organic Odesláno 14. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Aha, tak blbej střih. To je jiná. Mě třeba takhle na 100% nesedí střihy od Iron Heart. Snad ti Alex vykouzlí gatě, co budou sedět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Dva pruhy, malá nápověda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Dva pruhy, malá nápověda 20EFCAE5-F7FB-4677-9E22-C7E0D55D8877.jpegMe se na IH libi ten material 21oz a vice. Stale cekam az vyhodi cerne nebo prebarvene na cerno v 25oz. Mam pocit, ze mam na sobe neco skutecne poctiveho. Momotaro je urcite dobra znacka, ale zatim jsem od nich videl snad jen 15oz. Ale nehledal jsem nijak dukladne. Ale urcite pekny denim. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Aha, tak blbej střih. To je jiná. Mě třeba takhle na 100% nesedí střihy od Iron Heart. Snad ti Alex vykouzlí gatě, co budou sedět Já měl u skladovek stejnej problém prostě jsem krpatej a potřebuju s nízkým pasem . Po novým roce si nechám ušít od Alexe namíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 (upraveno) Me se na IH libi ten material 21oz a vice. Stale cekam az vyhodi cerne nebo prebarvene na cerno v 25oz. Mam pocit, ze mam na sobe neco skutecne poctiveho. Momotaro je urcite dobra znacka, ale zatim jsem od nich videl snad jen 15oz. Ale nehledal jsem nijak dukladne. Ale urcite pekny denim. Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkTa poslední fotka nahoře s dvěmi pruhy je 18oz Momotaro. Co se týká těžkých IH, upřímně, vytáhl jsem 25oz ze skříně, vyzkoušel to brnění a v představě, že je mám na sobě celý den zase složil zpátky. To se prostě nedá nosit. Vidím to bledě s jejich vyšisováním. Kdyžtak, jsou to W34 Upraveno 16. prosince 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Já měl u skladovek stejnej problém prostě jsem krpatej a potřebuju s nízkým pasem . Po novým roce si nechám ušít od Alexe namíru. Začnu od něj brát procenta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Začnu od něj brát procenta Ja už jsem s ním v kontaktu docela dlouho , už mi zužoval dvoje kalhoty před cestou na island :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 To je dobře. Jen ať má práce co nejvíc. Přeju mu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jen houšť a větší kapky. Oproti PD je to poctivec a džíny šije sám a to mě jakožto řemeslníkovi je milejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Moje už jdou zítra za taťkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 No konečně tam vidím kůži, level up! Co to je za materiál? Chci je tady vidět stárnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Jaka delka? Kdyžtak, jsou to W34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Donutil jsi mě ta monstra vytáhnout ze skříně Tak kecal jsem, jsou W36, reálně 92cm v pase, Inseam 82cm, vnější délka 108cm. Ale to je jedno, stejně ty kalhoty nosí tebe, ne ty je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Winter beast mode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak to je siroky i dlouhy, diky za udaje. Ja nosim 34/32... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak co manekýni, naježil vám Ježich něco modrýho? Já tak zpětně bilancuju ty svátky a nějvětší radost mi jednoznačně udělal tenhle denim Moleskine od Evy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Tak dnes trocha toho zklamání. Byl jsem si zkusit Indigofera košili ze zdejší nabídky, už jsem se celkem těšil, ale bohužel mi nesedla. Zjevně je dělaná na větší pořízky nebo na někoho komu nevadí volnější střih. Takže na mejch 74kg i to eMko docela plandalo. Nicméně košile skvělá, zpracování super, o to víc mě mrzí, že jsme si nesedli. Budu se muset poohlídnout jinde, kde nabízejí užší střih. Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Jsem se díval na denimheads na velikost. To M je obvyklé XL (přes prsa 114 cm), Lko dokonce 120cm, to je spíš XXL.. Já bych to Mko dal, i cena je super, ale nebere mě ta žabincová barva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tak konečně dorazily po půl roce čekání IH 643S-B. Jsou to klasický denim jeans, které jsou přebarvené načerno a ta barva se postupně vymývá až zůstane indigo, které zase ztrácí svoji barvu, Vzniká taková krásná kombinace barev. Mám v tom provedení košili a po půldruha roce krásné barvy. Už se na ně zítra těším. I velikost sedla na první dobrou, akorát se s nimi budu muset zastavit u Alexe, chtějí pár cm ustřihnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) IH flanel + 3sixteen SL-120xk. K jako Kibata denim. Nejlepší fit a kontrast z gatí, co mám. Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se