Návštěvník Oplt Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 1 hodinou, Diamondking napsal: Dnes dorazila zásilka z Číny. Košile Bob Dong. Měl jsem obavu, ale je parádní. Tak silný matroš na košili jsem ještě neviděl. Tyhle jsou super, také silný materiál. Košile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 V 12. 4. 2021 v 12:45, Diamondking napsal: Dnes dorazila zásilka z Číny. Košile Bob Dong. Měl jsem obavu, ale je parádní. Tak silný matroš na košili jsem ještě neviděl. Jak prosím tě sedí velikosti s tím, co mají uvedené v tabulce? Větší, menší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 1 hodinou, reknimikdojsem napsal: Jak prosím tě sedí velikosti s tím, co mají uvedené v tabulce? Větší, menší? Já mám velikost 42 - hrudník dle tabulek 112 cm a ve skutečnosti taky 112. Takže sedí. Jinak prodejce mi ještě před odesláním psal, ať se změřím a ověřím si to. No a další míry jsem neřešil, ale všechno je akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 9 hodinami, Diamondking napsal: Já mám velikost 42 - hrudník dle tabulek 112 cm a ve skutečnosti taky 112. Takže sedí. Jinak prodejce mi ještě před odesláním psal, ať se změřím a ověřím si to. No a další míry jsem neřešil, ale všechno je akorát. OK díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Sedim si na skale a je mi dobre Merz b schwanen Freewheelers Flamepanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Udelal jsem si konecne radost a nechal si usit workpants u Alexandra- Hi-cuff. (Puvodne tailoŕ s lab , musel se prejmenovat kvuli zaregistrovany znacce) , vybral jsem raw selvedge platno a jsem maximalne spokojenej. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 V 22. 5. 2021 v 16:23, zrno napsal: Udelal jsem si konecne radost a nechal si usit workpants u Alexandra- Hi-cuff. (Puvodne tailoŕ s lab , musel se prejmenovat kvuli zaregistrovany znacce) , vybral jsem raw selvedge platno a jsem maximalne spokojenej. Sent from my iPhone using Tapatalk Perfektní střih. Gratuluji. Zdálo se mi, že je něco s Tailoŕ s lab špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Zdar odborníci@vlciskoa @organic, je nějakej důvod púroč nevzít bílej wabash IHSH-62-WHT? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Zdarec, nechápu dotaz. Když se ti to líbí, jdi do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 jako třeba nekupuj to je to bílým furt to budeš prát a látka pujde do predele a ještě se to smrskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Tady máš vlákno z fóra https://www.ironheart.co.uk/forum/index.php?topic=10766.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Bílé ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Furt budeš mít zajebany límec zevnitř..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 to si právě myslím, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Někdo tu psal že G-Star Raw nemají ten efekt vyblednutí a Raw mají jen v názvu. Koupil jsem SCUTAR 3D TAPERED tak uvidíme. A na jejich stránkách k těmhle píšou: NERO BLACK STRETCH DENIM A black stretch denim with an authentic slub structure. High stretch and superb recovery as well as a soft handfeel is created in a sustainable way. The shade of this black denim is designed to age with an array of grey and anthracite tones. Weight 11.5 oz stretch denim 3x1 Right hand twill construction High stretch, superb recovery 98% Cotton, 2% Elastane By buying cotton products from G-Star Raw, you're supporting more sustainable cotton farming. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Nove custom Soso jeans na predaj, 33/34, netrafil som veľkosť , vid predajna sekcia, ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Možná by pomohlo napsat skutečné míry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 No sú ušité podla tabulky rozmerov co ma Soso na stránke, tam sú rozmery uvedené. Ja som sa rozmermi moc pri nákupe neriadil a tak som aj dopadol Predtým som bral 34, tie sú mi široké, a teraz 33 a tie sú mi úzke. Myslím ze to je true size 33. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Máte někdo tip na denim kraťasy? Potřebuji nutně, ale kapsáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 https://benzakdenimdevelopers.com/collections/end-of-season-sale/products/bps-02-relaxed-shorts-12-5-oz-loose-weave-denim?variant=32196275994739 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se