Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Novodobý Seiko chronograf v automatu? To se tady jen tak nevidí... Gratuluju, jsou šik! ;-)

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno
  V 15. 4. 2016 v 11:12, Chumpus napsal:

Hoši, já na ně docela dlouho čekal, než se objevily, takže krátké tajnůstkaření je proti tomu nic :)

Tak tu to je.

Nádherná seikoparáda. Gratuluju! Krásný klasický chrona.
Odesláno (upraveno)
  V 15. 4. 2016 v 11:18, Waya03 napsal:

Tak to je ovšem paráda, gratuluju! Z jakýho jsou roku? Jak se nosí?

Vyráběly se v roce 2009. A nosí se skvěle, na ruce sedí jako ulité.

V 15. 4. 2016 v 13:06, TomNguyen napsal:

Kdyby to někoho zajímalo jako mně, protože jsou překrásný, tak je to SAGK003, 45 klacků.

To byla tehdejší ceníkovka. Dnes jsou ceny jinde. A v posledních dvou letech na ně bylo opravdu těžké narazit.

Až budu mít čas, tak se rozepíšu víc. Kromě toho, že vypadají skvěle, je v nich i zajímavý strojek - 8r28, který má hned tři vertikální spojky.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Vypadají pěkně, moc pěkně a přitom jsou takové jednoduché, střízlivé, tady se prostě potvrdilo, že v jednoduchosti je krása. Gratuluju!

Odesláno
  V 15. 4. 2016 v 11:12, Chumpus napsal:

Tak tu to je.

Hustý!!!

Gratuluji převelice a budu muset dorazit někde, kde se budeš vyskytovat. Tyto bych tuze rád viděl naživo...

Odesláno
  V 15. 4. 2016 v 15:48, JaRooN napsal:

Hustý!!!

Gratuluji převelice a budu muset dorazit někde, kde se budeš vyskytovat. Tyto bych tuze rád viděl naživo...

Díky. Centrum Prahy, skoro každý den. Napiš, rád dám kafe.

Odesláno
  V 15. 4. 2016 v 16:04, Chumpus napsal:

Díky. Centrum Prahy, skoro každý den. Napiš, rád dám kafe.

Beru tě za slovo. Do 14 dnů se do matičky stověžaté určitě dostanu, tak se rád ozvu ;)

Odesláno

Moc pěkněj kousek- decentní a přitom sportovní a svěží chrona od Seika, co víc si přát ;)  už jsem se na ně několikrát díval, ale ta dostupnost je prakticky nulová...jinak tahle verze s kontrastníma subciframa je jednoznačně nejhezčí

• po měsících...
Odesláno

Seiko S-Wave, taková funky záležitost z konce 90. let. Dělaly se ve vícero barevných variantách a myslím, že ve třech typech pouzdra.

Tyhle zlaté jsem bral víceméně jako rekvizitu na focení, takže se brzy objeví v prodejním vlákně, ale jsou docela dobrý. Mít o něco menší ruku, tak by šly nosit, trochu úlet :) Vyloženě perfektní jsou pak na dámské zápěstí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...