dr.sphinx Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 A moh bych nechat odpravit ještě dva další ... opojný pocit moci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Toz dnes potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Tak som spat v klube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Užij si je, přiznám se, že jsem z modrého pinďourdialu úplně unesený nebyl, ale to je můj problém Mají deklarovaných plus mínus pět vteřin/rok, nebo ne? Sice nemají hvězdičku, ale je to výroční limitka, u kterých to teď dělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Užij si je, přiznám se, že jsem z modrého pinďourdialu úplně unesený nebyl, ale to je můj problém Mají deklarovaných plus mínus pět vteřin/rok, nebo ne? Sice nemají hvězdičku, ale je to výroční limitka, u kterých to teď dělali. Dakujem doktore Nemaju, je to taka polo-limitka (bez hviezdicky, ako pises). 10s/rok maju.Trochu som sa obaval tych penisov, ale v realite to vobec nevidno - 90% casu je cierny lakovany cisty ten ciselnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 SBGV245 po více jak dvou měsících odchylka nemeritelna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Nadhera ale zda se mi to nebo luneta dostala zabrat Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Toz dnes potapky Wow! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Ručně stručně aneb vstup do jarního klubu Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ses do toho teda opřel. A běda ti, jestli to není ta platina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ručně stručně aneb vstup do jarního klubu IMG_2778.jpg Tak to ukaž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Bohužel vás zklamu, platina to není, pouze sprostá ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nadhera ale zda se mi to nebo luneta dostala zabrat Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Blbá fotka, ta luneta je shora broušená a z boku leštěná a je netknutá. Ten brus je jemnější než na fotce (požil jsem blbej filtr při špatným světle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Alespon ze tak, skoro jsem se nasral , paradni oblekovky.Bohužel vás zklamu, platina to není, pouze sprostá ocel IMG_2773.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Pěkný, určitě Ti sluší na ruce víc než ty SBRG051! Bohužel vás zklamu, platina to není, pouze sprostá ocel IMG_2773.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Moc pekny, cifr je paradni. Tak at slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ručně stručně aneb vstup do jarního klubu IMG_2778.jpg Jo, to by šlo. Dost by to šlo! Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jsem tu správně ve vlákně "Kdo má jaké GS v Koscomu?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nestras. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Bohužel vás zklamu, platina to není, pouze sprostá ocel IMG_2773.jpg Nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se