PEtrS Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 okej, dlabu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Nový přírůstek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Mám přesně tyhle 3 roky a pokaždý když je vezmu tak mám večer modrý ruce, miluju indigo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 15 hodinami, Moty napsal: Mám přesně tyhle 3 roky a pokaždý když je vezmu tak mám večer modrý ruce, miluju indigo Ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Jo, když je dávám do kapes nebo je mám položeny na stehnech, ale není to viditelný, poznám to jen při mytí rukou, ze má pěna modrý nádech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 A boty, trenky i ponožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Prosím Vás, potřebuji poradit… Ty Momo mají tak úzký a tvrdý nohavice, že je s těží obleču a ještě horší to je se sundáváním. Prkenných 18oz. tomu fakt moc nepomáhá. Myslíte, že když je nechám zkrátit, řekněme o 10cm, tak že to pomůže? Nohavice by se tím podle mě mohli rozšířit… Nemáte někdo podobnou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 3 hodinami, Koza_c napsal: A boty, trenky i ponožky. Ne, respektive tam to nevnímám už vůbec před 25 minutami, Sebonaut napsal: Prosím Vás, potřebuji poradit… Ty Momo mají tak úzký a tvrdý nohavice, že je s těží obleču a ještě horší to je se sundáváním. Prkenných 18oz. tomu fakt moc nepomáhá. Myslíte, že když je nechám zkrátit, řekněme o 10cm, tak že to pomůže? Nohavice by se tím podle mě mohli rozšířit… Nemáte někdo podobnou zkušenost? Určitě je nekrať, je to jako s Red Wingama, chce to čas a ty kalhoty povolej, je to bavlna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Takhle je mít prostě nemůžu… Jsou dole opravdu moc úzký. Takže je buď vrátím (což se mi moc nechce), nebo to risknu a nechám je zkrátit. Když by to bylo o 10cm, tak mi ještě asi 5cm zbyde na ohrnutí. Jako měl jsem už celkem dost selvedge džín, ale tenhle problém řeším poprvé… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Rozhodne nezkracovat. To si radši kup jinej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 2 hodinami, Sebonaut napsal: Takhle je mít prostě nemůžu… Jsou dole opravdu moc úzký. Takže je buď vrátím (což se mi moc nechce), nebo to risknu a nechám je zkrátit. Když by to bylo o 10cm, tak mi ještě asi 5cm zbyde na ohrnutí. Jako měl jsem už celkem dost selvedge džín, ale tenhle problém řeším poprvé… Nebo zkus tenhle model. Měl jsem ho několik let a sedel hned od začátku i po ručním praní, tak jak ma (nemam moc rad takový to velikostní prizbusobovaní a tak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Děkuji za názor. Nebudu to hrotit a vrátím je… Když mi nejsou, tak mi prostě nejsou. Jinak nad modelem 0605 jsem taky přemýšlel, ale bojím se, aby zase nebyly moc volné v bocích a stehnech. To moc nelichotí mé postavě. Spíš místo džín vezmu Momotaro type II bundu. Tam je lepší šance, že se trefím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 @Sebonauttak udělej takový pokus. Ohni je o těch deset čísel a vyzkoušej. Ony ty 0306 jsou fakt úzké. Mě to třeba vyhovuje a taky jsem je měl natěsno a povolil. Jenže já mám 15,7 oz, takže trošku lehčí než ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Objednávat tady: https://momotaro-jeans.com/new-arrivals/restock.html jak clo a DPH, zadrzinto celní pošta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 @Vasa_Hjá to bral tady, ceny asi stejné, doprava zdarma a žádné clo ani DPH https://rivetandhide.com/shop/brands/momotaro-jeans.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Když má Momo barvičky (olive, cobalt blue weft atd.) tak to je na efekt jen při ohrnuté nohavici, nebo ta barva razí i při fadingu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 (upraveno) fejduje to klasicky, mám červený a vůbec to nemá vliv... Teprve až když se látka prodře, jako třeba mezi nohama, nebo kvůli pitomý ostrý hraně krytu telefonu, tak se ta červená ukáže modrý momo jsou třeba tady https://www.blueowl.us/blogs/fade-museum/122187009-momotaro-br-0305-14-13oz-cobalt-blue-weft Upraveno 3. dubna 2023 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 před 12 hodinami, fijo napsal: fejduje to klasicky, mám červený a vůbec to nemá vliv... Teprve až když se látka prodře, jako třeba mezi nohama, nebo kvůli pitomý ostrý hraně krytu telefonu, tak se ta červená ukáže modrý momo jsou třeba tady https://www.blueowl.us/blogs/fade-museum/122187009-momotaro-br-0305-14-13oz-cobalt-blue-weft Díky moc za odpověď, fotky a odkaz, vůbec se mi nedařilo vygooglit nějaký fade těchto barevných variant. Zkoušel jsem na sobě Momotaro 0405-GR Tapered 13,5oz Olive Weft, ale nevzal je protože mi nesedl volnější střih v oblasti stehen, tak jsem to nemohl otestovat sám. Jinak krásný červený jeansy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Zdravím fans modrých rukou. Nějak jsem nakynul a nevejdu se do většiny svých luxusních flanelek a džín, většinou Iron Heart, ale mám i Flat Head, Pure Blue Japan, jedny High Cuff. Košile jsou velikostně cca L, džíny W34, tak kdyby byl zájem pošlete SZ. Nafotím pošlu nabídku. Konec hlášení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 @organic všechno nošený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se