Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obchod proběhl dle dohody, David hrál upřímně, i když jsem nebyl první v pořadí. V věděl jsem, že na mne hodinky počkají. Přesně tak vše i dopadlo. Ostatní zájemci odpadli a nakonec jsem se s Davidem sešel. Z krátkého předání byla schůzka v délce 2 hodiny a další bude následovat. Upřímně - už se na ní těším. Hodinky zatím v krabici a jen se kochám :). Obchod doporučuji - hlavně kvůli informacím a pocitu. Lepší než u AD :). Díky!!!

• Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Obchod prebehol uplne v poriadku a tak ako sa na gentelmanskom fore patri, dovolím si povedať, ze až nad moje očakávania... David bol ústretový, komunikácia na vysokej úrovni ako aj dohoda a ochota riesit obchod mimo SR. Zredukovali sme naklady na minimum takze spokojnost. Odporúčam na 100 % sa s Davidom dohodnete, dorzi slovo a vsetko je tak ako ma byt. Este raz dik.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

...nejdem opakovat, to co tu na 5 stranach odznelo uz X-krat, len zakazdym inymi slovami...

David dakujem za bezproblemovy a rychly obchod ;)

Upraveno uživatelem BlablaB
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Tak ako píšete všetci predomnou tak aj musím napísať iba kladné referencie na Davida, obchod prebehol tak ako sme sa dohodli. Super prístup, vedmosti o hodinkách, komunikácia a hlavne ochota.

Ďakujem

David

Odesláno

Pánové, všem děkuji, vážím si toho. 

Farky: Ty blázne, úplně jsi mě vykolejil TVL  ... jsem rád, že nejsem ženská :D :D :D ...

Odesláno

Sphinxx

Naprostá spokojenost, vřele doporučuji, perfektní přístup a jednání !!!

díky

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Tak pánové musím smeknout před Davidem tak si představuji jednání na fóru ne musím to opravit tak by měla vypadat každá domluva v běžném životě

ještě jednou dík

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jak jsme se domluvili, tak se stalo, naprosto bezproblémový obchod, výborná komunikace a důvěra vůči mně, jako kupujícímu.

Díky a zas třeba někdy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...