prischera Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Omega pro mě vždy byla magickou, nedosažitelnou, značkou. Když jsem začínal svojí chronocestu, ani se mi nezdálo, že bych se k ní mohl někdy dostat, přišla mi příliš nad moje možnosti. Nic méně časy se mění a jak jsem hodinkám propadal stále víc, pochopil jsem, že už je na řadě. Začal jsem intenzivně zkoumat prodejní sekci, nemusel jsem čekat dlouho, a objevily se hodinky, které dokonale splňovaly mojí představu. Krátce po dohodnutí nákupu a platbě, jsem je už šťastně držel v ruce. Nicméně to byl pouze začátek, ty pravé hodinky si ke mě nakonec hledaly cestu déle než by mi bylo milé. Domluvil jsem s Ondrou Šímou ušití řemene a vydal se k Dušákovi pro sponu, když jsem si cestou hrál s chronografem, upadla ručička minutového sčítače. Polil mne chlad, nic méně jsem hodinky u Dušáků nechal, byly vstřícní, a slíbili nasadit ručičku do odpoledne. Další sprcha přišla při přebírání hodinek, "stroj je v tristním stavu, doporučujeme generálku". Konktakoval jsem prodávajícího, a protože jsem už byl definitivně zamilován, rozhodl jsem se hodinky neposlat zpátky, ale dohodl jsem s prodávajícím na úhradě významné části opravy. Omegy jsem odnesl ke K&M, kde mi servisují všechny hodinky a dohodli jsme se na opravě. Měl jsem hodinky na ruce v kuse asi tři hodiny a musely pryč, věru nebylo mi lehko. Po týdnu mi přišel od Ondry krasný rally řemen, na který jsem se mohl jen koukat... Servis se opravdu snažil takže už za dva a půl měsíce jsem dostal email, že by hodinky měly být do týdne hotové. Odjel jsem na dovolenou a těšil se na návrat, ale ouha. Při montáži se objevil problém s tlačítkem chronografu. Bylo třeba objednat nové a to znamená další měsíc čekání. Minulý týden jsem hodinky konečně šťastně vyzvedl ze servisu, po cestě domů jsem si hrál s chronografem a... Ano historie se opakovala, tentokrát upadla vteřinová ručka. Stane se, hodinky putovaly zpět ke K&M, kde je slíbili dát promptně do pořádku a já byl zase bez Omegy. Pro sny se musí trpět. Poslední pauza už byla krátká, slib daný Davidem Knesplem, byl splněn. Hodinky jsou opravené, odzkoušené a bez problému funkční. Ale dost už řečí, všem, kteří dočetli moje lapálie až sem, děkuji za pozornost . Tady je pár fotek, snad na vás přejde alespoň trochu z mého nadšení. A posílám díky K&M, za to že mi je dali do pořádku! Takhle je uvidíte nejčastěji:) A když se mi podařilo najít tohle, měl jsem tuplovanou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 mno trošku trnitá cesta, sám nevím zda bych ji podstoupil nebo se radeji vzdal. Každopádně jedna velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Cesta dlouhá a trnitá, přeju ať dělají radost. Jenom bych se zeptal, jsou to tyhle hodinky údajně po servisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Tak ať ti sloužej, teď vypadaj dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Velice spatna zkusenost. Vysledek ovsem stoji za to. Doufam, ze se prodavajici velkou merou financne podilel na servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Fíha, jak nejsem pověrčivej, tak tohle bych bral jako jasný znamení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 (upraveno) Cesta dlouhá a trnitá, přeju ať dělají radost. Jenom bych se zeptal, jsou to tyhle hodinky údajně po servisu?Pokud jo, asi bych se zamyslel nad feedbackem prodejci, byť se pak podílel na nákladech servisu. Upraveno 23. října 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Osobně beru prodejce neutrálně. Hodinky přišly s dokladem ze servisu, ten byl aktuální ale z Budapešti. Za sebe vím, že problém klidně mohl být v provedeném servisu, nikoliv v osobě prodejce. Už při odpadlé ručičce reagoval obratem, omluvil se a nabídl vrácení peněz, Variantu s uhrazením významné části opravy jsem navrhl já, souhlasil a peníze poslal ihned. Vidím to tak, že chyba se stát může, ale pokud prodávající komunikuje a dojde k bezproblémové dohodě nejde o zas až tak závažný problém. Mě nejvíc mrzela ta doba, kterou jsem strávil bez hodinek, na které jsem se opravdu hodně těšil. Ale zase si tu radost užívám teď . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Gratulace a poklona. Upřímně říkám, že já bych na takhle trnitou cestu nervy neměl. Krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Teda příšeráku, to byl opravdu kus cesty a divím se, že jsi měl na to vše nervy Ale cílová rovinka je důležitá, takže za mě gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ty jo, člověk vyběhne sprintem na stovku a nakonec musí uběhnout maraton...gratulace a klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Vybral jsi dobre ... Gratuluju ... Moc hezky speedmastery ... Mam pro spidy proste slabost ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 No, u mě je to taky každopádně gratulace, neměl bych trpělivost takhle dlouho čekat na vysněné hodinky a určo bych neměl na toto martirium nervy. Užívej si je a přeju ti, ať , až tě uvidím, bude vše bez problémů a nadšení nevyprchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Myslím, že po této cestě plné překážek jsou z nich "definitivní" ne? Jsou parádní Taky bych jednou rád speedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Obdivuji, na tohle bych nemel trpelivost, hodinky samozrejme krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Aspoň k nim máš vztah a máš k nim příběh... Mám to podobně s mými Autaviami a o to víc mě hřejou... Ať ti dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Pěkně jsi to Kubo sepsal a ještě lépe nafotil. Je z toho vidět, že máš rád hodinky a umíš dobře fotit. Každopádně ještě jednou velká gratulace k těmto Legendárním hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Parada! Uz se tesim az je uvidim nazivo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Díky všem, jsem z nich hotovej . Myslím, že je to teď na dlouhou dobu moje poslední větší hodinková investice, ale znáte to, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Jo, znám, mám je taky už nějakou dobu v zapůjčení.Nejdřív jsem je chtěl, pak zas ne, pořád se rozhoduji, nejspíš ano.Každopádně gratuluji a závidím ti tu trpělivost, mně by z toho asi cyp střelil.Měl bych si asi vážit toho, že se mi nabídnul kus v tak pěkném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se