Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Davide, ještě jednou díky za naprosto ukázkový a profesionální obchod. 

Zvlášť oceňuji veškeré dodržené úmluvy, přesnost a osobní přístup.... 

Všem vřele doporučuji.

Odesláno

Vašku děkuji, bylo mi potěšením a i Tobě děkuji za dodržené dohody. Užívej si jich a věřím, že budeš spokojen.

Odesláno

I já musím vyzdvihnout Davidovu spolehlivost a férové jednání, maximální preciznost ve vztahu k hodinká, mdostál všeho na čem jsme se dohodli, navíc briskní komunikace na vysoké úrovni!

Mohu jen doporučit!

M.

Odesláno

Děkuji moc! Já do dalšího jen tak nepůjdu, už nejsou dukáty :) . Super Avengery jsou můj vrchol, dál už mě nic extra nezajímá a hlavně se potřebuji usadit :) . Takže hlásím STOP stav :) .

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Korektny, ferovy, s velkou rukou a este vacsim nadsenim pre svoje zabavky. :) Dokonca si myslim ze ho viac bavilo byt pri vyberovom procese od zaciatku do konca ako len "nieco predat" ;) ocenujem a pozyvam na pivo.

Odesláno

Bezchybný obchod s Davidem, perfektní dohoda, dokonce se nechal přemluvit k prodeji, se kterým si vlastně vůbec nebyl jistý. Do puntíku pak splnil vše, co slíbil, hodinky přinesl v naprosto ukázkovém stavu, krásně jsme popovídali a v pohodě uzavřeli obchod. Plán splněn na 120 %.

Doporučuje pět z pěti chronomagorů...  :smile_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak s Davidem prvni rychly kseft a jak bylo zmineno jiz vyse, vse na 1. I kdyz si nebyl jistej velikosti, hodinky si vzal (asi aby me neurazil :-)).

Budu se tesit na dalsi spolupraci. Diky.

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...