Kain 232 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 http://www.titanblack.co.uk/news/radek-stepanek-and-czech-republic-retain-davis-cup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) ty woe, Stepec zjevne utratil cely premie, co dostal za finale-- --Titan Black were commissioned by Radek Stepanek to create seven commemorative watches for himself and his friends, to serve as personal medals for Radek Stepanek's and the Czech Republic's historic victory in the Davis Cup. The Czech Republic tennis ace wanted us to use the the finest sports watch around - the Rolex Daytona as the base for this custom watch project, which was quite fitting as both Radek Stepanek and The Rolex Daytona are sports legends in their own right. While he chose the beautiful Rose Gold version of the watch, he also chose each of his friends a watch from the Daytona line-up, ranging from white gold to yellow gold to stainless steel.-- a krom toho me zaujal ten tritiovy ciselnik na nekterych z tech modelu? Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Parádní limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) Jediné co mě zaujalo je, že člověk neví, zda je to žluté zlato a nebo růžové takový paksvil bych si opravdu na ruku nedal... Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Už jsem je viděl, ale jen ty zlatý přímo pro Štěpánka. Že jich nechal udělat hned 7 v různých variantách pro lidi kolem je pro mě novinka. Limitka je to opravdu parádní. Ať si to všichni užijí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 ble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 jako darek bych je s radosti prijmul, penize bych za ne ovsem nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 parádní,hlavně ta myšlenka je udělat pro celej tým předpokládám je bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Tak tohle je fakt nářez.Díky za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 UAU, ten vas chlapec je fakt GRAND ale , nosil bi som to ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 UAU, ten vas chlapec je fakt GRAND ale , nosil bi som to ......no pokud seš bi tak "bi"si to mohl nosit ,ale já bych to nosil určo s hrdostí pokud bych něco takové dokázal jako oni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 drahá opičárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Takhle znicit krasny hodinky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 (upraveno) Bejt kámoš Štěpánka, tak mu poděkuju a skočim do Carollina nechat vyměnit cifr... Upraveno 4. prosince 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Myslím že to zbytečně řešíme,tyto hodinky jsou pro ty co vyhráli 2x DC,pro ně smysl mají a je to něco jak psal Bandi něco jako prsten SC,prostě připomenutí nečeho důležitého a významného v životě sportovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 By mě zajímalo, co si designoval sám a co dělali ve firmě sami. Podle designu bych řekl, že to dopadlo asi tak, jako když sportovci hrají v tv či zpívají=žalostné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Trochu mi to připadá, že si na tom designu musel angažovat Alpine Pro a jejich smysl pro překombinaci všeho možného. Připomíná mi to jejich řešení národních dresů a kombinéz. Myšlenka je to určitě dobrá, ale to provedení si podle mého názoru zaslouží trochu decentnější řešení, ale toť pouze můj názor - ať si to kluci užijou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Bejt kámoš Štěpánka, tak mu poděkuju a skočim do Carollina nechat vyměnit cifr...Máš recht! Ale musí se mu nechat, že je dajnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 .....no konečně má pořádný hodinky,......kluk jeden :-))))........cifr dobrej,proč ne ?.......je to fajnšmekr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Velmo sa mi paci ta ceska vlajocka Slovenske kopecky nemaju taku energiu a smrnc ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se