Návštěvník Snow Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 NOMOS Glashütte - Lux and Lambda zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2013/10/nomos-glashutte-lux-and-lambda.html
azeppelin Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 To že se mi tyhle modely oproti dřívějším nelíbí jsem již psal, ale jak se dívám na ty fotky, tak čím dá víc nechápu to gravírování. Proč proboha brand s jejich image do hodinek tohoto stylu narve gravír na krk? To vážně nepochopím. Bez gravírováí by byl ten stroj daleko čistší.
instant Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 ten krk aj cela masinka mali byt v nejakom prdackom pvd, nie moc tmavom, len tak zlahka, pohrat sa s povrchom, ziadne tradicne pruhy ani nic podobne, nech vyniknu drobne detaily - sutriky, satony, skrutky. ale inac parada, Nomos u mna zabodoval. Nemci toto umenie minimalistickeho sucharskeho dizajnu maju v krvi a toho by sa mali drzat.
t.p Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS!NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS!NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS! NOMOS!Díky Snowe! Parádní kousky!
t.p Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Achjo, právě jsem zjistil cenu. Škoda, že je nedělají jen v oceli.
Exiztence Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Kolik? V oceli se nedelaji?Je to limitka omezená na tuším že 100 kusů, dle materiálu a modelu je to od 12 800 do 14 800 euro. Pochybuju že by dělaly nový kalibr jen kvůli limitce, takže pravděpodobně budou později i jiné modely.
Rodkopf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Našel jsem živé fotky, kde gangreserve není přímo uprostřed a ani tak to nevypadá špatně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 no, kdybych je nosil (což nehrozí - cena:() vždy ráno bych dotáhl tak aby rezerva byla na 12!
t.p Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Tuším, že Nomos vyrábí strojky pro Wempe, takže co se týče tohoto kalibru, hledal bych podobnost zde.
NIGHTinGALE Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 To že se mi tyhle modely oproti dřívějším nelíbí jsem již psal, ale jak se dívám na ty fotky, tak čím dá víc nechápu to gravírování. Proč proboha brand s jejich image do hodinek tohoto stylu narve gravír na krk? To vážně nepochopím. Bez gravírováí by byl ten stroj daleko čistší. To vypadá, jako by to nebyla obyčejná gravírka, ale nápis
Návštěvník bretya Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Snow, naj príspevok!! Veľa zdaru do budúcna! krásne čítanie na večerný relax!
azeppelin Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 To vypadá, jako by to nebyla obyčejná gravírka, ale nápis Jasně, ornament je zločin, tak tam dáme nápis
Exiztence Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Jasně, ornament je zločin, tak tam dáme nápis Na Hodinkee bylo že je tam napsané "S láskou vyrobeno v Glasshutte"
azeppelin Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Na Hodinkee bylo že je tam napsané "S láskou vyrobeno v Glasshutte" Je to čím dál lepší
skalis Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Rytina na mustku setrvacky patri mezi klasicke symboly strojku vyrobenych z Glashuette (stejne jako trictvrtecni desticka prekryvajici soukoli, slunecni vybrus na natahovacim a tom druhem kole a kameny ulozene v satonech).
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 http://www.watch-insider.com/news/update-nomos-glashutte-watches-lambda-lux/
HondzaX Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Lambda Rosegold. Asi jsem se zamiloval. Skoda (pro mne) te ceny.. Rad bych je videl na zivo (aspon videl, kdyz uz je nevlastnil..).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se