DavidLC Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Na to že se původně v inzerci "válely" tak dlouho :-/ jestli se nepletu. Naživo neskutečná pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Davide, jojo to jsou ony. Fakt jsou parádní. Jinak já jsem měl dneska na ruce cenu útěchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Davide, jojo to jsou ony. Fakt jsou parádní.Jinak já jsem měl dneska na ruce cenu útěchy...Tak to je celkem fajn cena útěchy. Já zatím na ruce furt, ačkoli foto není dneška. Znova musím říct, že jsou prostě skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Davide, jojo to jsou ony. Fakt jsou parádní. Jinak já jsem měl dneska na ruce cenu útěchy...Hezká Vendulka utěšitelka :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Nukleárne GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 9F86 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 (upraveno) Vidim zlutou? :-) Edit: mas jeste ty expy jednicky? Pokud ano, pak je to dokonala kombinace! Upraveno 15. dubna 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 9F86 Sent from my iPhone using TapatalkV Koscomu jsem je zkoušel a skoro je vzal, do teď mě štve, že jsem to nrufelal7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Vidim zlutou? :-) Edit: mas jeste ty expy jednicky? Pokud ano, pak je to dokonala kombinace!Nemám je. Ani napodruhé nevydržely... Každopádně tohle je určitě základ pro dokonalou dvojici Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 V Koscomu jsem je zkoušel a skoro je vzal, do teď mě štve, že jsem to nrufelal7Myslím, že to byla chyba Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 ..a meli i cerne, s oranzovou ruckou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Ne ne, jen tyto. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 táákajetóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Celkem hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 já vím, až na tu zlatou dobrý no jsem tak potkal člověka, a ten se nemohl rozhodnout, jesli stříbrné nebo zlaté... co Ti budu povídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Tak už vím, koho otravovat, až je budu potřebovat koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 sammammalo, chytni si doktora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Budu se opakovat, ale sere mě to fest, že jsem je v tom Koscomu nevzal. Jsou parádní Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Hele, asi jo... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se