PPPP Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Obchod proběhl dle dohody, David hrál upřímně, i když jsem nebyl první v pořadí. V věděl jsem, že na mne hodinky počkají. Přesně tak vše i dopadlo. Ostatní zájemci odpadli a nakonec jsem se s Davidem sešel. Z krátkého předání byla schůzka v délce 2 hodiny a další bude následovat. Upřímně - už se na ní těším. Hodinky zatím v krabici a jen se kochám . Obchod doporučuji - hlavně kvůli informacím a pocitu. Lepší než u AD . Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Vsechno v pohode-prvne jsme resili smenu,pak prodej...a nakonec jsme se domluvili a vsechno v pohode Doporucuji-za me uplne v klidu a priste zase znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Obchod prebehol uplne v poriadku a tak ako sa na gentelmanskom fore patri, dovolím si povedať, ze až nad moje očakávania... David bol ústretový, komunikácia na vysokej úrovni ako aj dohoda a ochota riesit obchod mimo SR. Zredukovali sme naklady na minimum takze spokojnost. Odporúčam na 100 % sa s Davidom dohodnete, dorzi slovo a vsetko je tak ako ma byt. Este raz dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 S Davidem je radost obchodovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) ...nejdem opakovat, to co tu na 5 stranach odznelo uz X-krat, len zakazdym inymi slovami... David dakujem za bezproblemovy a rychly obchod Upraveno 5. května 2016 uživatelem BlablaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacanko Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Tak ako píšete všetci predomnou tak aj musím napísať iba kladné referencie na Davida, obchod prebehol tak ako sme sa dohodli. Super prístup, vedmosti o hodinkách, komunikácia a hlavne ochota. Ďakujem David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Pridávám pozitiva, vše dle dohody, pohoda, jazz. Diky. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 S Davidom radost obchodovat, maximalna ustretovost, takze som maximalne spokojny a kedykolvek si to rad zopakujem... Dakujem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Super obchod super pokec proste super chlap...kdyby byl bajecna zenska tak.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Pánové, všem děkuji, vážím si toho. Farky: Ty blázne, úplně jsi mě vykolejil TVL ... jsem rád, že nejsem ženská :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Sphinxx Naprostá spokojenost, vřele doporučuji, perfektní přístup a jednání !!! díky Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fred8888 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Tak pánové musím smeknout před Davidem tak si představuji jednání na fóru ne musím to opravit tak by měla vypadat každá domluva v běžném životě ještě jednou dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Predesle pozitivni ohlasy clenu fora k obchodum s Davidem se shoduji s tim, co jsem mel moznost zazit ja. Takze spokojenost a jeste jednou diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Super chlápek, parádní pokec. Jasná a rychlá dohoda a ochota pomáhat dalším členům fóra. Smekám a zdravím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Super rychlá komunikace a bezvadný pokec. Bylo mi ctí a snad to nebyl poslední obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanlacaZ Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 ... další obchod a opět 100%, děkuji m ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Jak jsme se domluvili, tak se stalo, naprosto bezproblémový obchod, výborná komunikace a důvěra vůči mně, jako kupujícímu.Díky a zas třeba někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orite Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 S Davidem radost obchodovat. Bez jediného problému a super pokec. Vřele doporučuju všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 S Davidem to byl přijemnej pokec nejen o chrono magorství s prodejem jako bonusem, fakt děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Jako vždy všechno na 150 % diky diky diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se