Z. Paul Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Právě teď na ČT2 dokument Džínová planeta, třeba by to někoho mohlo zajímat
montemar Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 k raw kalhotam je prirozene potreba take raw cepicka
ivan_989 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Onehda som si chcel kupit gate. Predavacky nosili furt take dotrhane. Akoze špinavé. Obsuchane atd. Tak som sa slusne spytal ci nemaju aj take co v ypadaju jak nove. Ze take doje bane mam aj doma a preto chcem nove. Kukali nechápavo.
organic Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Novinka od Rogue Territory. Moc pěkný matroš, směs bavlny a konopí. USD 265
JaRooN Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 V 20. 1. 2014 v 21:41, ivan_989 napsal: Onehda som si chcel kupit gate. Predavacky nosili furt take dotrhane. Akoze špinavé. Obsuchane atd. Tak som sa slusne spytal ci nemaju aj take co v ypadaju jak nove. Ze take doje bane mam aj doma a preto chcem nove. Kukali nechápavo. Jak se říká na Slovensku: "Teraz si zabil" Ale máš pravdu, taky se občas v prodejnách cítím jak v Second-handu. Holt je to móda. A my, co se nám to nelíbí, si můžeme kalhoty objednávat třeba z US, kde trh počítá i s tradicí...
zrno Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Ja tohle vlakno sleduju docela dlouho, ale bojim se toho, ze kdyz ty dziny vyperu tak uz se do nich nevejdu. Bohuzel se dycky nekde o neco otru a nechtene si kalhoty zaser.. ze proste musej do pracky
lac1 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 9:22, zrno napsal: Ja tohle vlakno sleduju docela dlouho, ale bojim se toho, ze kdyz ty dziny vyperu tak uz se do nich nevejdu. Bohuzel se dycky nekde o neco otru a nechtene si kalhoty zaser.. ze proste musej do pracky Musis ich prat rucne/pracka na malych otackach v studenej vode, ja to takto robim. Sice to neni uplne podla Raw filozofie. ;-)
organic Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Co dokáže heavy denim (upozorňuju na 18 Oz. Gustiny v prodeji )Name: Steel Feather 21 Oz. SF0121Weight: 21 Oz.Fit: Mid-rise, slim fit with slight taperDenim: Japanese Selvedge denimLength of wear: 16 monthsNumber of washes: 2Number of soaks: 0Available at: Rivet & Hide for ?265.00BEFORE AFTER
kleofash Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Ahoj, tak jsem konečně vyfotil ty moje gatě, jak jsem sliboval: Peru je vždy, když jsou hodně špinavé, ale vždy jen na 40st. Kdybych je moc nepral, tak by kresba byla asi lepší - ale já jsem kluk od koní, tak se občas zaprasím moc a nějaký mrznutí v mražáku by nestačilo :-)
organic Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Hmm, pravé westernové Co to je za značku/výrobce?
kleofash Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Na prdeli je napsaný ZJ, na knoflíku Zara jeans a na nýtech je symbol jehly a nitě.Výrobce tedy Zara, ale model netuším (cedulka s víc informacema je už nečitelná).
vlasta66 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Tak jsem si pořídil taky jedny RAWky. Za necelých 700kč se to hodí.Ben Sherman Japanese Selvedge Raw Denim http://thang.bensherman.adlancia.com/euro/clothing/jeans/slim-fit-japanese-selvedge-raw-denim-portleven.html
organic Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2014 No paráda. Tak jsem vás infikoval . Kdyby měl někdo zájem, tady jsou zajímavé Evisu za USD150 (retail USD600)
Koza_c Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Za necelych 700Kc je cena hodne prijemna a taky bych je bral. . V 20. 2. 2014 v 7:19, vlasta66 napsal: Tak jsem si pořídil taky jedny RAWky. Za necelých 700kč se to hodí.Ben Sherman Japanese Selvedge Raw Denim http://thang.bensherman.adlancia.com/euro/clothing/jeans/slim-fit-japanese-selvedge-raw-denim-portleven.html
organic Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2014 CInematic history of denim aneb texasky ve filmu (Starci na chmelu v přehledu chybí) A jedna pěkná košilka od Iron Heart
Filip.J Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Celníci je skoro dva týdny zdržovali, ale už jsou doma: Barví to ruce jaxviň, s velikostí uvidím, jak jsem to trefil, nové jsou samozřejmě dost na tělo, ale jelikož jsem nechtěl, aby na mně moc plandaly, tak po záběhu by to mělo být akorát, ne moc volné. Šití nerozumím, takže neposoudím, ale rozhodně jsou to ty nejbytelnější jeansy, co jsem kdy měl na sobě.
organic Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Paráda. Pochlubím se trochu jetým kouskem. Mé druhé KURO, tentokrát modré Heritage graphite, vintage wash 23
CEGY Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Jsem dnes poridil dva kousky v Outletu. Nejsem si uplne jistej, jestli jsou echt raw. Cim me ale prodavacka prekvapila bylo, ze ty jedny commuter jsou vylozene na kolo, nejaka nanotechnologie a na vnitrnim bocnim svu maj reflexni prouzek od 3D.
Filip.J Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Zkusil jsem ještě fotku na denním světle, aby byla vidět barva - jsou takové víc do černa, lehce se jakoby kovově lesknou. Ale to čekám, že se odrbe. Jinak teda na to, že to má být "jenom" střední gramáž (13 oz.), tak jsou teda silné a tuhé - ostatní jeansy, co mám od M&S a Vietnamců, jsou proti těmhle tenké a měkké jak dámské prádlo. No a začínám na nich objevovat nečekané detaily - takže začínám taky chápat tu Organicovu posedlost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se