Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Prosím Vás, potřebuji poradit… Ty Momo mají tak úzký a tvrdý nohavice, že je s těží obleču a ještě horší to je se sundáváním. Prkenných 18oz. tomu fakt moc nepomáhá. Myslíte, že když je nechám zkrátit, řekněme o 10cm, tak že to pomůže? Nohavice by se tím podle mě mohli rozšířit… Nemáte někdo podobnou zkušenost? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Koza_c napsal:

A boty, trenky i ponožky.

Ne, respektive tam to nevnímám už vůbec🙂

před 25 minutami, Sebonaut napsal:

Prosím Vás, potřebuji poradit… Ty Momo mají tak úzký a tvrdý nohavice, že je s těží obleču a ještě horší to je se sundáváním. Prkenných 18oz. tomu fakt moc nepomáhá. Myslíte, že když je nechám zkrátit, řekněme o 10cm, tak že to pomůže? Nohavice by se tím podle mě mohli rozšířit… Nemáte někdo podobnou zkušenost? 

Určitě je nekrať, je to jako s Red Wingama, chce to čas a ty kalhoty povolej, je to bavlna

Odkaz ke komentáři

Takhle je mít prostě nemůžu… Jsou dole opravdu moc úzký. Takže je buď vrátím (což se mi moc nechce), nebo to risknu a nechám je zkrátit. Když by to bylo o 10cm, tak mi ještě asi 5cm zbyde na ohrnutí.

Jako měl jsem už celkem dost selvedge džín, ale tenhle problém řeším poprvé… 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Sebonaut napsal:

Takhle je mít prostě nemůžu… Jsou dole opravdu moc úzký. Takže je buď vrátím (což se mi moc nechce), nebo to risknu a nechám je zkrátit. Když by to bylo o 10cm, tak mi ještě asi 5cm zbyde na ohrnutí.

Jako měl jsem už celkem dost selvedge džín, ale tenhle problém řeším poprvé… 

Nebo zkus tenhle model. 
Měl jsem ho několik let a sedel hned od začátku i po ručním praní, tak jak ma (nemam moc rad takový to velikostní prizbusobovaní a tak).

IMG_0893.jpeg

Odkaz ke komentáři

Děkuji za názor. Nebudu to hrotit a vrátím je… Když mi nejsou, tak mi prostě nejsou. 
Jinak nad modelem 0605 jsem taky přemýšlel, ale bojím se, aby zase nebyly moc volné v bocích a stehnech. To moc nelichotí mé postavě. Spíš místo džín vezmu Momotaro type II bundu. Tam je lepší šance, že se trefím… 🙂

Odkaz ke komentáři

fejduje to klasicky, mám červený a vůbec to nemá vliv... Teprve až když se látka prodře, jako třeba mezi nohama, nebo kvůli pitomý ostrý hraně krytu telefonu, tak se ta červená ukáže 

modrý momo jsou třeba tady 

https://www.blueowl.us/blogs/fade-museum/122187009-momotaro-br-0305-14-13oz-cobalt-blue-weft

IMG_20230403_223503.jpg

IMG_20230403_223304.jpg

IMG_20230403_223415.jpg

Upraveno uživatelem fijo
Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, fijo napsal:

fejduje to klasicky, mám červený a vůbec to nemá vliv... Teprve až když se látka prodře, jako třeba mezi nohama, nebo kvůli pitomý ostrý hraně krytu telefonu, tak se ta červená ukáže 

modrý momo jsou třeba tady 

https://www.blueowl.us/blogs/fade-museum/122187009-momotaro-br-0305-14-13oz-cobalt-blue-weft

IMG_20230403_223503.jpg

IMG_20230403_223304.jpg

IMG_20230403_223415.jpg

Díky moc za odpověď, fotky a odkaz, vůbec se mi nedařilo vygooglit nějaký fade těchto barevných variant. Zkoušel jsem na sobě Momotaro 0405-GR Tapered 13,5oz Olive Weft, ale nevzal je protože mi nesedl volnější střih v oblasti stehen, tak jsem to nemohl otestovat sám. Jinak krásný červený jeansy 👍    

Odkaz ke komentáři

Zdravím fans modrých rukou. Nějak jsem nakynul a nevejdu se do většiny svých luxusních flanelek a džín, většinou Iron Heart, ale mám i Flat Head, Pure Blue Japan, jedny High Cuff. Košile jsou velikostně cca L, džíny W34, tak kdyby byl zájem pošlete SZ. Nafotím pošlu nabídku. Konec hlášení

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...