Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuju za skvělý obchod a parádní komunikaci. Je vidět, co hodinky pro Davida znamenají. Jsem rád, že jsem svůj první větší obchod udělal právě s ním.

• Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Borec a vsechna cest!

Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.

Vse v absolutnim stavu.

Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Chtěl bych velice poděkovat Davidovi za jeho vstřícný a příjemný přístup k nováčkovi kterému nikdy neodmítl podat pomocnou ruku.

Mám úctu k takovým inteligentním lidem jako je on a ač zaneprázdněn nikdy nezapomněl poradit a  prohodit pár laskavých slov která vždy potěšila.

Proběhl mezi námi jeden obchod a všem Davida musím jen a jen doporučit.Co řekne platí a zboží má ve stoprocentním stavu.

Balíček přišel dle domluvy nejen dokonale zabalený ale i s bonusem.

Bylo mi ctí napsat hodnocení děkuji za vše Davide.  Petr

Upraveno uživatelem MASSA
Odesláno

Samozřejmě doporučuji, tady se není o čem bavit, takový přístup se jen tak nevidí.

Níže přikládám obrázek, jak Sphinxx s hodinkami chodí ven - bo to není jinak možné, jsou fakt jako nové.

post-35497-0-34117900-1424182827_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Viz výše  :)

Skvělý pokec, nadstandardní přístup, hodinky v excelentním stavu (jako ostatně vždy) a opět průvan v peněžence (jako ostatně vždy  :) ).

Normálně od Sphinxxe mám strach ty hodinky nosit, abych je nedoyebal, v tak perfektním stavu jsou...

• po měsíci...
Odesláno

Kolegové, obchodovat s Davidem byla radost.

Vše inzerované, představené, opdrezentované, na profesionální úrovni, řekněmě čistá práce.
To vše zabaleno do velmi příjemného hávu.
Nemůžu jinak než doporučit.
Odesláno

Zapomn?l jsem Davidovi napsat hodnocení obchodu, který proběhl loni. Jednání i hodinky naprosto perfektní. Hodinky byly absolutně bez vady, v podstatě NOS (ačkoliv je tak neinzeroval), že jsem se je bál nosit a nakonec jsem je pustil, nechtěl jsem být ten, kdo je pokřtí. Sphinxxe doporučuju jako absolutně seriózního obchodního partnera.

• po měsíci...
Odesláno

Tak páni, dnes som mal tu cest stretnut tohoto vynimocneho cloveka. Uskutocnil sa hodinkovy obchod nemalej hodnoty, vsetko dokonale presne podla predchadzajucej komunikacie a dohody. Spokojnost na 200%, hodinky, samotny akt predaja, odovzdanie - vsetko maximalna spokojnost. K tomu velmi prijemny pokec nie len o hodinkach, skoda ze sme nemali viac casu, snad nabuduce.

Davida mozem jednoznacne doporucit ako seriozneho, spolahliveho, profesionalneho obchodneho partnera. K tomu prida velky bonus v podobe uvolneneho a prijemneho pokecu, je vidno ze Davida hodinky bavia a je velky srdciar!

Odesláno

Zcela bezproblémový obchod.Komunikace na jedničku,co se domluvilo to sedělo na 100%.
Díky za rychlé a férové jednání a určitě doporučuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tady neni co dodat. Vsechno probehlo naprosto korektne, hodinky presne odpovidaly stavu, ktery David popisoval, zkratka neni co vytknout.

Snad jen jedine varovani. O hodinkach toho vi tolik, ze kdyz si to budete chtit vsechno vyslechnout a nechat si poradit, jako ja, vyhradte si na to setkani nejmene tri hodiny :D

Diky za obchod a treba zase nekdy!

Odesláno

Vše už tady bylo napsáno, ale opakování je matka moudrosti :lol2: . S Davidem je radost obchodovat, po delší době opět vše na výbornou, jak jinak samozřejmě u takovéhoto člena!! Děkuji a rozhodně příště.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Obchod s Davidem proběhl velice pohodově, výborný pokec o hodinkách a férové jednání.Můžu všem chronofandům Davida doporučit

Odesláno

Tak další obchod s Davidem, opět maximaln? seriózní a vstřícný přístup a jako třešnička na dortu finanční bonus :) Díky za obchod, pane :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Opět jeden bezvadný obchod s Davidem. Spolehlivost a věc, které si na Davidovi opravdu cením je bezelstnost a otevřenost. Kéž by takový přístup byl na tomto fóru v co nejvyšší míře. Davide bylo mi potěšením se zase vidět a doufám že si to brzy zopakujeme :) Díky za obchod a vřele doporučuji.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jako již mnozí přede mnou i já, co by chrono-nováček, jsem se přesvědčil o naprosté spolehlivosti Sphinxxe. Tímto mu děkuji za rychlý a maximálně profesionální přístup v rámci našeho obchodu. Díky. Humbert

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...