Harwey Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září timecatcher web je ok, tiez vyskusane kupovana ta newsboy capica, a jedno henley... material, sitie ok, standardne som bral velkost L, ale je velke, tak po vyprati sa scvrkne tak akurat, dufam teda
lamizol Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září (upraveno) před 19 minutami, m.n. napsal: Jsem to za ty prachy vyzkousel. Scam to rozhodne neni, zasilka byla cca za tyden u me. To ze jsou vsechny 4 weby jeden a ten stejnej cinan je asi jasny. Bral jsem tricko z nabidky Timecatcher: heavyweight cotton jersey boxy t-shirt. Odtusil jsem velikost XL na svych 189cm/93kg. Sirka, rukavy, vsecko supr, ale uz po vybaleni tricko relativne kratke. Nicmene po prvnim vyprani se to o dalsich 5cm na delku zkratilo, nyni tedy nepouzitelne. Uz jsem utratil v zivote petikilo i hure, ale je to skoda, protoze zbytek je fajn, material, barva, zpracovani ok. Zbytek jejich nabidky uz zkouset nebudu, toto mi stacilo. Tu samou váhu mám na lehce o dvacet cenťáků míň. Ty kila spíš nahoře, ale pochopitelně věkem se přesouvaj níž . U Bronsonu XXL a všechno sedí parádně a to bych i některý skousnul kratší. Je to tam trochu obráceně u těch těžších trik bych je klidně skousnul delší jako že do chladna do kalhot a ty lehčí spíš kratší jakože ven, ale i tak v pohodě nic co by mi nějak vadilo. Doplním, že všechno se trochu srazilo, ale s tím sem počítal. Taky počítat s tím, že u těžších trik moc nepovolí. Když máš nějaký slabý tričko, tak po vyprání si ho nasadíš zapéruješ v zádech a máš ho vo velikost větší, tady to tak není. Upraveno 27. září uživatelem lamizol
jore1 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Tak jsem pořídil kachny, 634 už nebyly, tak jsem vyzkoušel 888, pas trochu vyšší, to mi vyhovuje a že by byly dole úzké se mi také nezdá, kozačky nevedu, chukka v pohodě a RW 1907 jim také sluší. Jsem zvědav jak se osvědčí. 3 1
Harwey Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Dalsia varka z Redcast, a opat nieco na chladne dni, aj ked gate su sortky. Paci sa mi tento "waffle" vzor, 13oz uz je celkom macek. uvidime ako bude cez zimu drzat teplo. Pomaly to zacina liezt do penazi:) 2 1
ivan_989 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Sa nazbieralo :) este wabash a sashiko, tie su niekde zazimovane, ale už je čas ich vytiahnuť... 3 1
ragu Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Mně zrovna minulej týden přišly tyhle chinos. Benzak BC-01 TAPERED CHINO 10 oz. golden brown military twill Velice příjemná záležitost, nejsou extra tvrdý a materiál je skoro až takovej sametovej. Po vyprání je nechám zkrátit. A pak se možná přestanu škrábat na prdeli. 2 1
Harwey Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Tuto odtialto co si postoval? https://forum.chronomag.cz/topic/66986-raw-denim/page/114/#findComment-3159799
ragu Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Před hodinou, Harwey napsal: Tuto odtialto co si postoval? https://forum.chronomag.cz/topic/66986-raw-denim/page/114/#findComment-3159799 Jojo https://benzakdenimdevelopers.com/products/bc-01-tapered-chino-10-oz-golden-brown-military-twill Bral jsem ještě overshirt na doplnění objednávky, taky super. Ale nemám fotku. https://benzakdenimdevelopers.com/products/bws-03-military-overshirt-10-oz-sand-military-twill Černou co jsem původně chtěl mi někdo vyfouknul, ale nakonec dobře, byla by moc velká. To mi připomíná - nemáte doporučení na dobrou černou košili? Může být denim ale nemusí. Tahle se mi třeba líbí hodně ale počkám na slevy. https://benzakdenimdevelopers.com/products/bws-04-scout-overshirt-9-5-oz-black-military-sateen
Harwey Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září U gati beriem standardne 32, UES ale odporuca kupovat o cislo vacsie. Aj podla ich tab. je to tak.
sido Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září sem nechal teda taky zblbnout po zkraceni u Alexe, pecka, v mém případě od mnou oblíbených TheRealMCcoys 1 1
sido Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září před 27 minutami, ragu napsal: @sido kolik si bere Alex za zkrácení? 300kc u chinos, dziny o fous drazsi, za me cajk, kvalita, pomer cena vykon super 1
Irma Bunt Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října V 3. 2. 2025 v 6:26, ragu napsal: K IH UHF už se nějakou dobu odhodlavam, vždycky mě trochu odradila cena. S cenou jsem taky nějakou dobu bojoval. Nakonec jsem po přečtení různých recenzí a článků shledal cenu jako opodstatněnou. Kouknul jsem na všechny dealery IH v Evropě, ale nikdo nemá fialovou nebo zelenou v eLku skladem.
warann Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října před 21 hodinami, sido napsal: 300kc u chinos, dziny o fous drazsi, za me cajk, kvalita, pomer cena vykon super Taky díky za info a ještě oživím starší úvahu/diskuzi - nepřišla řeč na to, zda by takovýhle chinos nezvládl a jestli by se mu do toho nechtělo?
sido Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října před 57 minutami, warann napsal: Taky díky za info a ještě oživím starší úvahu/diskuzi - nepřišla řeč na to, zda by takovýhle chinos nezvládl a jestli by se mu do toho nechtělo? zajímavá myšlenka, na místě mě to nenapadlo, každopádně plánuju další džíny nechat ušít u něj, cenová hladina, proti tomu co platíme u IH, Momotaro atd. s tím mít džíny ušité na míru, mě hodně zaujala...
ragu Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Ušije to v pohodě, není na tom nic extra jinýho, dokonce si pamatuju když mi dělal džíny tak nabízel různý styly kapes včetně chinos. Akorát je otázka co má za látky, tenkrát měl moc hezkej denim co vypadal jak látka na chinos. Zkuste mu napsat. 1
warann Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Ok, díkes oběma. Po pravdě mně by se nejvíc líbila látka, resp. odstín jako má @sido na těch chinos výše. Prostě taková ta vojenská béžová (můj název, ofiko nevím, navíc dle ženy jsem úplně barvoslepej). 1
sido Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října před 22 minutami, warann napsal: Ok, díkes oběma. Po pravdě mně by se nejvíc líbila látka, resp. odstín jako má @sido na těch chinos výše. Prostě taková ta vojenská béžová (můj název, ofiko nevím, navíc dle ženy jsem úplně barvoslepej). moje paní když sem s tím přišel domů, říkala že je to khaki, což ja si do té doby myslel, že khaki je zelená, ale kdo já sem abych jí odporoval 2
sido Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Delši dobu sem pokukoval po zimních bundách od kožené B-6 či G1, B15 atd. až sem nakonec dospěl k finálnímu rozhodnutí a objednal. N1 Deck od RMC, obava byla zda to nebude tuhá, těžká, kousavá bunda. Zvažoval sem i khaki variantu, ale nakonec sem usoudil, že tmavě modrá bude ta správná. Zvažoval sem taky N1 od IronHearth, která má jednak menší podíl alpaky a má taky trochu upravené kapsy, takže už nejde o věrnou repliku, BuzzRickinson je dělá super, replika je víceměně věrná, ale bohužel opět je tam nižší podíl alpaky než byl na původních N1 tj 50/50 s ovčí vlnou. Dnes nastal ten den. Obavy byly zbytečné. Je to civilně nositelná bunda, která není cosplay pilotky (taky mám jednu A2 ve skříni) je překvapivě lehká, kožíšek krásně heboučký a celá je prostě boží Teď bych potřeboval aby nejpozději zítra přišla pořádná zima a já jí mohl začít nosit 2 1
Jeronimo Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října před 1 hodinou, sido napsal: Delši dobu sem pokukoval po zimních bundách od kožené B-6 či G1, B15 atd. až sem nakonec dospěl k finálnímu rozhodnutí a objednal. N1 Deck od RMC, obava byla zda to nebude tuhá, těžká, kousavá bunda. Zvažoval sem i khaki variantu, ale nakonec sem usoudil, že tmavě modrá bude ta správná. Zvažoval sem taky N1 od IronHearth, která má jednak menší podíl alpaky a má taky trochu upravené kapsy, takže už nejde o věrnou repliku, BuzzRickinson je dělá super, replika je víceměně věrná, ale bohužel opět je tam nižší podíl alpaky než byl na původních N1 tj 50/50 s ovčí vlnou. Dnes nastal ten den. Obavy byly zbytečné. Je to civilně nositelná bunda, která není cosplay pilotky (taky mám jednu A2 ve skříni) je překvapivě lehká, kožíšek krásně heboučký a celá je prostě boží Teď bych potřeboval aby nejpozději zítra přišla pořádná zima a já jí mohl začít nosit Ta je parádní, než mi skočila do cesty B10, tak N1 byla v tu chvíli číslo jedna. A stejně po ní ještě pokukuju. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se