Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kdo jinej,nez prave Swatch,by mel v ramci swiss low end vyrabet podobny kreace,vzdyt ta firma vyrabi podobny silenosti uz x let a myslim,ze fanousku ma po svete dost.Nevim,u jakyho jinyho brandu v tyhle cenovy kategorii se podilelo na designu vic umelcu,nez prave u Swatch:-)

Posted

bodejť by se neprodávaly, vždyť je to super nápad :D a humornej mi přide taky.

Presne tak,navic verim,ze za tech par susni si je koupi mraky lidi,kterym jinak hodinky vubec nic nerikaj:-D

Posted (edited)

Vraj 15. december u vybraných AD, január zvyšní (niekde na wus je vlákno), tak som zvedavý...

Edited by tico1
Posted

Tak jsem to ukázal dnes ráno v práci pro pobavení ( to jsem si aspoň myslel ) a už jsou tu 4 zájemci, co se domlouvaj na nákupu.

Posted

Tak jsem to ukázal dnes ráno v práci pro pobavení ( to jsem si aspoň myslel ) a už jsou tu 4 zájemci, co se domlouvaj na nákupu.

To je presne to,o cem jsem psal,za ty prachy si je uz z recese koupi mraky lidi,velmi dobrej marketingovej tah,tyhle motivy jsou nesmrtelny a budou se prodavat na svetrech,hrnickach,rohozkach..na vsem:-)

Posted

Já myslím, že super joke...sice je člověk vytáhne jednou za rok na půlnoční, ale za ty prachy lepší, jak značkový bačkory...

Posted

Já myslím, že super joke...sice je člověk vytáhne jednou za rok na půlnoční, ale za ty prachy lepší, jak značkový bačkory...

Ty bačkory bych nezatracoval .......... Problém je, že příští rok budou Christmas 2014 a jinej sob, tenhle bude k nenošení trapnej :) pak až zas tak Christmas 2043 - to bude vintážní frajeřinka :D

Posted

Vzit si k nim pleteny svetr s jelenem od babicky, tak jste na nejake sivlestrovske party na horach za mega frajera :-) Mne prijdou vtipne a originalni. I to baleni je vtipne reseno.

Posted

Ty bačkory bych nezatracoval .......... Problém je, že příští rok budou Christmas 2014 a jinej sob, tenhle bude k nenošení trapnej :) pak až zas tak Christmas 2043 - to bude vintážní frajeřinka :D

Je mi jasný, že pokud by k nim balili bačkory, tak to letos pod stromkem stopro najdu :)