Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..hlavne Molnar&Fabry jsou frajeri nejen na hodinarinu,ale taky sperkarinu,skeletace umi krasny,myslim,ze jejich hvezda stoupa mezi opravdovou hodinarskou elitu,cili,jak uz bylo receno,zminka v textu o techto dvou mistrech mohla byt prezentovana noblesneji...

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No klucí  nedovedu Vám odpovědět na cenu zlata a diamantů jelikož neznám velikost, ale dle mého je to tak 1,3 mm na tom osazení skeletonu a ostatním a na těch indexech bych to viděl tak na 2 mm.

ALE : JE TO JEN SRANDA CO ????

Odesláno

Tak jsem jěště přidám ty Orlíky jak jsem psal....

V každém případě jsem to sem dával proto, aby tu byly informace o Bruselech přímo od výrobce, včetně výčtu plánovaných strojků co budou používat.  Nijak jsem netušil, že se to zvrhne do hodnocení pdf.  Koneckonců to, že v ELTONU není marketing úplně v pořádku se ví už dlouho, viz jejich pokusy s Alzou apod.  Takže z mého hlediska beru ty materiály od Eltonu jako informace o jejich produkce a vizáž už nehodnotím.  nicméně je pracda, že by na tom měli zamakat pokud se chtějí profilovat jako manufaktúra s vlastními strojky.

Jinak renovace co jsem u nich měl téměř vždy dopadly na výbornou.   Koncekonců i ta jedna reklamace (opravdu blbost) co jsem měl proběhla úplně v pohodě.  Paní Krsková je fajn a doufám, že to Elton ocění.

Vánoční edice ORLÍK II.pdf

Odesláno (upraveno)

Hezkej dárek, dobrej nápad, ale musel jsem to číst třikrát, abych pochopil, že naceněné zákaznické úpravy jsou vlastně zdarma.

Ty čísla si mohli odpustit a pouze uvést a primárně zvýraznit na začátku listu, že vánočním dárkem od Eltonu je to, tohleto a tamto.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Ty bláho, snad už pominuly potíže s pravopisem, ale obraty jako :

cituji :

materiál zapouzdření

prim kalibr 93 ručně skeletonovaný a osazený diamanty pány M Molnárem a I. Fábrym  

jsou vybroušené.

Ale co, dělají hodinky, nikoli literaturu.

Děsivě demotivující mi však přijdou ty rendery různých modelů Brusel, nejen, že jsou jiné, než skutečnost, ale oproti všem zvyklostem, jsou podstatně ošklivější :D.  ach jo, takový hezký hodinky ( to bejvaly a mohly bejt) Škoda, že neudávají rozměr od stěžejky ke stěžejce.

ty bláho, ale zlatý leštěný orlíky, to musí být dačo !!, to bych chtěl vidět. Také mi není jasné, jestli se celoživotní asistence vztahuje na život můj, nebo orlíků ....

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Realita bude asi taková, že pí.Krsková dělá v Eltonu kde co, od renovací za pár korun (ceníky, zadávání do výroby, reklamace...) až po "letáky" k zboží za mega. A vůbec jí to nezávidím. Sám taky někdy delám leták ve wordu z obrázků co si sám nefotím nebo někde stáhnu a z toho word udělá pdfko, no ale na luxusní zboží to už chce náležitě "vopentlit". Třeba Kupka byl v tomhle už docela dobře prezentovanej.

Odesláno

Buď je celá tato přeslavná firma jeden velký tunel a prezentují neprodejné věci v nereprezentativní formě záměrně aby je moc zákazníků neobtěžovalo a aby nemuseli moc často říkat víte o to byl takový zájem že už nemáme. A nebo tam pracují nepochopení géniové, kteří by měli psát učebnice o marketingu a celý svět by se tam měl chodit dívat jak na to.

Odesláno

ty bláho, ale zlatý leštěný orlíky, to musí být dačo !!, to bych chtěl vidět.

Něco podobnýho mě taky napadlo. U společenských hodinek různé mutace z drahých kovů celkem chápu, ale třeba Orlíka ze zlata nebo platiny jsou zcela mimo moje chápání. Trochu mi to připadá jako "vytůněnej" offroad se sníženým podvozkem a obrovskýma kolama s nízkoporofilovýma pneumatikama Nicméně se relativně příblížil rok 2015, tak by u příležitosti 50-ti let mohli vypustit nějakou rozumnější limitku Orlíků.

Odesláno

Citace z letáku: "Kdy: Úterý 17.12. a 19.12.2013 vždy od 18:00"

Co na to já: Napsat ...Úterý 17.12. a 19.12.2013 ... je stylisticky špatně, buďto napíši úterý .... a čtvrtek, nebo ponechám pouze data. Je to stejná prasárna, jako napsat .... Vážené dámy a pánové .... Samozřejmě správně je Vážené dámy a vážení pánové ....

No, a k hodinkám raději nic.

Odesláno

Protože jsem dnes v rámci vánočních nákupů několikrát míjel Pánskou pasáž, nakonec mi to nedalo a v šest hodin jsem tam vlezl a prezentaci skouknul. Přítomen byl nejen přednášející p. Hovorka, ale i autor designu bruselů p. Helikar. Brusely jsem měl na ruce 18,5 a nožky fakt trčí tak, že řemen ma tvar nikoliv O, ale U. Skeletony zajímavé, ale není to pro mne. Přednáška byla fundovaná, p. Hovorkovi nijak nevadily dotazy během prezentace a poctivě je zodpovídal. Když jsem se ptal na modření šroubků v Eltonu, ačkoliv to bylo OT, dal mi vyčerpávající odpověď. Klobouk dolů. Celkově prostředí i atmosféra potěšily.

Odesláno

Na čtvrteční prezentaci odhadem 8 -10 plus tři eltóni. Vzhledem k velikosti prostoru tak akorát :-)

Odesláno

Ještě malá korekce: když si čtu v knize o čs.hodinářském průmyslu zakoupené včera po prezentaci, co všechno Libor Hovorka stihnul v hodinářském průmyslu dokázat, tak ač si nepotrpím na tituly, opravuji: přítomen byl nejen přednášející Ing. Libor Hovorka ...

Zp?tn? oceňuji trpělivost, s jakou se mnou, neználkem, jednal...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...