Waya03 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V 15. 2. 2025 v 10:20, orius napsal: Po návštěvě v Koscomu jsem si odnesl tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tuším jaká je Tvoje oblíbená barva, mám to stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 3 minutami, Waya03 napsal: Tuším jaká je Tvoje oblíbená barva, mám to stejně No a hlavně značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) Morning decisions Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února uživatelem misso 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vori6 Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Taky jsem pořídil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Po dvou letech mlčení první příspěvek a rovnou Birche? Bomba! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vori6 Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 1 hodinou, Americkej napsal: Po dvou letech mlčení první příspěvek a rovnou Birche? Bomba! Já jsem 2 roky poctivě navštěvoval prodejní sekci, aby pak bylo co přidávat . Díky, jsou skvělý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venousek68 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Do světa hodinek jsem spadl v listopadu 2024, když jsem hledal, kam „investovat“. Koupil jsem Rolexy, ale je mi líto je nosit. Měl jsem je na ruce asi třikrát při speciálních příležitostech a začalo se mi to líbit. Předtím jsem vždy nosil Apple Watch, ale uvědomil jsem si, že není nutné, aby mi neustále něco pípalo na zápěstí. Na každodenní nošení jsem si pořídil falešné Rolexy. I když měly pěkné zpracování, hned po nasazení na ruku jsem si uvědomil, že tudy cesta nevede – nakonec jsem je na sobě neměl déle než dvě minuty. Hledal jsem něco, co bych mohl nosit celý život. Narazil jsem na Seiko 5, dva měsíce je vesele nosil a dělaly mi (a stále dělají) obrovskou radost – asi tak 100× větší než Rolexy zavřené v trezoru. O značce Grand Seiko jsem věděl, ale abych řekl pravdu, dost jsem jí pohrdal. Přišlo mi to jen jako „lepší Seiko“ za nesmyslnou cenu a s designem, který se mi nelíbil. Jednou mi YouTube algoritmus před spaním doporučil skoro rok staré video o Grand Seiko na kanálu „Ruce a ručičky“. Poslouchal jsem ho před usnutím a druhý den měl celý YouTube plný GS obsahu. Tak jsem zhlédl asi 10 hodin videí o Grand Seiko – opravdu 10 hodin. Mám ADHD a když se do něčeho nadchnu, strávím hodně času rešerší. V komentářích pod jedním anglickým videem jsem narazil na větu: „Rolex si lidé kupují, aby oslnili ostatní. Grand Seiko si kupují, aby oslnili sami sebe.“ Jakmile jsem si to přečetl, zůstalo mi to v hlavě. Od koupi prvních Rolexů v listopadu sleduji zdejší prodejní sekci aspoň čtyřikrát denně a poctivě rozklikávám každý inzerát. Když jsem tu viděl nabídku na quartzové Grand Seiko SBGX297, hned jsem věděl, že to jsou hodinky, které hledám na denní nošení. V rozhodování mi dost pomohlo, že byly na kůži, ne na tahu. Tah nemám rád – v práci se často opírám o skleněné vitríny a kovový tah by neustále dělal zvuky. Navíc jsou hodinky na tahu zbytečně těžké. Už teď si pohrávám s myšlenkou, že bych si pořídil Grand Seiko se Spring Drive. Neustále o tom něco studuji a čtu, jen zatím asi nevydělávám tolik, abych si obhájil nákup hodinek za 150 tisíc na denní nošení. No a konečně k věci – přikládám fotku hodinek, které mi dělají neskutečnou radost. Jen musím ještě zapracovat na focení, abych uměl udělat pořádnou fotku hodinek. Václav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Před hodinou, venousek68 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj mladší sourozenče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) šapmusy pryč, SD divery pryč, momentálně sníh na jankoxxx č. 13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venousek68 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Snad to není moc OP ale Zdenek má rád GS. Mluví o tom kolem 3 minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klub300 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Roky korespondenční zamilovanosti a dnes v Koscomu skutečná svatba. A nevěsta je reálu mnohem krásnější a zatím nemám slov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února před 21 minutami, Klub300 napsal: Roky korespondenční zamilovanosti a dnes v Koscomu skutečná svatba. A nevěsta je reálu mnohem krásnější a zatím nemám slov. Krása, pokud bych si měl někdy pořídít GS, tak to budou tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února před 16 hodinami, Klub300 napsal: Roky korespondenční zamilovanosti a dnes v Koscomu skutečná svatba. A nevěsta je reálu mnohem krásnější a zatím nemám slov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nevěsta je v kůži tak to bude divoká nejen svatební noc Btw: jsou vážně skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klub300 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února před 42 minutami, childe napsal: A nevěsta je v kůži tak to bude divoká nejen svatební noc Btw: jsou vážně skvělé Je po svatbě, nevěsta pořád v kůži, ale teď je z ní neformální až skoro sportovní holka. Na tyhle změny jsem se těšil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února moc mě baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef_be Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Tak aj ja som neodolal a od dnes honeymoon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno středa v 14:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:53 Nádhera pomalu se měníme na GS fórum !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 15:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:05 Yesss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno středa v 15:21 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:21 @Frantik hezkypekne na Kuncaka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se