špelda66 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 důležité je toto https://www.okayamadenim.com/blogs/news/sanforized-and-unsanforized-whats-the-difference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Před hodinou, moco napsal: Oboje soso mám japan denim, nevím z jaké látky máš ty tvé Japanese Midnight Indigo Black Weft 12.5 oz Models: Slim Darryl (Revised Fit) Oproti IH 14oz su pohodlne jak obyčajné rifle. To aj 10.5 Unbranded mi prisli plechovejsie ako 12.5 Soso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Jo, tuhle látku mám taky, akorát ne Black Weft. Jestli ten pas máš moc, tak je normálně hoď do vany s úplně horkou vodou a pořádně je vymáchej, stejně jsou plné bordelu z fabriky. Ale pokud je máš slim, tak ať je potom oblečeš přes stehna Já mám rád "tapered" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 18 hodinami, moco napsal: Já ti můžu do začátku pustit jedny z mých SOSO Brothers za 2,5k, jednou vymáchané, jsou to W43L36, dvoje neunosím neaktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 24 minutami, moco napsal: Jo, tuhle látku mám taky, akorát ne Black Weft. Jestli ten pas máš moc, tak je normálně hoď do vany s úplně horkou vodou a pořádně je vymáchej, stejně jsou plné bordelu z fabriky. Ale pokud je máš slim, tak ať je potom oblečeš přes stehna Já mám rád "tapered" no 60st z vodovodneho kohutika nedostanem, myslis ze mozem doliat 80st z varnej kanvice, zmiesat to s vodovodnou vodou a vykupat ich v takej vode ? Vriacu samozrejme ne. Ta latka je inak az neskutocne pohodlna a prijemne. Jak chino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) před 52 minutami, ivan_989 napsal: no 60st z vodovodneho kohutika nedostanem, myslis ze mozem doliat 80st z varnej kanvice, zmiesat to s vodovodnou vodou a vykupat ich v takej vode ? Vriacu samozrejme ne. Ta latka je inak az neskutocne pohodlna a prijemne. Jak chino. Já bych napřed zkusil vymačkat tu horkou jen z vodovodního řádu, co to udělá, až pak bych zkusil těch 60°C. Já to jen vymáchal ve vlažné a poznal jsem to. Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 10 minutami, moco napsal: Já bych napřed zkusil vymačkat tu horkou jen z vodovodního řádu, co to udělá, to som skusil, ziadna zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 A nechceš to raději dát švadleně nebo poslat do Prahy tomu Ukrajinci, který sám šije denim a věděl by ti to pěkně zúžit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Není to Rus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Bělorus Dneska jsem oblékl PRPS. Není to raw denim v pravém slova smyslu, ale občas pracují s japonskými materiály. Líbí se mi, jak ten denim dřou, podobně jako třeba Kuro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 7 hodinami, moco napsal: A nechceš to raději dát švadleně nebo poslat do Prahy tomu Ukrajinci, který sám šije denim a věděl by ti to pěkně zúžit? Skusim ešte 60st a keď nič, budem si užívať pohodlné gate, v ktorých sa dobre sedí a nic ma nikde netlačí. IH mi nepohodu bohato vynahradia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Doufám, že to nebude moc OT, ale košile se tady snad probírají. Tuhle jsem narazil na, dle mýho, celkem pěkný kousky od značky, od který bych to nečekal (vzhledem k zaměření na klasičtější hadry). Mají různá verze, třeba tyhle dvě bych si asi dokázal představit. https://www.drakes.com/red-yellow-and-blue-check-japanese-flannel-two-pocket-work-shirt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Dal jsem do prodejní sekce triko Benzak 220gsm vel. M, kdyby měl někdo zájem. Cílovka je právě zde, tak to sem dávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Pánové, poradíte prosím solidní e-shop kde koupit klasické a původní Levis? V dnešní době je problém si to osahat a vyzkoušet a na netu je toho mraky, tak bych nerad naletěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Koukni tady: https://www.cultizm.com/de/levi-s-vintage-clothing/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Takový anketní dotaz. Preferujete Unsanforised nebo Sanforised denim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Já raději Sanforised, nemám potom obavu, že kalhoty budou třeba krátké. Už tak jsou starosti aby to sedělo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 ironheart mi pise toto......ten nakup som fakt spravil na POSLEDNU chvilu Dear Ivan, Earlier this week we took the really difficult decision to stop shipping to customers in The EU. This was one of the hardest decisions we have ever had to make, but quite simply we were making a loss on every shipment we made from the UK to the EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 V 5. 2. 2021 v 12:47, ivan_989 napsal: ironheart mi pise toto......ten nakup som fakt spravil na POSLEDNU chvilu Už to přehodnotili, když si spočetli, že do EU prodávaj dcela dost From 1st January 2021, our goal is that you will not pay anything extra for your purchase than is shown on the Iron Heart EU website. Orders shipping to EU countries will be delivered “tax and duty paid” so WE COVER ALL DUTY, VAT AND HANDLING CHARGES, meaning you will not pay any additional costs on your purchase over and above prices on our website. Please let us know if you do have any issues with the delivery of your order, we will do our utmost to make the process as smooth as possible, and all feedback will be much appreciated. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Dnes dorazila zásilka z Číny. Košile Bob Dong. Měl jsem obavu, ale je parádní. Tak silný matroš na košili jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se