warann Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Natural je náhodou super. Se sušičkou nevím, možná to snese, ale já je tam nedávám. 2
teg Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Premyslim, ze bych letos, mimo standardnich tricek, zacal nosit ke kratasum i kosile. Nemate nekdo tip na lehci letni kosile (kratky i dlouhy rukav)? Jde mi o kvalitu materialu a zpracovani, ale aby to byl slusny pomer cena vykon. Kdyz uz se tu neresi striktne jen tuhy denim, rikal jsem si, ze to hodim sem . Diky.
ivan_989 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Mam letnú košeľu s krátkymi rukávmi Soso Bros . Spokojný, nosím ju rád.
Diamondking Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Jelikož jsem nutně, ale opravdu nutně, potřeboval světlé džíny, tak jsem koupil tyhle. V sobotu objednány a dneska dorazily. Cena libová, nějakých 1800,-Kč i s dopravou. 1 2
Diamondking Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Našel jsem to Allegro..takže z Polska. Lee 101 - Pánské džíny - Allegro 1 1
sido Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května jdu si dneska takhle dopoledne procházkou z Pařížský (manželka má brzo narozky) směrem k Tančícímu domu a hledám nějaký rámen abych zahřál bříško a najednou na mě mrká koňská hlava a nápis DenimHeads. Za 20min odcházím s 21oz IronHeart Type III, klasika bez kapes o který sem přemýšlel už nějaký čas, jen sem nevěděl jakou velikost a dopadlo to dobře, 42 tj XL na mých 183/73kg padla jak ulitá pěkný to tam kluci maj 4 2
Irma Bunt Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 57 minutami, sido napsal: jdu si dneska takhle dopoledne procházkou z Pařížský (manželka má brzo narozky) směrem k Tančícímu domu a hledám nějaký rámen abych zahřál bříško a najednou na mě mrká koňská hlava a nápis DenimHeads. Za 20min odcházím s 21oz IronHeart Type III, klasika bez kapes o který sem přemýšlel už nějaký čas, jen sem nevěděl jakou velikost a dopadlo to dobře, 42 tj XL na mých 183/73kg padla jak ulitá pěkný to tam kluci maj Včera jsem tam byl taky, abych zjistil, zdali bych neobohatil šatník o džínovou bundu. Zatím jsem se nesmířil s absencí kapes, takže jsem si nakonec žádnou neodnesl. Vtipný, že máme podobné parametry (182/72), tuhle konkrétní jsem taky zkoušel, ale byly mi hrozně krátký rukávy. Ale materiál super (těžkej a zároveň měkkej). Ať slouží. 1
sido Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 15 minutami, Irma Bunt napsal: Včera jsem tam byl taky, abych zjistil, zdali bych neobohatil šatník o džínovou bundu. Zatím jsem se nesmířil s absencí kapes, takže jsem si nakonec žádnou neodnesl. Vtipný, že máme podobné parametry (182/72), tuhle konkrétní jsem taky zkoušel, ale byly mi hrozně krátký rukávy. Ale materiál super (těžkej a zároveň měkkej). Ať slouží. naštstí kapsy neřeším, stačí mě mobil a nějaky drobný v džínách, jinak nemám co bych nosil... pro mě je dobře že sis ji nekoupil, protože nepředpokládám že jich mají skladem víc uvažoval sem i o Lku, ale ty rukávy tam byly krátký fakt hodně, tyhle jsou fajn, jako kdyby to byla mikina asi bych chtěl taky fous delší ale na džínovou bundu mě to přišlo v pohodě a nebo mám krátký ruce a nebo ty dlouhý díky mam z ní radost
warann Odesláno včera v 09:42 Nahlásit Odesláno včera v 09:42 @Harwey tuhle značku mám taky v hledáčku, ale zatím jsem se k tomu nedostal. Odkus jsi bral? A pak pls napiš nějaký info vč velikosti - oni ty Japonci to mívají dost ujetý ...
Harwey Odesláno včera v 10:21 Nahlásit Odesláno včera v 10:21 z denim heads, tiez som zvedavy ako bude sediet, hadam lepsie ako MBSchwanen, od nich mam pimatee01 a tee02 velkost L, na dlzku su fajn akurat na 185 cm, ale su strasne siroke
vanderB. Odesláno včera v 11:25 Nahlásit Odesláno včera v 11:25 tak ten starý fit je takový "krabice", ale já jsem taky krabice... McCoy a Warehouse Co. kupuji zde: https://www.burgundschild.com
Harwey Odesláno včera v 12:00 Nahlásit Odesláno včera v 12:00 jo, Berlincania tiey dobry obchod, tam som kupoval PBJ sashiko, rychlo dorucene
Harwey Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Vyborne su, cierna je cierna, golier je super sity, paradne vyzera. Velkost L sedi akurat na 185 cm. Urcite nie su posledne. 3
Jeronimo Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami Také od nich mám dva kousky. Nedíval jsem se co je to za gramáž, ale pocitově je to kus materiálu. 2 2
Harwey Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami Podla webu to mas peknych 8oz, tie 2 pack by mali byt 7.5oz, pre mna tak akurat. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se