Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja narazil nekde na reklamu v cz za 20k , tak jsem kouknul na net, daj se koupit za 500$, jinak jsou to IMHO asi hodne ucelove tool watch, kompas,vyskomer, atd, ta prehlednost bude asi horsi, ale z videi a lepsich fotek bych usoudil ze nazivo se rozhodne o hodne zlepsi, i kdyz samozrejme tech cisel tam je az az, ale zas to nejsou asi hodinky na kazdodenni noseni, kupce si asi najdou, me se libej, ale nenosil bych je, nemam kam

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Budu opakovat co už bylo řečeno. Je toho moc najednou na analogové zobrazení a když člověk jen letmo jukne kolik je, tak neví. Pořád jsou to přeci jen hodinky a od hodinek většinou chci, aby ukazovaly hlavně čas. Z toho důvodu si taky třeba nikdy nepořídím skeletonové hodinky, ikdyž se mi líbí. Při letmém pohledu bych nikdy nevěděl kolik je. Jinak konkrétně funkce Altichron se mi líbí, ale design a funkce nejdou ruku v ruce s přehledností. Škoda

Odesláno

Z toho videa je celkem zřejmé, že díky 'hloubce' ciferníku je odečet času bezproblémový. Já na tenhle typ hodinek nejsem ale řekl bych, ze jsou i mnohem méně přehledné hodinky...mimo jiné i řadě promaster

Odesláno

Viděl jsem je na živo a vypadají supr a ta přehlednost není zas tak strašná a je to jen otázka času pro majitele. Jinak první co mne napadlo tak je toto "Takový Richard Mille po japonsku.". :)

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Panove Citizeny uz doma nejaky mam a ikdyz uznavam ze citelnejsi hodinky s podobnyma funkcema budou jiste nejake casia ProTrek,tak klobouk dolu pred hlavama v citizen a urcite se na ne letos k vanocum chystam.

Odesláno

Náhodou, nevypadají špatně. Nejsou úplně univerzální (myslím pro každou příležitost), ale jsou podle mě vyřešeny dobře. Vzhledem k tomu, co všechno mohou ukázat... Rozhodně bych jim dal přednost před nějakými švýcarskými. Ty jsou mnohdy daleko méně přehledné a přitom neumí ukázat o moc víc než jen čas.

Odesláno

Za mne dost chaoticke, nechci se nekoho dotknout, ale za mne nebrat.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Docela me potesila cena ktera uz je prijatelna a ikdyz mam ted v merku jiny citizen tak na tyhle stoprocentne dojde a doufam ze se budou nosit stejne dobre jak vypadaji..... Protoze pak uz je nesundam!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...