Návštěvník Culex42 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Komplet reportáž: http://www.watch-insider.com/news/pre-sihh-2014-iwc-aquatimer-watches/
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Nemám s tímhle modelem žádnou reálnou zkušenost,dívám se na parádní chod vnitřní lunety ovládané pomocí vnější,trochu mě zaráží rozdíl v otáčkách chodu obou lunet,vypadá to na velmi jemné a precizní nastavení bodu,kdy se utopim.Také mě zaujaly ty rychlocvaky při změně tahu za gumu a naopak.Vůbec není potřeba vyndat stěžejku,tak bych se chtěl zeptat majitelů aktuálních starších modelů je-li tomu tak stejně.Jinak celkové pojetí hodinek se mi líbí víc a víc,maj tool,maj eleganci,je na nich vidět moderní švih i ta vyšší cena.Pro mně je to rozhodně cesta tím správným směrem.
gas Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Ty bronzovky se mne libi, ale cenu odhaduju realne k 300t ...
tmoris Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Bronz? To je zlato, ne? Sent from my HTC using Tapatalk Precti si ten clanek Aha, uz to vidim, 13k usd.. no dobry no To lunetove kombo zni sexy Sent from my HTC using Tapatalk
IzTaPa Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) tak jeste prolinkovane fotky na AT deep three z vyse postovaneho linku na watch-insideer. zarazi me ale, ze maji WR pouze 10baru?http://www.watch-insider.com/news/pre-sihh-2014-iwc-aquatimer-watches/...Following in the footsteps of the GST Deep One of 1999 and the Aquatimer Deep Two of 2009, the Aquatimer Deep Three in titanium (Ref. IW355701) is the third generation of IWC?s diver?s watches to feature a mechanical depth gauge. Both the depth gauge and the rotating bezel system have been continuously developed and improved. During a dive, the blue depth indicator moves to show current dive depth, while the red maximum depth indicator remains at the maximum depth attained, down to a maximum of 50 meters. The Aquatimer Deep Three thus provides a complete backup system to a dive computer.... Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem IzTaPa
Hasňa Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Zakladni model titan a kalibr 80110. Neni, co vylepsovat.
Ohm-Aztec Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Je mi trochu trapný se ptát, ale nevíte, na co je ta bradavice na devítce?
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 podle me u techhle konkretne je ta bradavice na devitce cidlo tlaku/hloubky..
skalis Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Mne u nich ten bronz nesedi. U Paneraj to beru, jednak to stylove ladi a za druhe maji jednoducha konvexni pouzdra. U levnych diver znacek je to zas modni prvek, ktery muzou zakaznici dostat za par korun a zvednout tak prodeje. Akvace maji ale dost komplikovane slozite tvarovane pouzdro s mnoha rozhranimi (luneta, korunky, tlacitka, uchyceni remene) a podle me to bude, az to zacne v tech zahybech chytat patinu, hnusny... Ze na tuhle modni vlnu naskoci i IWC me prekvapuje.
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) podle me u techhle konkretne je ta bradavice na devitce cidlo tlaku/hloubky..Přesně tak,jsou to hloubkoměrky,když odstraníš tu krycí pojistku a zatlačíš prstem,hned se potápíš.Ale ta cena je palice.Tak chlapi,jak je to s tím dotazem,viz můj post č.89? Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
IzTaPa Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) Tak chlapi,jak je to s tím dotazem,viz můj post č.89? v postu #89 nevidim jediny otaznik pokud to byl dotaz na vnitrni/vnejsi lunetu, ty se podle me otaceji v pomeru 1:1 Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem IzTaPa
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) v postu #89 nevidim jediny otaznik ............tak bych se chtěl zeptat majitelů aktuálních starších modelů je-li tomu tak stejně.Otazník bych napsal při větě tázací,tohle je jaká?Podmiňovací?Asi. Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
IzTaPa Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 ............tak bych se chtěl zeptat majitelů aktuálních starších modelů je-li tomu tak stejně.Otazník bych napsal při větě tázací,tohle je jaká?Podmiňovací?Asi. aquatimery 2014 maji novy system upevneni tahu/gumy (je to v tom videu zminene hned na zacatku). stary fungoval takto (zacni od 0:50) http://www.youtube.com/watch?v=-ZxsIhmYWGQ
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Kurnik,jsou to ale krásný a vychytaný potápky.Když na to koukám,nebyl ten starší způsob lepší?Takhle se mi zdá že jo.
Ohm-Aztec Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 podle me u techhle konkretne je ta bradavice na devitce cidlo tlaku/hloubky.. Přesně tak,jsou to hloubkoměrky,když odstraníš tu krycí pojistku a zatlačíš prstem,hned se potápíš.Ale ta cena je palice.Tak chlapi,jak je to s tím dotazem,viz můj post č.89? U toho modelu s ukazatelem hloubky to chápu, jak je to ale s těmi standardními modely?
Hasňa Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) Publikováno Dnes, 15:58sibirnaya, on 01 Led 2014 - 11:14, said:podle me u techhle konkretne je ta bradavice na devitce cidlo tlaku/hloubky.. Daemonultimate, on 01 Led 2014 - 11:54, said:Přesně tak,jsou to hloubkoměrky,když odstraníš tu krycí pojistku a zatlačíš prstem,hned se potápíš.Ale ta cena je palice.Tak chlapi,jak je to s tím dotazem,viz můj post č.89? U toho modelu s ukazatelem hloubky to chápu, jak je to ale s těmi standardními modely? Kluci, cetli jste ten odkaz vubec? "The key feature of the new Aquatimer is the newly developed, hybrid internal-external rotating bezel. Like all dive bezels, this turns only anticlockwise, moving in increments of one minute.But mechanically it is unusual. An external, notched bezel is linked via a sliding clutch to the inner, dive bezel. So turning the external bezel turns the inner ring, marked for dive times, simultaneously. The bulge on the case at nine o'clock is the protective cover for the sliding clutch." Je to i v popisu obrazku toho zakladniho modelu. Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem Hasňa
bandicoot Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Novej systém výměny řemenu je geniální, protože tam zůstává stěžejka. Juchů. Takže to nediskvalifikuje jiný řemeny.Celkem slušný jsou ty malý akváče. V decentní velikosti.Ta bradavice mě štve, protože s těma dírama vypadá fakt jak čidlo depth meteru.
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Publikováno Dnes, 15:58sibirnaya, on 01 Led 2014 - 11:14, said: Daemonultimate, on 01 Led 2014 - 11:54, said: Kluci, cetli jste ten odkaz vubec? "The key feature of the new Aquatimer is the newly developed, hybrid internal-external rotating bezel. Like all dive bezels, this turns only anticlockwise, moving in increments of one minute.But mechanically it is unusual. An external, notched bezel is linked via a sliding clutch to the inner, dive bezel. So turning the external bezel turns the inner ring, marked for dive times, simultaneously. The bulge on the case at nine o'clock is the protective cover for the sliding clutch." Je to i v popisu obrazku toho zakladniho modelu. Hasno, to ja sice vim, nicmene ja se bavim jen o modelu deep three, a tam podle me je bradavice na devitce soucasti tlakovyho cidla. mrkni, tady je cidlo na deep two a tady to stejny na deep three
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) Daemonultimate, on 01 Led 2014 - 11:54, said: Můj příspěvek se týkal k výše postnutým hloubkoměrkám,měl jsem v ruce dvojky,systém vstupu tlaku pro měření hloubky byly mezi 9 a 10 ,nyní se přemístil na hodinu devátou,ale neřekl bych,že se nějak zásadně změnil jeho princip. Takhle s odklopenou ochranou měřiče tlaku na modelu Deep Two A konečně trojka Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se