Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pět let na Chronomagu. No, málo toho zrovna nebylo :D A to jsem si jistý, že jsem na něco určitě zapomněl...

Snad mi modi protentokrát větší fotku odpustí :)

Gratuluji, zřejmě slušnej oddíl :)

Odesláno

Díky, myslím, že je to docela slušný :) Jen nepřemýšlet nad tím, na co všechno jsem zapomněl :D

No, ale další kousky jsou na cestě, je to takový kolotoč ;) Cesta je cíl, nebo tak nějak to tu nenapravitelní pacienti říkají :)))

• po 2 týdnech...
Odesláno

Říkal jsem si, že bych potřeboval nějaký modrý hodinky, a pak mi došlo, že už vlastně jedny mám :)

Indexy jsou takový věžičky, krásně se na to kouká. Zrovna u těchto bych šel i do původních modelů. 

Odesláno

Neřešit hodinky, tak tyhle by člověku vydržely léta. Na ruce sedí jako ulitý a jsou dostatečně zajímavý, je to pecka. Ale takhle už přemýšlím nad tím, kde sehnat modré :D

Odesláno (upraveno)

Já vím, to byla jen řečnická otázka :) Ale i tak díky ;)

Taky sem nad nimi jen tak z rozmaru přemýšlel, ale nějak se nerozhoupal. 

Ale pěkné to máš  :D  :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Já jsem okolo nich taky chodil docela dlouho, ale nakonec jsem si řekl proč ne... 

I přesto jsou ale z mého pohledu nejlepší quartzový chrona z aktuální produkce SPBY085 solar. Takový poor man´s panda.

Odesláno

Já jsem okolo nich taky chodil docela dlouho, ale nakonec jsem si řekl proč ne... 

I přesto jsou ale z mého pohledu nejlepší quartzový chrona z aktuální produkce SPBY085 solar. Takový poor man´s panda.

to nevypadá vůbec špatně

• po 2 týdnech...
Odesláno

Je to marný, SEIKO je boží!!!

Letos bych taky jedny rád. Nejraději MM, ale ty letos asi nedám...navíc od MM už to není tak daleko k GS (cenově).

No tak zase zpátky na zem... Ale SARXy bych letos dát mohl...musím!    ;)

Odesláno

Koukám na ně a připomínají mi Br. Transocean chronograph. Jen se mi nedaří najít o nich víc, nebylo by prosím vodítko a popř civilní foto (na ruce). Díky

Odesláno

Nedivím se, že o nich nemůžeš nic najít. Udělal jsem totiž překlep v označení modelu :D Je to SBPY085.

Takže teď už vygooglíš víc fotek, nějaké na ruce jsou tady, ale bohužel nekvalitní.

Odesláno

To jsou parádní hodinky, pěknej čistej design, na tuhle kategorii Seika až nezvykle.

Odesláno

Za gratulaci díky, ale nemůžu ji přijmout - já ti hodinky totiž nemám :D :D Dával jsem je jenom jako příklad hodně povedených quartzů.

S tím jak Seiko začalo víc používat Solar roste počet hezkých modelů, obzvlášť mezi chronografy. Už jich pár měli předtím, ale byly docela drahý. Teď se dají sehnat krásný za 200-300 usd, a to je podle mě super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...