xcmaniax Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Děkuju za skvělý obchod a parádní komunikaci. Je vidět, co hodinky pro Davida znamenají. Jsem rád, že jsem svůj první větší obchod udělal právě s ním.
Koza_c Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
MASSA Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Chtěl bych velice poděkovat Davidovi za jeho vstřícný a příjemný přístup k nováčkovi kterému nikdy neodmítl podat pomocnou ruku.Mám úctu k takovým inteligentním lidem jako je on a ač zaneprázdněn nikdy nezapomněl poradit a prohodit pár laskavých slov která vždy potěšila.Proběhl mezi námi jeden obchod a všem Davida musím jen a jen doporučit.Co řekne platí a zboží má ve stoprocentním stavu.Balíček přišel dle domluvy nejen dokonale zabalený ale i s bonusem.Bylo mi ctí napsat hodnocení děkuji za vše Davide. Petr Upraveno 12. února 2015 uživatelem MASSA
wizard-ov Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Samozřejmě doporučuji, tady se není o čem bavit, takový přístup se jen tak nevidí.Níže přikládám obrázek, jak Sphinxx s hodinkami chodí ven - bo to není jinak možné, jsou fakt jako nové.
wizard-ov Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Viz výše Skvělý pokec, nadstandardní přístup, hodinky v excelentním stavu (jako ostatně vždy) a opět průvan v peněžence (jako ostatně vždy ).Normálně od Sphinxxe mám strach ty hodinky nosit, abych je nedoyebal, v tak perfektním stavu jsou...
Martin79 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Ahoj Davide, díky za bezvadný nehodinkový obchod. Všem mohu jen doporučit, ještě jednou díky!
MilanlacaZ Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Kolegové, obchodovat s Davidem byla radost.Vše inzerované, představené, opdrezentované, na profesionální úrovni, řekněmě čistá práce.To vše zabaleno do velmi příjemného hávu.Nemůžu jinak než doporučit.
martar Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Zapomn?l jsem Davidovi napsat hodnocení obchodu, který proběhl loni. Jednání i hodinky naprosto perfektní. Hodinky byly absolutně bez vady, v podstatě NOS (ačkoliv je tak neinzeroval), že jsem se je bál nosit a nakonec jsem je pustil, nechtěl jsem být ten, kdo je pokřtí. Sphinxxe doporučuju jako absolutně seriózního obchodního partnera.
tedwine Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Tak páni, dnes som mal tu cest stretnut tohoto vynimocneho cloveka. Uskutocnil sa hodinkovy obchod nemalej hodnoty, vsetko dokonale presne podla predchadzajucej komunikacie a dohody. Spokojnost na 200%, hodinky, samotny akt predaja, odovzdanie - vsetko maximalna spokojnost. K tomu velmi prijemny pokec nie len o hodinkach, skoda ze sme nemali viac casu, snad nabuduce. Davida mozem jednoznacne doporucit ako seriozneho, spolahliveho, profesionalneho obchodneho partnera. K tomu prida velky bonus v podobe uvolneneho a prijemneho pokecu, je vidno ze Davida hodinky bavia a je velky srdciar!
bobi Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Zcela bezproblémový obchod.Komunikace na jedničku,co se domluvilo to sedělo na 100%.Díky za rychlé a férové jednání a určitě doporučuji.
CEGY Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 Opet se potvrzuje, co je napsano vejs. Presna domluva. Diky a zase priste..
jhonzatko Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Tady neni co dodat. Vsechno probehlo naprosto korektne, hodinky presne odpovidaly stavu, ktery David popisoval, zkratka neni co vytknout.Snad jen jedine varovani. O hodinkach toho vi tolik, ze kdyz si to budete chtit vsechno vyslechnout a nechat si poradit, jako ja, vyhradte si na to setkani nejmene tri hodiny Diky za obchod a treba zase nekdy!
ron Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Vše už tady bylo napsáno, ale opakování je matka moudrosti . S Davidem je radost obchodovat, po delší době opět vše na výbornou, jak jinak samozřejmě u takovéhoto člena!! Děkuji a rozhodně příště.
Pitris.k Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Jsem moc spokojen, dekuji a doporucuji.
Pelikan73 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Obchod s Davidem proběhl velice pohodově, výborný pokec o hodinkách a férové jednání.Můžu všem chronofandům Davida doporučit
martar Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Tak další obchod s Davidem, opět maximaln? seriózní a vstřícný přístup a jako třešnička na dortu finanční bonus Díky za obchod, pane
paradajka Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Je tu toho uz dost :-), len vypichnem vybornu komunikaciu a 100% spolahlivost, David dakujem
dubon Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Opět jeden bezvadný obchod s Davidem. Spolehlivost a věc, které si na Davidovi opravdu cením je bezelstnost a otevřenost. Kéž by takový přístup byl na tomto fóru v co nejvyšší míře. Davide bylo mi potěšením se zase vidět a doufám že si to brzy zopakujeme Díky za obchod a vřele doporučuji.
StefanM Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Radost obchodovat s tymto gentlemanom. Ulohu kupujuceho zastal na 1***, kedykolvek si rad zopakujem, a to aj v obratenom garde.
humbert Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Jako již mnozí přede mnou i já, co by chrono-nováček, jsem se přesvědčil o naprosté spolehlivosti Sphinxxe. Tímto mu děkuji za rychlý a maximálně profesionální přístup v rámci našeho obchodu. Díky. Humbert
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se