jenik77 Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2024 potapky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
xbraj19 Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
zui Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Matrix Is magic! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2025 První pracovní den v novém roce, neco lepšího na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
wawrik Odesláno 3. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2025 Ten dúhový lom svetla na indexoch je dosť zábavný... Pardon za kvalitu fotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
wawrik Odesláno 3. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2025 Už dávnejšie, ale teraz som narazil na mobilovku, ktorú som náhodne pred časom odfotil.
Josef01 Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Nějak slintám po těchto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misso Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
misso Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Americkej Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Furt mý trvalky, furt zamilovanej. Jenom jsem teda udělal chybu s hadrákem. Na jaře při přezouvání na letní náramek jsem vyhodil fakt suprový NATO, zdálo se mi jetý, že si koupím nový. Pořídil jsem Phenomenato. Hebký, tenký, mrtě pohodlný a kvalitní. Jenomže jak je hebký, tak klouže i při běžným utažení, což mě trápí. Tři měsíce a ne a ne si zvyknout. Poradíte mi do SZ (ať tu neplevelíme GS téma) nějakou jinou "fajnovou" alternativu? NATO, velcro styl. GGB je bohužel mimo byznys. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 (upraveno) před 38 minutami, Americkej napsal: Furt mý trvalky, furt zamilovanej. Jenom jsem teda udělal chybu s hadrákem. Na jaře při přezouvání na letní náramek jsem vyhodil fakt suprový NATO, zdálo se mi jetý, že si koupím nový. Pořídil jsem Phenomenato. Hebký, tenký, mrtě pohodlný a kvalitní. Jenomže jak je hebký, tak klouže i při běžným utažení, což mě trápí. Tři měsíce a ne a ne si zvyknout. Poradíte mi do SZ (ať tu neplevelíme GS téma) nějakou jinou "fajnovou" alternativu? NATO, velcro styl. GGB je bohužel mimo byznys. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Celkem dobre reference jsou na ZULUDIVER remeny. S tim klouzanim souhlas, podobny problem, fajnovy seatbelt remen, mekky a pohodlny, ale klouze. Tak jsem poridil pohodlny gumovy nato strap a rekl bych, ze je to na leto top volba. Pokud chodis casto do vody, sportujes, potis se, je to lepsi volba nez nylonovy nato. Upraveno 8. ledna 2025 uživatelem ATOM
Frantik Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Konečně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Vladar91 Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Před hodinou, Frantik napsal: Konečně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace, jsou skvělé.
Harwey Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Franto, ty a GS? A dokonca bez patiny?:)
Frantik Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Mi mrdá trochu no Ale vždycky jsem nějaký chtěl, jen ne a ne se rozhoupat. Tak teď 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se