Přejít na obsah

Rolex Daytona - Davis Cup, Radek Stepanek

Kain 232

Doporučené příspěvky

ty woe, Stepec zjevne utratil cely premie, co dostal za finale--

--

Titan Black were commissioned by Radek Stepanek to create seven commemorative watches for himself and his friends, to serve as personal medals for Radek Stepanek's and the Czech Republic's historic victory in the Davis Cup. 

The Czech Republic tennis ace wanted us to use the the finest sports watch around - the Rolex Daytona as the base for this custom watch project, which was quite fitting as both Radek Stepanek and The Rolex Daytona are sports legends in their own right. While he chose the beautiful Rose Gold version of the watch, he also chose each of his friends a watch from the Daytona line-up, ranging from white gold to yellow gold to stainless steel.
--

a krom toho me zaujal ten tritiovy ciselnik na nekterych z tech modelu?
Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že to zbytečně řešíme,tyto hodinky jsou pro ty co vyhráli 2x DC,pro ně smysl mají a je to něco jak psal Bandi něco jako prsten SC,prostě připomenutí nečeho důležitého a významného v životě sportovce.

Odkaz ke komentáři

Trochu mi to připadá, že si na tom designu musel angažovat Alpine Pro a jejich smysl pro překombinaci všeho možného. Připomíná mi to jejich řešení národních dresů a kombinéz. Myšlenka je to určitě dobrá, ale to provedení si podle mého názoru zaslouží trochu decentnější řešení, ale toť pouze můj názor - ať si to kluci užijou. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...