patprom Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Obchodování s Davidem mohu jen doporučit. Všechno přesně podle předchozí domluvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skippy Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Davide, ještě jednou díky za naprosto ukázkový a profesionální obchod. Zvlášť oceňuji veškeré dodržené úmluvy, přesnost a osobní přístup.... Všem vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Vašku děkuji, bylo mi potěšením a i Tobě děkuji za dodržené dohody. Užívej si jich a věřím, že budeš spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 I já musím vyzdvihnout Davidovu spolehlivost a férové jednání, maximální preciznost ve vztahu k hodinká, mdostál všeho na čem jsme se dohodli, navíc briskní komunikace na vysoké úrovni! Mohu jen doporučit!M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Naprosto korektni, ferove a rychle jednání. Díky za obchod Davide, rad s tebou půjdu do dalšího doporucuji a jednoznacne prst nahoru. O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Děkuji moc! Já do dalšího jen tak nepůjdu, už nejsou dukáty . Super Avengery jsou můj vrchol, dál už mě nic extra nezajímá a hlavně se potřebuji usadit . Takže hlásím STOP stav . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) ..i za mne 100%..férové jednání..obchod proběhl dle dohody.. Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Díky za pohodový obchod a domluvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipets Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Supr jednání a rychlá domluva.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Perfektni nevidane gentlemanske jednani, neobvykla ochota, 100% obchod. Davida vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Davide, dekuji. Tak nejak ma vypadat obchodovani s gentlemanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Děkuji oběma pánové, to potěší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Korektny, ferovy, s velkou rukou a este vacsim nadsenim pre svoje zabavky. Dokonca si myslim ze ho viac bavilo byt pri vyberovom procese od zaciatku do konca ako len "nieco predat" ocenujem a pozyvam na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Díky Tome, určitě přijímám až dovalíš do PRG nebo já do BA . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Bezchybný obchod s Davidem, perfektní dohoda, dokonce se nechal přemluvit k prodeji, se kterým si vlastně vůbec nebyl jistý. Do puntíku pak splnil vše, co slíbil, hodinky přinesl v naprosto ukázkovém stavu, krásně jsme popovídali a v pohodě uzavřeli obchod. Plán splněn na 120 %.Doporučuje pět z pěti chronomagorů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Take dalsi obchod s Davidem probehl na 100%. Dekuji a doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 pokec i obchod se nám povedl na jedničku-doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Tak s Davidem prvni rychly kseft a jak bylo zmineno jiz vyse, vse na 1. I kdyz si nebyl jistej velikosti, hodinky si vzal (asi aby me neurazil :-)).Budu se tesit na dalsi spolupraci. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Děkuji za obchod, vše proběhlo přesně podle dohody + bezva pokec s Davidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijo Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 100% spoluprace s Davidem. všechno naprosto v pořádku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se