Otzi Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Děkuji za pochvalu. Pro upřesnění: Starší model jsou 4522-8000 A ty novější SBGR 001 Ale chronočerv v hlavě hlodá a nějakou dobu vyhlížím další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 11 hodinami, villain83 napsal: Ten vintage kousek je krasnej, ty bych bral vic, jak ty moderni. Taky je mám raději. Jsou decentnější a mají větší charisma. Ale těm druhým to říkat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Haha, tady dělám chytrýho, ale pořádně se nepodívám, 001 a 45GS samozřejmě Ale přece jen možná malinko chybí ještě nějaký springdrive Upraveno 22. července 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Mně se líbí ten GS penál, dá se někde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 @dr.sphinx podle čeho poznáš, 001 od 051 ( kromě jiného dýnka a asi širší korunky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Korunka, dýnko, trochu tlustší linka číslice data, ale nejpřesnější je to podle datumovky - jedničky mají napravo od datového okna ještě takový ten camfour jakoby namísto indexu u 3, jedenapadesátky ne. Upraveno 22. července 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 1 hodinou, Liqid napsal: Mně se líbí ten GS penál, dá se někde koupit? Kupoval jsem ho na ebayi. S poštou vyšel asi 14 usd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Haha, tady dělám chytrýho, ale pořádně se nepodívám, 001 a 45GS samozřejmě Ale přece jen možná malinko chybí ještě nějaký springdrive Chybí i quartz, ale jsou na seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Já quartz nezminoval částečně z opatrnosti, poněvadž je to tady na fóru (skoro) samý quartzofobik. Máš něco konkrétního v merku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Není quartz jako quartz a v případě Grand seiko to platí dvojnásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Tak nikdo netvrdí, že zrovna ty jsi jeden z nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 53 minutami, dr.sphinx napsal: Já quartz nezminoval částečně z opatrnosti, poněvadž je to tady na fóru (skoro) samý quartzofobik. Máš něco konkrétního v merku? U springdrive mám jasno SBGA 371. U quartz asi SBGX 265, ale uvidíme. Tam se nechám překvapit. Zatím ani na jedny není v rozpočtu rezerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 SBGA371 - hodně hustá volba (pokud ses nepřepsal ). Jestli je časem ulovíš, rád se na ně dojedu (rozumně) kamkoli podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ty vidím prvně. Zajímavý, ale osobně by mě ta červená devítka asi rušila. Jinak já furt stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Nepřepsal, jsou to skutečně tyhle růžovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Pritom v predajnej sekcii su zaujimave kusky so zlatou hviezdickou na ciferniku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Sbga415 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 To akoze co citas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Strange death od europe - douglas murray Treba sa vzdelavat oboma smerni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Ty 415 jsou super, líbí se mi ten ciferník, připomíná mi to blátivou lesní cestu, škoda že nejsou bez power reserve ukazatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se