dawe009 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Přestože má David skvělých hodnocení nepočítaně a přesto, že náš obchod nakonec nedopadl, rád bych se i já přidal k ostatním. S Davidem jsme si mockrát psali a tentokrat jsme se konečně potkali a mohli chvíli popovídat. David je bezva chlap, vše probíhalo na přátelské úrovni a na rovinu, což velmi oceňuji. Dokonce mi nabídl i pomoc se shaněním hodinek, co bych si přál. Tedy i když jsme se nakonec nedomluvili, byla to příjemná zkušenost, Davida řadím mezi pravé chronogentlemany a věřím, ze jsme se neviděli naposledy. Díky Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Obchodovat s Davidem nebo ho požádat o radu musím jen doporučit. Na nic si nehraje a nic neskrývá. Pokud bych si měl vybrat člověka který by za mě dělal obchody tak jedině jeho jako ambasadora. Má dobré oko a znalosti. Je to navíc vždy super setkání a pokec i mimo obchod. Myslím že hlavně on mě přivedl na ponoření se do fóra kde je tolik gentlemanu i když se to v běžném životě dá být nemožné..... Doporučuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 (upraveno) Vstřícnost, ochota, trpělivost, přehled,... super pokec (nejen o hodinkách), možná bychom seděli ještě "do ted'". Opravdu příjemně strávený čas a doufám, že ne poslední a marně opravdu vzpomínám, kdy naposledy jsem se mohl o někom takto vyjádřit, no doba je hold taková a člověk si musí naučit vážit takových to lidí jako je David.Jinak vše proběhlo jak bylo domluveno a záleželo pouze jen na mém rozhodnutí a i když jsem tady nováček, tak opravdu mohu Davida jen a jen doporučit!!!Děkuji za vše od prvního našeho kontaktu Upraveno 2. března 2019 uživatelem Starous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Musím se přidat s excelentním hodnocením člena fóra - Davida (Sphinxxe). Před nějakou dobou jsem měl tu čest poznat ho osobně a musím říct, že to je neuvěřitelně přátelský, laskavý a férový kluk, který si navíc na nic nehraje, řekne narovinu vše, jak si myslí, má obrovský přehled nejen o hodinkách a "obchodně" je velice schopný! David mi pomohl k mým vysněným hodinkám Oris Aquis Date 43,5 mm, které mám díky němu za superprice a se sváteční atmosférou celého nákupu! Vše co mi slíbil, splnil na 100%, naše setkání i komunikace neměla z jeho strany jedinou chybu! Rád jsem poznal takového člověka a teď nemyslím jen kvůli nákupu hodinek. Kéž by takových lidí bylo na světě více. Davide, ještě jednou za všechno moc děkuji, a jak si říkal, jsme v kontaktu...Omega nebo jiné. Až budeš někdy na Šumavě, ozvi se, máš u mě pozvání na výborný steak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Pánové, děkuji všem za pěkná hodocení. Jsem rád, že jste spokojeni a velmi si vážím takových hodnocení. Člověk se nikdy nezavděčí všem, ale hodinky mě baví a když můžu, rád pomůžu - je to maličkost. A myslím, že tohle by měl být absolutní standard nejen tady na Chronomagu, přičemž já tady tak 80% místního ozasenstva i vnímám, proto je potřeba držet laťku vysoko. Hodinkám zdar a ještě jednou díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard090 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Děkuji za dnešní obchod. Vše proběhlo tak jak jsme se domluvili a ještě jsem dostal spoustu rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Vse v poradku, jako vzdy, komunikace na jednicku a to ostatni take...dekuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 David je super týpek, velmi vstřícnej a je s ním rozumná domluva. Děkuji za bezva trade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Nakonec jsme se nasli a vse probehlo jak melo, takze na pohodu a s klidem mohu dal doporucit. :-) Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Další deal se Sphinxxem. Hodinky jako vždy TOP, jak se domluvilo, tak bylo. Myslím, že už je tady škoda cokoliv psát. Vše již bylo řečeno. Takže +1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Za me 110% - David je chronopacient jak ma byt, takovyto delaji forum super! Doporucuje 11 chronomagoru z 10ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 David je takový můj mentor tady na foru a já ho beru jako vzor obchodníka i gentlemana. Obrovský až encyklopedický přehled nejen hodinek. Díky a všem doporučuji zkušenost z obchodu jako je s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Obchod prebehol podľa dohody, k tomu super pokec - David sa naozaj vyzná. Odporúčam všetkými desiatimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Přidávám se k dalším megaspokojeným kupujícím.Nejen je David v mých očích chrono odborník s fantastickým přehledem - ohledně obchodu komunikuje rychle a na čem se s ním člověk dohodne, to platí. Milá výjimka v dnešní době.No a jako bonus se s ním perfektně povídá :-)O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Rád bych se přidal do dlouhé řady se 100% pozitivním hodnocením gentlamana tohoto fóra. Vše proběhlo na jedničku. Děkuji za pokec. Davida mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Také se přidám s hodnocením. Z prodeje se stala výměna, ale k oboustranné spokojenosti. Výborná komunikace i všechno ostatní. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Tak mám za sebou další spolupráci s Davidem a musím říct, že to je úžasný člověk! Po lidské stránce jej obdivuji, protože on je v dnešní době trošku rarita - co řekne, to dodrží a pro člověka udělá maximum. Důvěra a diskrétnost samozřejmá. Jsem rád, že jsem ho poznal. Davide, ještě jednou moc děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Ja sa pripajam ku spokojnim spolupracovnikom s Davidom , je to Pan hodinkar vyzna sa je to profik, rychla komunikacia a a vsetko absolutne v 200% poriadku Dakujem DAVIDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 S Davidem probíhá vše na rovinu a to se mi líbí. Navíc je puntíčkář (v tom dobrém slova smyslu). No zkrátka bych ho chtěl taky veřejně pochválit.Navíc, byl to s ním super pokec. Bohužel jsem potom na chvíli ulehnul, tak píšu hodnocení až teď. Díky Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Tak uběhlo pár měsíců od posledního hodnocení a tentokrát obchod proběhl, věřím, že k oboustranné spokojenosti. David vždy přinese hodinky krásně vyčištěné a navoněné, přesně popíše stav, a to i ty věci, které nejsou na první pohled vidět. Tedy jednání je naprosto korektní a nemusíte se bát, ze pak doma najdete nějaké nečekané překvapení. Posezení a fajn pokec už je pak jen bonus za to, že se potkáváte s fajn a inteligentním chlapem. Více takových Sphinxxů Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se