Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Diamondking napsal:

Naživo to vypadá asi takto... Standardně nosím délku 32 a toto je 36....

20200927_191909~01-01.jpeg

Takhle ohrnutý jsem to nosil v roce 1979. A už tehdy se mi to nelíbilo.

Odesláno

Buď v klidu, moje chtěla taky, nastesti sem stihnul osvětu a vysvětlil bez ztráty kytičky

Odesláno

Chci dát na Wabash košili cvoky, nemáte někdo doporučení kde koupit nebo to mám hodit k Alexovi?

Odesláno
před 6 hodinami, organic napsal:

Hmmm, tak to jsem nestihl 😕

Jak já Tě nesnáším, další server na prohledávání, kurvadrát😆

Odesláno

secko som zase odmeral, vymeral, podla IH videa postupoval, a teraz sa zasekol: 555 alebo 777 ? Uz dni dumam a dumam a nic.

Kazda rada, kazdy nazor je cenna a potesi ma. Uz to chcem mat von z hlavy.

Pri velkosti 34 dam oboje. Pri 555 ma troska zneistuje, ci ten pas neni moc vysoky, jak  Travolta v Pomade...Podelte sa so skusenostami z nosenia. Dakujem

Odesláno

Tak jó . Nakúpené.  Za par dni to bude s clom a dph, tak snáď stíham.

Dik za pomoc pri rozhodovaní  :)

Odesláno

Aj mne to prišlo  :). Tam som odpísal ze som ok, netreba ma kontaktovať ani nič overovať. Nech to supsup pošlú  :) Odpísali (v nedeľu!) ze teda ok, pošlú bez ďalších otázok  :). Ja som si s nimi prehodil pár mailov ohľad veľkosti, snáď to bude ok.

Odesláno

Takze. 14.12. dosiel mail z DHL, ze Soso rifle su uz usite a dali ich v Thajsku do posty, a dnes (16.12.) som si ich prevzal od kuriera. A to som stihol v tom case aj odmailovat doklady k colnemu konaniu a DHL to vybavilo za mna. Tak to doslo rychlejsie ako IH z UK, tie dojdu az v piatok. Bude porovnavanie, uz sa tesim :)

Co je divne, DHL som zatial nic nezaplatil. Nic. Asi to vyuctovanie poslu, ale zvlastne ze mi zasielku dali, bez toho aby som zaplatil clo a manipulacny poplatok.

Odesláno

Ocuvajte, keď sú mi soso Brothers gate až moc volne v pase a oblasti bokov , tak ich mam oprat na 50stupnov?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...