Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko

financ

Doporučené příspěvky

V 19. 12. 2023 v 7:42, bluman napsal:

Krásně ti sedí, musel jsem si je vygůglit: https://www.my-watchsite.com/grand-seiko/3563-grand-seiko-hi-beat-36-000-edition-speciale.html

Až budu velký, koupím si Hi-beat s krémovým číselníkem, s modrou nebo zelenou GMT ručkou a potom sem budu chodit nejen jako GS-voayer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 hours ago, Vit said:

Krásně ti sedí, musel jsem si je vygůglit: https://www.my-watchsite.com/grand-seiko/3563-grand-seiko-hi-beat-36-000-edition-speciale.html

Až budu velký, koupím si Hi-beat s krémovým číselníkem, s modrou nebo zelenou GMT ručkou a potom sem budu chodit nejen jako GS-voayer.

Dik moc. Ale vyguglil si SBGH019, tie maju (podla recenzii, osobne som ich nevidel) biely sunburst s metalickym nadychom.

Moje su SBGH027 so sivym cifrom, s velmi jemnym sunburst, na slnku robi odlesk jemne do medena.

Ako u vacsiny GS, velmi tazko sa to foti, ale vlastne i nazivo vacsinu casu vyzera jednoducho sivo (aj ked je to pekny chameleon 😉), a len pri spravnom svetle ukaze plnu krasu 🙂. Jedna archivna, kde to najlepsie vidno:

20230925_124744.thumb.jpg.18720b3ab3a334711309cf2ec21ce71a.jpg

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, bluman napsal:

Dik moc. Ale vyguglil si SBGH019, tie maju (podla recenzii, osobne som ich nevidel) biely sunburst s metalickym nadychom.

Moje su SBGH027 so sivym cifrom, s velmi jemnym sunburst, na slnku robi odlesk jemne do medena.

Ako u vacsiny GS, velmi tazko sa to foti, ale vlastne i nazivo vacsinu casu vyzera jednoducho sivo (aj ked je to pekny chameleon 😉), a len pri spravnom svetle ukaze plnu krasu 🙂. Jedna archivna, kde to najlepsie vidno:

Děkuju za upřesnění, podle těch fotek na předchozí straně to vypdalo na krémovou barvu.
Jak říkáš, chameleon.

Odkaz ke komentáři

V 16. 12. 2023 v 14:46, bluman napsal:

Baterky veru este nemam, a nejake by som aj prijal do zbierky 🙂, ale este som nenatrafil na "tie prave" 😆.

Tieto budu na leto, Hi-Beat automaty, ocel, puzdro 62GS na tahu 😉

Brat ma tieto pár mesiace baterkove presne za 2.300 e kúpené v BA, majú krásne vypracovaný remienok

66DA85F6-3A70-4939-B56A-DCEE4984AB59.jpeg

32E0EF1B-4007-4D21-85E5-D70724AA9091.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...