IzTaPa Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 tak nevim, zda-li to nepatri spise do sekce Humor http://www.watch-insider.com/news/lets-open-holiday-season-this-swatch-christmas-special-2013-delivered-retail/
palom Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 ver ci never, budu sa predavat dobre...ja si to viem dobre predsavit neteri v botke na mikulasa :-)
Begi Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 lol, mam podobny sveter, uz viem co mi k nemu chyba
villain83 Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Kdo jinej,nez prave Swatch,by mel v ramci swiss low end vyrabet podobny kreace,vzdyt ta firma vyrabi podobny silenosti uz x let a myslim,ze fanousku ma po svete dost.Nevim,u jakyho jinyho brandu v tyhle cenovy kategorii se podilelo na designu vic umelcu,nez prave u Swatch:-)
cigi Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 bodejť by se neprodávaly, vždyť je to super nápad a humornej mi přide taky.
villain83 Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 bodejť by se neprodávaly, vždyť je to super nápad a humornej mi přide taky. Presne tak,navic verim,ze za tech par susni si je koupi mraky lidi,kterym jinak hodinky vubec nic nerikaj:-D
Radek124 Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 (edited) Spíš než tenhle joke by mě zajímalo, kampak se poděl jejich fenomenální "Sistem51" ? Edited November 11, 2013 by Radek124
tico1 Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 (edited) Vraj 15. december u vybraných AD, január zvyšní (niekde na wus je vlákno), tak som zvedavý... Edited November 11, 2013 by tico1
bandicoot Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Na stylovou vánoční párty s přáteli ve stylu Last Christmas (Wham!), jsou skvělý.BTW, má tady v ČR Swatch už zastoupení?
kuncák7 Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Tak jsem to ukázal dnes ráno v práci pro pobavení ( to jsem si aspoň myslel ) a už jsou tu 4 zájemci, co se domlouvaj na nákupu.
villain83 Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Tak jsem to ukázal dnes ráno v práci pro pobavení ( to jsem si aspoň myslel ) a už jsou tu 4 zájemci, co se domlouvaj na nákupu. To je presne to,o cem jsem psal,za ty prachy si je uz z recese koupi mraky lidi,velmi dobrej marketingovej tah,tyhle motivy jsou nesmrtelny a budou se prodavat na svetrech,hrnickach,rohozkach..na vsem:-)
Ondoni Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Já myslím, že super joke...sice je člověk vytáhne jednou za rok na půlnoční, ale za ty prachy lepší, jak značkový bačkory...
cigi Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Já myslím, že super joke...sice je člověk vytáhne jednou za rok na půlnoční, ale za ty prachy lepší, jak značkový bačkory... Ty bačkory bych nezatracoval .......... Problém je, že příští rok budou Christmas 2014 a jinej sob, tenhle bude k nenošení trapnej pak až zas tak Christmas 2043 - to bude vintážní frajeřinka
HondzaX Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Vzit si k nim pleteny svetr s jelenem od babicky, tak jste na nejake sivlestrovske party na horach za mega frajera :-) Mne prijdou vtipne a originalni. I to baleni je vtipne reseno.
Ondoni Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ty bačkory bych nezatracoval .......... Problém je, že příští rok budou Christmas 2014 a jinej sob, tenhle bude k nenošení trapnej pak až zas tak Christmas 2043 - to bude vintážní frajeřinka Je mi jasný, že pokud by k nim balili bačkory, tak to letos pod stromkem stopro najdu
Daemonultimate Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Klasickej komerční nápad a určitě se ukáže jako dobrej tah na branku.Nejsou to žádný zelenáči.
Recommended Posts