Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 http://www.guinand-watch.com/buren_12.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 škoda fajnových strojků do toho nanicovatého pouzdra.
kuncák7 Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Docela se mě líběj, jen u mě nepoužitelná vodotěsnost - 5 atm je na mé zacházení málo.
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Všechno jenom tohle ne.
jankoxxx Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 co sa vam na nich nepaci?? ved to su namakane hodinky, super puzdro, perfekto kaliber, otocna luneta, rucicky a cifernik tiez zbavia. STALINA NA VAS!!!
financ Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Pánové ten kalibr je legenda, tohle tepalo v Autaviích, kal. 12 s mikrorotorem.Akorát je ta limitka 6 let stará, stokusová záležitost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Janko namakane mozno su, ale su skarede. Za toto je snad aj u cinana pravitkom po prstoch.
misoo Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 ta luneta je tam jak past na oko... viem si ju predstavit na sportovych seikach, nie na elegantnych chronach... staci vymenit vlozku za nejaku jednoduchsiu a jemnejsiu a bude to fajn, mne sa inak celkom pacia
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Mě se právě ten "humpoláckej " styl líbí. Každej člověk má prostě jinej vkus.
Kostra Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Já se jich taky zastanu, jedny z nejhezčích hodinek, jaké jsem tu za poslední dobu viděl. Neřeším zpracování, značku nebo kvalitu, ale dojem z postnutých fotek.
Mapo Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Za mňa tiež veľmi vydarené hodinky, tiež sa však prikláňam k WR, mohli dať aspoň 10atm veru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se