Jump to content

Recommended Posts

Posted

Můžu se zeptat kluci, jak moc se roztahují Momotaro?

Nemám zkušenost s japonským denimem, ale u fashion značek kupuju v principu kalhoty tak, abych je jen taktak zapnul, protože ve finále se roztáhnou na běžnou velikost. Pokud jsem si v minulosti koupil jeansy které seděly v obchodě, začaly mi po pár nošeních být nepříjemně volné. Snažím se dobrat, s pomocí velikostní tabulky, jakou mám velikost 🙂 

Díky

Posted
před 4 hodinami, Andrew napsal:

Nemám zkušenost s japonským denimem, ale u fashion značek kupuju v principu kalhoty tak, abych je jen taktak zapnul, protože ve finále se roztáhnou na běžnou velikost. Pokud jsem si v minulosti koupil jeansy které seděly v obchodě, začaly mi po pár nošeních být nepříjemně volné. Snažím se dobrat, s pomocí velikostní tabulky, jakou mám velikost 🙂 

Díky

ty moje tak +1,5cm v pase za 3mesice, uvidím až je vyperu, počítám ze se zase kousek smrsknou zpět a případně budu muset min běhat a víc jíst koblížky 🙋‍♂️

Posted
před 13 hodinami, Andrew napsal:

Díky

prijde mi ze je to hlavne dany materialem, kdyz je k bavlne pridany nejaky procento elastanu, spandexu a podobnych pruznych materialu, tak se pak ty dziny opravdu neprijemne vytahaji plus se mi v minulosti vytahaly i dziny ktery byly 100% bavlna ale latka pruhledna... momo bych koupil velikostne stejne jako kupujes ostatni a jak pise sido, cca 1,5 pustej, vytahani se bat nemusis

hmmm.... a co se teda stalo ve skrpalovym vlakne? 😂😂😂

Posted
V 26. 3. 2025 v 16:51, Andrew napsal:

Já mám 15,7 Oz a natáhly se všude kromě pasu.... Ale ne o moc. Spíš se jakože přizpůsobily.

Ale toto je matroš. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 2
Posted
před 16 minutami, Diamondking napsal:

Já mám 15,7 Oz a natáhly se všude kromě pasu.... Ale ne o moc. Spíš se jakože přizpůsobily.

Ale toto je matroš. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

wow, to jsou prkna ne? 😂 

Posted

Super výrobné video. Chcel by som ešte vidieť krátke video človeka, jak si tie gate oblieka, potom sa obuje a zaviaže si šnúrky, chvíľu sa prechádza  zdvihne kľúče co mu padli a potom sa vyzuje a vyzlečie si gate.

Posted
před 6 minutami, ivan_989 napsal:

Super výrobné video. Chcel by som ešte vidieť krátke video človeka, jak si tie gate oblieka, potom sa obuje a zaviaže si šnúrky, chvíľu sa prechádza  zdvihne kľúče co mu padli a potom sa vyzuje a vyzlečie si gate.

Tipl bych si, že se víc lidí zvládlo projít po Měsíci 🌗 než realizovat tebou uvedenou 40oz vycházku 😉

Posted
před 3 hodinami, ivan_989 napsal:

Obidva kusy už predali? Hmm...

muze to bej zajimava investice, treba nekdo z BDSM komunity si je ponosi, potrpí si, rozedre si vsechno a vytvori genialni fades a pak je streli za ranec 😍

Posted
před 16 hodinami, ivan_989 napsal:

Tady je (pravděpodobně už nošený) v čase 9:12 nějakej týpek obléká. 

Posted

Husté. Keď som mal nové IH, tiež som chvíľu rozmýšľal ze gombíky si zapnem kombinačkami, aspoň prvých párkrat.