveno) Vida je chladné seveřanky(teda pokud to nejsou žabky z Litvy či Ruska)......pěkně je nastartoval zájem chasníků z Moravy, do těch by se jistě vyplatilo investovat pár minut pozornosti a další kafe na zahřátí Upraveno 28. října 2013 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Vida je chladné seveřanky(teda pokud to nejsou žabky z Litvy či Ruska)......pěkně je nastartoval zájem chasníků z Moravy, do těch by se jistě vyplatilo investovat pár minut pozornosti a další kafe na zahřátí Tak tak. A více se neptejte, ať nemusíme lhát .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Tak tak. A více se neptejte, ať nemusíme lhát .... Jen lžete a přehánějte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Jednoznačně nejsilnější zážitek byl výstup na Preikestolen. Jak jsme psali dříve, měli jsme obrovské štěstí na počasí, takže se to fotilo v podstatě samo.Nahodím těch fotek o něco více, snad to nebude vadit. Něco málo z wikipedie: PreikestolenJe jednou z nejvýznamnějších a nejnavštěvovanějších přírodních lokalit v Norsku, v letních měsících roku 2009 ho navštívilo 130 000 lidí. Mnohými odborníky je považován za jeden z velkých přírodních divů celé Evropy. Preikestolen je obrovský kvádrovitý skalní blok vysunutý ze svislé skalní stěny a tyčící se 604 metrů nad modrou hladinou Lysefjordu v Rogalandu v Norsku. Plochá vyhlídková plošina Preikestolenu poskytuje kruhový rozhled do dálkyPověst praví, že až se na této skále ožení sedm bratrů se sedmi sestrami (jiného rodu), skála pukne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 dnes mám noční, na chvíli jsem nechal kreslení a načerpal energii z krásných fotek ? díky ? a jdu pracovat dál ? ps: ta prasklina na té skále se mi zdá o poznání větší než minule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Na priste tu mam pro kluky schovanou jeste dve lahudky. Jiz drive zminovany Kjerag a tuhle srandu. Ale to je velka tura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 (upraveno) Lukine ty máš z p....e kliku na těch dvou fotkách se ti podařilo zachytit trolla, na té první dokonce tančí... Upraveno 3. listopadu 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 (upraveno) Mas dobre oko! Je to plachy typ, vychazi jen vzacne. Upraveno 3. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Na priste tu mam pro kluky schovanou jeste dve lahudky. Jiz drive zminovany Kjerag a tuhle srandu. Ale to je velka tura. tak to je adrenalin ? tady bych hledal i mikropraskliny ? brní mi nohy jenom při pohledu na tu fotku ? ale jinak nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Hmmm, chlapi, dost dobrý!!! Zaviďovam jak cip... Menim plany, zadne Maroko, na sever se pojede! Ale nejdriv musim nasetrit na kolo, bo bez neho bych neodjel... Natlacháno Ťapatlachem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Mas dobre oko! Je to plachy typ, vychazi jen vzacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Mam strach z vysek, ale Preikestolen za to stoji. Byl jsem tam nekolikrat a da se tam krasne dojit i v sandalech. Na kraj bych si nestoupl, ale kamarad si tam v pohode sedl a machal nohama.. no neco pro me Ja se tam priplazil po brise a koukal chvili dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Jo jo, trollové se moc rádi nefotěj. Tenhle jediný, mi chvíli postál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Na priste tu mam pro kluky schovanou jeste dve lahudky. Jiz drive zminovany Kjerag a tuhle srandu. Ale to je velka tura. Kjerag? Tak už vím, od čeho má jméno moje péřovka od Rakoncaje :-) Už tam někdy někdo zvědavej zhučel dolů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Z Kjeragu? To nevim. Z Preikestolenu pry zatim jenom sebavrazi. Tyden pred tim, nez jsme tam byli my, tak zahucel dolu nejaky Spanel. Mysleli si, ze je to prvni skutecne, seriozni nestesti v historii, ale pak pry u nej doma nasli dopis na rozloucenou. Takze pohoda. Teda jestli ho tam nepodstrcily norske cestovni kancelare, aby se jim nezkazila statistika. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Po nějaké době jsem se opět vrátil k fotkám z Norska. Jestli mne něco fascinovalo, tak to byly ty neskutečně nádherné ostrůvky. Kde bylo nějaké hezké místo, hned nějaká chatička či chata a v tom podzimním sluníčku to byly někdy až kýčovité barvy. Však posuďte sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ty fota jsou nadherne, bydlet takto u nas tak mas 5x rocne vykradeno. Vubec, jak je to tam s kriminalitou, kdyz je to sama samota? Po nějaké době jsem se opět vrátil k fotkám z Norska. Jestli mne něco fascinovalo, tak to byly ty neskutečně nádherné ostrůvky. Kde bylo nějaké hezké místo, hned nějaká chatička či chata a v tom podzimním sluníčku to byly někdy až kýčovité barvy. Však posuďte sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se