Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mi teda učarovaly tyhle Certiny. Cena je teda o hodně nižší, ale máš tam rezervu 80 hodin, slušnou vodotěsnost a průměr přesně 40. 

C026_407_16_057_10_800_2.jpg

0_0_productGfx_4c55ea508317ff0b4fadb5988

Upraveno uživatelem Horhe
  • po 3 týdnech...
Odesláno

podle zadání to asi měly být mechaniky ne automaty:)

:D my bad... prečo mechaniky a nie automata? iba sa pýtam lebo mne osobne je pohodlnešie ked sa hodinky natahujú samé jak sa s tým piplať:D hodinky mam strašne rád len natahovanie zrovna nie:D 

Odesláno

mám taky automaty Stowy a nosím denně, ale oblekovky Nomosy rád natahuju, je to obřad:)

jsem konzerva - oblekovky jen manuály!

Odesláno

hele, proc by's kupoval Certiny, kdyz za ty prachy muzes mit NOMOS, ktery je o kus dale? kdyz uz chces neco od SWATCH group, pak alespon Tissot Le Locle COSC nebo Powermatic 80 - mas COSC (popr. 80ti hodinovou rezervu natahu v druhem pripade) za 25k...

Odesláno

hele, proc by's kupoval Certiny, kdyz za ty prachy muzes mit NOMOS, ktery je o kus dale? kdyz uz chces neco od SWATCH group, pak alespon Tissot Le Locle COSC nebo Powermatic 80 - mas COSC (popr. 80ti hodinovou rezervu natahu v druhem pripade) za 25k...

Ty Powermatic jsou pekny.

• po měsíci...
Odesláno

při troše štěstí už se za tu cenu dají koupit zánovní  Baume Mercier Classima ..jsou to ale automaty..ne ruční nátah...

2415497gross.jpg?v=1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...